BU AÖF BANA DERT OLDU

Açıköğretimden de gecemiyorsanız

geçememek değil ki problem..

çalıştığım halde sınav günü ya bir sağlık sorunu çıkması ya başka bir engel ve vizeye girememiş olmam. bir önceki seferde de sınav merkezim çok uzağa verilmişti yanlış durakta beklediğim için geç kalmıştım ve yine sınava girememiştim. aksilikler üst üste geldi yani :))

yoksa çok şükür üniversite yüzü görmüş, dil eğitimine devam eden , kpss de derece yapmış biriyim :)))

hem vakit hem üst üste gelen aksilikler hem de bazı sıkıntılar yüzünden okuduğuna odaklanamamak diye açıklayabilirz arkadaş belki konunun özünü anlamamıştır boşver :)

programı hemen indireyim çok teşekkür ederim :)

Cıkmış sorular kitabını alın bol bol soru cözün ezberleyin baska sansiniz yok konu calısamazsınız yetismez
Kesinlikle ayni dusunuyorum
Telefonlarin fisini cekin onemli olan insanlar telefondan ulassin size
Fosforlu kalemler ..
En kolay en sevdiginiz dersten baslayin
Konulari hikayelestirip cevrenize esinize anlatin ..

Cocukkariniz buyukse daha kolaydir , hizli cabuk yapilicak yemekler tercih edin
Bol sans diliyorumm

Size bu yorumu yapan maaalesef ki bir ogretmen...
Ogrencileri adina uzuluyorum

Size bu yorumu yapan maaalesef ki bir ogretmen...
Ogrencileri adina uzuluyorum

bence kaydolurken meslek bilgisi konusunda gerçekleri yazmıyorlar. çünkü bu rumuz bile bir öğretmenin alabileceği rumuza hiç benzemiyor..

veya konu açtığında 'ay kızlarrr görümcem şöyleeee... ' diye devam eden konuları var mesela şahsın. hitap tarzı yazım şekli ele veriyor insanı bence..

ben de yeni bir rumuz alıp meslek seçimimi 'editör' olarak yazıp 'de' ve 'ki' eklerini yanlış yazmayı planlıyorum bu da benim fantazim

bu kadar basit ve saygısız bir rumuzu bir öğretmen almaz almamalı.umarım öğretmen falan değildir bu kadınsı kadın

Amanınnn benim konu hortlamış hem de aöf vizelere 10 gün kalmışken ve yine ruh durumum yerlerde sürünürken ben ders çalışamıyorken yoksa bu bir işaret mi :)))))

Doğru bir başlangıç hem paradan hem zamandan, en önemlisi de ömürden tasarruf sağlar."
*

Son düzenleyen: Moderatör:
Acikogretimde bazi dersler kalkmis bazıları secmeli olmus. Kontrol ettiniz mi belki derslerinizin sayi dusmus olabilir. Benim 2 dersim secmeli olmus mesela onlari almayi dusunmuyorum

Başarılar dilerim de sağlık yönünden vizelere giremeyene rapor getirirse telafi var , yanlış yerde dolmuş beklemek falanda ne bileyim hiç geçerli bi sebep değil.
Hala ne yapmalı diyorsunuz 1 ayınız kalmış zaten

Bilmiyorum kanu yonetiminde var mi ama acikogretimin bazi bolumlerinde 3 ders sinavi yapiliyor temmuzda. Yani son sinifta kaldigin 3 ders varsa bir telafi sinavina giriyorsun.
Once bir bak bakalim kamuda da var mi...
Yoksa da yapacak birsey yok. 1 ders yüzünden 1 sene örgünden mezun olamayan, diplomasını eline alamadigi icin antin kuntin islerde calisan o kadaaaar cok arkadasim olmustu ki. Ogrencilikte olagan seyler bunlar.
herkesin 4 yilda bitirip mezun olup eline ekmegini alacak caga atlamasi lazim ama hersey insanlar icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…