Bu aralar buraya çok uğrar oldum.

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Başlıkta da görebileceğiniz üzere artık düşüncelerimi toplayamıyorum.
Duygu yoğunlukları, anlık yoklamalar; hem karsındakini hem kendini. Oh yanımda deyip rahatladığım, mesajıma cevap verince bir başarı gibi davrandıgım, vermediğinde kendimi yataktan cıkamayan biri haline yeniden getirdim.

Ne alaka diye soracaksınız .

Kafamı toparlayamıyorum, her konuda kendimi sucladığım, ne yaparsam yapayım, sevilmediğim ve resmen sevgi dilendiğim, acaba birine mi gidecek düşüncesinde kaybolup hayatım gidiyor.
Ask hayatım yerinde gitmediğinde gerisinin önemli olmadığı, geri kalanda ben yokum , baska bir uğrasım yok gibiyim. Tüm gemileri yıkıyorum.

Zaten bunun adınıda cok duydum; sen istedin diye oluyor, sen sagladın. Senden korkuyorum; yine evi basacaksın. Cok utanıyorum artık kendimden, evliliği bir basarı gibi görmeyen ben ne ara onla olcak diye dualar eden, tek arzusu hayatta bu olan biri oldum.
Son 5 yılım bu döngüde geçiyor. Bana dönecek mi, olacak mıyız? Haricinde işime odaklanmadıgım, hayatımda tüm arkadaslarımı cıkardıgım, hiç bir şeyden zevk almadıgım , hem dua edip sürekli, hem bir umut falcı falcı gezen birisi oldum. Kendimden utanıyorum.
Bir kişinin hayatı, karakteri, herşeyi birine bagımlı oldugunda herşeyin böyle bitiyormuş.
Yeri geldi hasta oldum bırakan, beni asla sevmeyen, hor gören biri için bu hale düştüm.
Artık ah vah etmek istemiyorum. Ben artık bu cukurdan cıkmak istiyorum. Hatanın hepsi bende olsun, ben cıkmak istiyorum. Gelsin diye beklemek, hergün boş boş bahanelerle yazmak, bir hata yüzünden denilmedik bırakılmadı.
Evliliği dusunuyordum, tek okulu bitiremememle bu iş olmadı, hayatımm yalan oldu.
Anti depresan kullanıyordum, bıraktım o beni dusunmemi engelliyordu, su an her dk aynı olayı, aynı insanı dusunuyorum. Beni dövse sövse , beni öldür diyecek kadar kötüleştim. Kendime asla değer vermiyorum. Kendimi yıktım, dagıttım. Sadece uyumak istiyorum. Her ayrılık böyle acıtıcı olmamalı, ben ne yaşıyorum bilmiyorum psıkolog desteği belki uygun olur denedim; hep yarım bıraktım.
İyi degılım ben, bu aralar iyi degılım.
Paylasmak içimi dökmek istedim. Affınıza sıgınıyorum.

Bir kere ozguveniniz yerlerde.
Hem dua edip hem falci gezmek cok zit ve ortusmeyen seyler.
Kaybetmekten bu kadar kormaniz ve bunu sizi hor goren birine karsi hissetmeniz baslibasina facia.
Evlilik bir basari degildir. Sirf hayatinizda biri olsun diye bu kadar diretip evlenirseniz asil sorunlariniz o zaman baslar.
Kendinize yeni ugraslar bulun ve hayatinizi bir insana odaklamayin.

Bir kere ozguveniniz yerlerde.
Hem dua edip hem falci gezmek cok zit ve ortusmeyen seyler.
Kaybetmekten bu kadar kormaniz ve bunu sizi hor goren birine karsi hissetmeniz baslibasina facia.
Evlilik bir basari degildir. Sirf hayatinizda biri olsun diye bu kadar diretip evlenirseniz asil sorunlariniz o zaman baslar.
Kendinize yeni ugraslar bulun ve hayatinizi bir insana odaklamayin.
Kendime özgüvenimi geçtim saygım dahi kalmadı, hıc biseyim olmadan bu duruma geldim.
Hep zorluyorum, bırakamıyorum. Hep ben yaptım, hep zorladım. Cok fazla utanıyorum. Hep sebebi su bu dedim ama seviyorum kisvesi altında bu hayatı yaşatmıyor.
İnanın napıcam bılemıyorum.
Anlık dusuncelerim gelişiyor mesela asla yazmıcam diyorum 5 dk içinde sayfalarca yazıyorum.
Yani dakika içinde ben değişiyorum.

Kendime özgüvenimi geçtim saygım dahi kalmadı, hıc biseyim olmadan bu duruma geldim.
Hep zorluyorum, bırakamıyorum. Hep ben yaptım, hep zorladım. Cok fazla utanıyorum. Hep sebebi su bu dedim ama seviyorum kisvesi altında bu hayatı yaşatmıyor.
İnanın napıcam bılemıyorum.
Anlık dusuncelerim gelişiyor mesela asla yazmıcam diyorum 5 dk içinde sayfalarca yazıyorum.
Yani dakika içinde ben değişiyorum.

Acil destek almanizi oneririm. Antidepresan kullandiginizi yazmissiniz bu sebeple destek aldiginizi sanmistim ama sanirim yanildim.

Once kendinize deger verin sonra karsinizdakinden deger bekleyin. Sizinki sevgi degil saplanti ve bagimlilik. Kendine saygisi olmayan bir insana kimse saygi duymaz. Lutfen acil destek alin ve once kendiniz icin bir seyler yapin.

Acil destek almanizi oneririm. Antidepresan kullandiginizi yazmissiniz bu sebeple destek aldiginizi sanmistim ama sanirim yanildim.

Once kendinize deger verin sonra karsinizdakinden deger bekleyin. Sizinki sevgi degil saplanti ve bagimlilik. Kendine saygisi olmayan bir insana kimse saygi duymaz. Lutfen acil destek alin ve once kendiniz icin bir seyler yapin.

Haklısınız cunku cıkamayacagım işin içinden yoksa. Kendimi affedemiyorum. Yaptım ettim diyemiyorum. Bu beni bitiriyor. Bılemıyorum inanın. Baya ruhum daralıyorum tek bildiğim bu

Bu düştüğün çukurdan ancak yardım alarak ve kendi isteğinle çıkabilirsin, insanlar bir yere kadar yardımcı olabilir sana..insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor..
Allah içine ferahlık versin..

Bu düştüğün çukurdan ancak yardım alarak ve kendi isteğinle çıkabilirsin, insanlar bir yere kadar yardımcı olabilir sana..insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor..
Allah içine ferahlık versin..
Evet insana kendinin yaptıgını bir ordu gelse de yapamaz lafı beni anlatıyor resmen. Çözüm bulacagım kendime böyle yasanmıyor

Back
X