BU AÖF BANA DERT OLDU

sererbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1.980
4.119
133
kızlar merhaba başlıktan da anlayacağınız gibi açık öğretim fakültesi son sınıftayım alttan aldığım derlslerle birlikte toplam 10 dersim var okul uzamasın diye hepsini aldım iyi ettim güzel ettim de geçen yıl yanlış yerde dolmuş beklememin yüzünden sınava yarım saat geç kaldım ve bir çok dersten kaldım.

bu yıl da aksilikler oldu sağlık yönünden ve taşınma falan derken vizelere giremedim. yani bu 10 dersten en az 70 falan almalıyım ki geçeyim..

bölümüm kamu yönetimi... belki iki seferde okuyup anlayabileceğim konular ama niyeyse gözümde büyüdü bu aöf. aman sakın bırakın demeyin benim bu bölümü ders bırakmadan geçmem şart maaşıma zam gelecek ve benim buna çok ihtiyacım var terfi durumları da hep buna bağlı..

not çıkarayım desem finallere kaldı 1 ay evde 2 çocuk iş yerinde de sürekli telefon çalıyor bölünüyorum.

nerden nasıl başlanır nasıl çalışılır sanki ana dilimde yazılmamış da fransızca okuyormuşum gibi bir anlayamama durumu..

1 ay var ne yapmalı nasıl yapmalı bu işi bu dönem bitirmeli bi deyin hele

YouTube da konuların özet anlatımları var. Bazı yayınlarında özetli soru bankaları. Sadece bir saatle konuyu dinleyip kitaptaki ozetten takip ederseniz. Konu devamindaki çıkmış sorulara da göz atarsanız her ünite 20-25 dk. Nizi almaz. Bı 100 alamazsınız belki ama 80 üstü alırsınız:)

il...ut yayınlarının özetli kitapları ve sorular var onlardan çalışın.. yolda bile okuyup dersleri dinleseniz olur..

Bende bu haftasonu giricem auzef ..
2 cocuk ve berbat bir bosanma sureci icibde ders calisiyorum.

Alttan 2 dersim kaldi ingilizce ve halkla ilsklr.
Watsap gruplarinda dersler isleniyor inanin cok verimli oluyor.mutlaka dahik olun keza ayni sekilde face de..
Bolumler icin kitap cikaran guvenilir kisiler var onlardan, ozet, soru bankasi , gecmis yillara ait sorular kitabini alip calisin

Atatürk üniversitesine kayıtlılar var mı acaba? Ne zaman açıklanacak vize sonuçları ?

Konunuz içinde özetleri çalısın ve soruları çözün zaten baya ilerletmıs olursunuz:)

Atatürk üniversitesine kayıtlılar var mı acaba? Ne zaman açıklanacak vize sonuçları ?

Konunuz içinde özetleri çalısın ve soruları çözün zaten baya ilerletmıs olursunuz:)
benim o :)
hiç çalışmadan girdim bende çok iyi geçtiği söylenemez
15 gün içerisinde açıklanacak diye duydum

sererbah sererbah arkadaşlar yazmış canım
güvenilir kişilerin özet kitapları
çıkmış sorular
ünite sonundaki sorular

.araya bebek gırınce bıraktım ıkı sene.gecen sene bıtırıdm geçemem dedğim derslerden yuksek notlarla.çıkmış sınav soruları+aof uygulaması telden+kıtabı okuman yeterli(ılk onemlı yerlerı çiz sonra ıkı defa yada bır defa anlayarak oku)benım metodum kıtabı okumak üç defa.çıkmış sorularada son akşam bakmak.

Canim benimde 2 cocuk var bende bankacilik sigortacilik okuyorum bu donem 7 ders aldim para cok yatiramayacagim icin ama diger donem bende 10 ders alicam bitsin sana etkili ve acayip guzel yontem soyliyim artik kitap vermiyolar biliyosun ders malzemeleri sitesinden unuite ozetlerini cikarttir en fazla 3 yada 4 sayfa oluyo ozetler uzerinde gecerken en onemli yerlerini not tut not tutmadan anlamiyo insan okadar kolay gecersinki simdiden basla bide aöfplus programi var onu indir cikmis sorulardan cikiyo ve sinavda en az 7 yada 8 tane o programdaki sorular birebir cikiyo basarilar dilerim yapabilirsin sıkma canini

Açıköğretimden de gecemiyorsanız
neden küçümsüyorsunuz?
onu da yapamıyorsanız falan diye
her insanın kafası almıyor belli bir yaştan sonra ya da öğrenme çağındayken bile ki
benden daha iyi biliyorsunuzdur bunu

ya da gerçekten vakti yoktur

Back
X