Açıköğretimden de gecemiyorsanız
neden küçümsüyorsunuz?
onu da yapamıyorsanız falan diye
her insanın kafası almıyor belli bir yaştan sonra ya da öğrenme çağındayken bile ki
benden daha iyi biliyorsunuzdur bunu
ya da gerçekten vakti yoktur
Canim benimde 2 cocuk var bende bankacilik sigortacilik okuyorum bu donem 7 ders aldim para cok yatiramayacagim icin ama diger donem bende 10 ders alicam bitsin sana etkili ve acayip guzel yontem soyliyim artik kitap vermiyolar biliyosun ders malzemeleri sitesinden unuite ozetlerini cikarttir en fazla 3 yada 4 sayfa oluyo ozetler uzerinde gecerken en onemli yerlerini not tut not tutmadan anlamiyo insan okadar kolay gecersinki simdiden basla bide aöfplus programi var onu indir cikmis sorulardan cikiyo ve sinavda en az 7 yada 8 tane o programdaki sorular birebir cikiyo basarilar dilerim yapabilirsin sıkma canini
Kesinlikle ayni dusunuyorumCıkmış sorular kitabını alın bol bol soru cözün ezberleyin baska sansiniz yok konu calısamazsınız yetismez
Sizin ne mezunu oldugunuzu merak ettim acikcasi Prof Doktor falan misiniz ?Açıköğretimden de gecemiyorsanız
haksızlığa ve insanlara çok tepeden bakanlara hiç tahammülüm yok biliyor musunuzAçıköğretimden de gecemiyorsanız
Size bu yorumu yapan maaalesef ki bir ogretmen...geçememek değil ki problem..
çalıştığım halde sınav günü ya bir sağlık sorunu çıkması ya başka bir engel ve vizeye girememiş olmam. bir önceki seferde de sınav merkezim çok uzağa verilmişti yanlış durakta beklediğim için geç kalmıştım ve yine sınava girememiştim. aksilikler üst üste geldi yani :))
yoksa çok şükür üniversite yüzü görmüş, dil eğitimine devam eden , kpss de derece yapmış biriyim :)))
Size bu yorumu yapan maaalesef ki bir ogretmen...
Ogrencileri adina uzuluyorum
bu kadar basit ve saygısız bir rumuzu bir öğretmen almaz almamalı.umarım öğretmen falan değildir bu kadınsı kadınbence kaydolurken meslek bilgisi konusunda gerçekleri yazmıyorlar. çünkü bu rumuz bile bir öğretmenin alabileceği rumuza hiç benzemiyor..
veya konu açtığında 'ay kızlarrr görümcem şöyleeee... ' diye devam eden konuları var mesela şahsın. hitap tarzı yazım şekli ele veriyor insanı bence..
ben de yeni bir rumuz alıp meslek seçimimi 'editör' olarak yazıp 'de' ve 'ki' eklerini yanlış yazmayı planlıyorum bu da benim fantazim
Bu arkadaş zengin koca bulup 1 haftada evlenmek isteyen birisi gelmiş aöf küçümsüyoyr sanki çok kolayhaksızlığa ve insanlara çok tepeden bakanlara hiç tahammülüm yok biliyor musunuz
neyse yemişsiniz zaten banı
Bu arkadaş zengin koca bulup 1 haftada evlenmek isteyen birisi gelmiş aöf küçümsüyoyr sanki çok kolay
Bu arkadaş zengin koca bulup 1 haftada evlenmek isteyen birisi gelmiş aöf küçümsüyoyr sanki çok kolay
He oSanırım bir de nişanlıydı. O mu?
Açıköğretimden de gecemiyorsanızAmanınnn benim konu hortlamış hem de aöf vizelere 10 gün kalmışken ve yine ruh durumum yerlerde sürünürken ben ders çalışamıyorken yoksa bu bir işaret mi :)))))
Acikogretimde bazi dersler kalkmis bazıları secmeli olmus. Kontrol ettiniz mi belki derslerinizin sayi dusmus olabilir. Benim 2 dersim secmeli olmus mesela onlari almayi dusunmuyorumkızlar merhaba başlıktan da anlayacağınız gibi açık öğretim fakültesi son sınıftayım alttan aldığım derlslerle birlikte toplam 10 dersim var okul uzamasın diye hepsini aldım iyi ettim güzel ettim de geçen yıl yanlış yerde dolmuş beklememin yüzünden sınava yarım saat geç kaldım ve bir çok dersten kaldım.
bu yıl da aksilikler oldu sağlık yönünden ve taşınma falan derken vizelere giremedim. yani bu 10 dersten en az 70 falan almalıyım ki geçeyim..
bölümüm kamu yönetimi... belki iki seferde okuyup anlayabileceğim konular ama niyeyse gözümde büyüdü bu aöf. aman sakın bırakın demeyin benim bu bölümü ders bırakmadan geçmem şart maaşıma zam gelecek ve benim buna çok ihtiyacım var terfi durumları da hep buna bağlı..
not çıkarayım desem finallere kaldı 1 ay evde 2 çocuk iş yerinde de sürekli telefon çalıyor bölünüyorum.
nerden nasıl başlanır nasıl çalışılır sanki ana dilimde yazılmamış da fransızca okuyormuşum gibi bir anlayamama durumu..
1 ay var ne yapmalı nasıl yapmalı bu işi bu dönem bitirmeli bi deyin hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?