Yani ben şu korundum hamile kaldım olayını yemiyorum kusura bakmayın. Ya geri çekilmedir, ya ilaç içmeyi unutmuşsunuzdur. Bir kadın o çocuğu istemeyecek olsa, ne yapar eder ertesi gün hapı alır, işini garantiye alır yine hamile kalmaz 6 yıllık ilişki 4 yıllık evliliğimde istemediğim sürece asla hamile kalmadım. Yani şu yüce rabbim bitek size mi mucize yaratıyor ? Yoksa siz mi gelişine güzel yaşıyorsunuz bu hayatı anlam veremiyorum. Bir erkek bir hata yapıp peşine affedildiyse o hatayı mutlaka tekrar yapar. Madem evlilik birliği içindeydi düzelmişti, yani evi terketme raddesine 2 gece de geldiğine inanmıyorum. Çatırdamalar olmuştur, korunmalıydınız. Ben kapı gibi yanındayımla olmuyor hanımefendi. Ben babasız büyüdüm. Vardı ama yoktu. Siz sanıyorsunuz ki hem anne hem baba olurum.
Şimdi bi kızım var, babasının ona olan ilgisini gördükçe canım yanıyor bende bi zamanlar çocuktum bebektim benim sorunum neydi diye. Ne kadar basit kapı gibi ben varım demek. Saçma sapan insanlara çocuk verip çocukların hayatını karartıyorsunuz