Hormonlar alt ust zaten farkindayim ama 1 numaradaki sorun degil mi sence?Ortada bir haksizlik varTabi son soz senin ama bu yazdiklarinda cocugun o kadar saat kreşte kalmasindan baska sorun göremedim. Insanlik hali e bide ramazqn eşine unutturmuş olabilir yildonumunu. Hamilelik gerginligi seninki.
Evet uzun calisma saatleride sorun ama malesef bazen boyle ust duzeylerin insafina kaliyor insan. Yani seni aşan bir durum mudahale edemiyorsun. E bidaha konus o zamnHormonlar alt ust zaten farkindayim ama 1 numaradaki sorun degil mi sence?Ortada bir haksizlik var
Yeni sanirim canim, iK birimi de evet var böyle bir hakkin vermesi lazim diyor,arkamda yani.Hamilelerin gunde en cok 7 buçuk saat calisma hakki varbu arada
"Sabah 8 akşam 6 çalışıyoruz, şirkette hamile bir arkadaşım 9 da gelip 5te çıkmasına rağmen,devletin böyle bir hakkı hamilelere tanımasına rağmen 1 haftadır genel müdürden cevap alamıyorum. "
bu düzenleme yeni mi
sen özel sektörde değil miydin
bildiğim kadarı ile memurun bile yok böyle hakkı
nöbete ilişkin haklar var
gece çalışmama var
doğumdan sonra süt izni hakları var ama hamilelikte az çalışma şu son sıralarda bir şeylere sokuşturmadılarsa bilmiyorum
bir de sıcak ya da karlı olunca idari izin var hamile ve engellilere ama onlar da kamuda
Amin çok sağol canım. Allah herkesin evladını bağışlasın,isteyenlere de nasip etsin inş.Allah evlatlarını sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip eylesin o çelikel canim.
Icgudusel olarak yaklas bence mantıkla değil. Kızımla vakit geçirme imkanın varsa bundan onu mahrum etme bahsetigin etki ilklerden daha iyi gelecektir onu psikoloji sine ve gelişimine .
Zaten hali hazırda yogunsun belli benim tercihim 1 seneden hiç bisi olmaz annesiyle daha iyi vakit geçirir .
Eşine gelince .malu oruç senin içi de evde bayigi bi yoğun bu geçirmiş belli . Belki senin kafandaki sorular hemen hemen onda da var o yüzden takılma anlamaya çalış. Dediğin gibi buda nazar boncuğu olsun.hassas bi donemdesin anlamaya çalışıyorum o yüzden bazı konuların üstünde durma es geç.
Hakkında herşeyin hayirlisi olsun canım.
Amin çok sağol canım. Allah herkesin evladını bağışlasın,isteyenlere de nasip etsin inş.
Mantığım 'bu sene başlat' diyor; içgüdülerim,duygularım '1 sene sonra gitsin,zaten 2 sene kreşe gitmiş olacak, herkes için daha iyi' diyor. Ama ben bu sene yarım gün vereceğim gibi,en ağır basan o şuan.
Canım çok önceden bildirmiştim yani hamileliğimi başından beri biliyorlar.Dilekçeyle bildirmedim ama,o zorunlu mudur?bildiğim kadarıyla günde 7,5 saatten sonra çalıştıramaz sizi işveren, bunun için hamileliğinizi dilekçe ile bildirmeniz gerekiyor.
Sabahları zaten elimde olmadan yarım saat kadar geç kalıyorum, 1 aydır birşey demediler. Keşke dese,bir fırsatım olur da sıkıntılarımı sayardım onlar da görürdü zorlandığımı. Ama akşam erken çıkamam işte off.Ben olsam diğer hamile çıkıyosa, bende çıkarım
Müdür ister cevap versin ister vermesin
3,5 yaşında herkes normal der
Ben erken diyorum, kendi kızım içinde böyle düşünüyorum
Hele de tam gün.
Ben eşimin doğumgününü unutan biri olarak 'insanlık hali' olabilir deyip sıvışayım bu kısımdan
Akşamda çık gitsinSabahları zaten elimde olmadan yarım saat kadar geç kalıyorum, 1 aydır birşey demediler. Keşke dese,bir fırsatım olur da sıkıntılarımı sayardım onlar da görürdü zorlandığımı. Ama akşam erken çıkamam işte off.
Yaz dönemi için 3 tam gün eylül sonrası 5 yarım gündü, yarım gün için ne düşünüyorsun canım? Sen olsan seneye mi yollardın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?