- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
Merhabalar öncesinde burada bir konu açmıştım. Bir erkekle konuştuğumdan aramızda somut bir adım olmasa da farklı bir durum olduğunu çoğu zaman görüntülü konuştuğumuzdan vs. bahsetmistim. Bu kadar görüşmeye konuşmaya ve enerjiye bağlı olarak ben hoşlanmaya başlamıştım onun da bana kayıtsız olmadığını düşünürken başkasından hoşlandığından bahsetmişti.Bunun üzerine oldukça sasirdim üzüldüm vs. derken icimde tutamayıp açıldım, muhabbeti bitirmek istedim. Ve karşılığında aslında biz arkadaştık muhabbeti yaptı. Tahmin etmedim vs. derken aslında ilgimi de anlamış olduğunu beğenimi bildiğini ama adım atamayacağımı düşündüğünü anladım. Oldukça tutarsız davrandı. Neden öncesinde demediğimi sordu. Olmamış gibi davranıp arkadaşlığa konuşmaya devam etmek istediğini birkaç kez dile getirdi. Buradayım arayabilirsin her zaman falan dedi. Bende istemedim ve öylece 2 aydır iletişimimiz bitti. Rehberinde ekli olduğumu biliyorum ve iletişim için ikimizde adım atmadık ki benim iletişim kurma isteğim de yok.
Ama şu var ki ilk zaman üzüldüm ama uzun zaman konuşmamıza rağmen böyle tepkisiz kalmış sözde beni değerli bulan bir erkekle sonuca ulaşmanın mümkün olmadığını da kesinlikle gördüm. Zamanla etkisi azaldı. Fakat bu ara baya aklıma geliyor. Yani ilk zaman bu kadar takılmamıştı ve böyle bir tavra maruz kaldığım birinin aklima gelmesi beni sinir ediyor. Ve neden ilk zamanlar değil de 2 ay geçmişken yoğun olarak aklıma geliyor anlamıyorum.
Ama şu var ki ilk zaman üzüldüm ama uzun zaman konuşmamıza rağmen böyle tepkisiz kalmış sözde beni değerli bulan bir erkekle sonuca ulaşmanın mümkün olmadığını da kesinlikle gördüm. Zamanla etkisi azaldı. Fakat bu ara baya aklıma geliyor. Yani ilk zaman bu kadar takılmamıştı ve böyle bir tavra maruz kaldığım birinin aklima gelmesi beni sinir ediyor. Ve neden ilk zamanlar değil de 2 ay geçmişken yoğun olarak aklıma geliyor anlamıyorum.