Bu Aralar Araftayım Kızlar...

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Neden bitiyor evliliğiniz paylaşmak isterseniz dinleriz.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Kavga ettik ailesinin yanında eve gelme dedim ben çıktım eve geldim kızım ile birlikte bi kaç saat sonra o geldi özel eşyalarını alıp gitti büyük ablasının evine yerleşti yani ablasida var işin içinde kısacası çene yüzünden mis kızlar hangi bayanda çene yok kendisi de dört dörtlük değil pc oyun hastasıydı

Terk eden kendisi anlaşmalı bosanalim diyen kendisi bende kabul ettim zaten ama hala bi dava yok ortada bnm acmamamida ailem engelledi bugüne kadar

Hayırlısı olsun ikiniz içinde.
Boş atıp tutmuş gibi boşanalım dediyse açsın davayı

nempol nempol aynen arkadaşım ne yapmaya calistigini anlayamiyoruz ama hak etti o bosanmayı kusura bakmasın bu şekilde hem dava açma hem ayrı yasa hem destek olma bu şekilde tutamaz bi insan bi insanı kırgınlık kızgınlık bi yere kadar geçiyor ama soguduktan sonra is biter

Adam boş vaktinde sürekli oyun başında gelmiş 35 yaşına Allah akıl fikir versin çok böyle insanlar

Bu aralar çevremde gördüğüm evliliklere baltayı vuran genelde bilgisayar, telefon, sosyal medyayla ilgilenme bu yüzden ailesine vakit ayıramama oluyor.

Akıllı cihazlar faydali olduğu kadar sosyal hayata, aile hayatına da bir o kadar zararlı.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben kovdum o gitti açıkçası
1 sene ayrı olup nasıl barişıyorlar o konu nasıl arkadaşım
Bi sene ayrı olan biliyorum barışacaklar gibi. Herşeyin hayırlısı. Belli olmaz. Siz mi istediniz ayrılmayı. Sanırım eşinizn talebş

Ben kovdum o gitti açıkçası
1 sene ayrı olup nasıl barişıyorlar o konu nasıl arkadaşım
Sürekli kavgalılardı en son adam git annenin evine gibi birşey söylemiş sanırım kız gitti ama çoçukları için görüşüyorlar telefonda falan. Adam boşanma davası açmıyor kadın para istediği için. Şimdi sanki tekrar barışacaklar gibi bir ortam var

Back
X