ben şu hamilelerin az çalışma saatine takıldım ilk defa duydum böyle bir şey
özel şirket için geçerli mi?
sağlam dayanağım olmalı ki bende yakın zamanda hamilelik düşünüyorum en bvaşından belirtebileyim
Hamilelerin 7,5 saat çalışması diye arattığımda bir sürü sayfa çıkıyor canım. Ben ne olur ne olmaz İK birimine sordum, "Evet öyle bir kanun var,öncesinde bilmiyorduk şuan doğum izninde olan 2 kişi hamileyken yararlanamamıştı,sanırım yeni bir kanun" dedi.Ben de özel şirketteyim,şuan bir arkadaş bu kanundan yararlanıyor hatta beni o uyandırdı
Hamilelerin 7,5 saat çalışması diye arattığımda bir sürü sayfa çıkıyor canım. Ben ne olur ne olmaz İK birimine sordum, "Evet öyle bir kanun var,öncesinde bilmiyorduk şuan doğum izninde olan 2 kişi hamileyken yararlanamamıştı,sanırım yeni bir kanun" dedi.Ben de özel şirketteyim,şuan bir arkadaş bu kanundan yararlanıyor hatta beni o uyandırdı
işte bizde şirket araçlarıyla gidip geliyoruz eğer hamile kalırsam evim çok uzak değil yürüyerek 35-40 dakika sürüyor
o iş nasıl olacak benden önceki eleman hamile idi ona böyle bir uygulama yapmadılar.
kafamda deli sorular.