Bu aralar çok daraldım

Hamilelerin 7,5 saat çalışması diye arattığımda bir sürü sayfa çıkıyor canım. Ben ne olur ne olmaz İK birimine sordum, "Evet öyle bir kanun var,öncesinde bilmiyorduk şuan doğum izninde olan 2 kişi hamileyken yararlanamamıştı,sanırım yeni bir kanun" dedi.Ben de özel şirketteyim,şuan bir arkadaş bu kanundan yararlanıyor hatta beni o uyandırdı

ona izin veriyorlar sana vermiyorlar o zaman o hiç olmamış.
ok bakarım ben internetten araştırırım

evet baktım var ama öğlen arası filan sayılıyor mu bunun hakkında bir bilgi yok

evet baktım var ama öğlen arası filan sayılıyor mu bunun hakkında bir bilgi yok
Canım,bana bugün haber geldi. Çalışma saatlerimi 08:30- 17:00 yaptılar.Öğle arası hariç 7 buçuk saat yani,senin de bilgin olsun.

PEKİ normal çalışma saatleriniz nasıldı
sizin adınıza çok sevindim ya
Çok sağol,ben de bir tuhafım akşam erken çıkacağım diye :) Normalde 08:00-18:00 çalışıyoruz. 12:00-13:00 öğle arası

Çok sağol,ben de bir tuhafım akşam erken çıkacağım diye :) Normalde 08:00-18:00 çalışıyoruz. 12:00-13:00 öğle arası
işte bizde şirket araçlarıyla gidip geliyoruz eğer hamile kalırsam evim çok uzak değil yürüyerek 35-40 dakika sürüyor
o iş nasıl olacak benden önceki eleman hamile idi ona böyle bir uygulama yapmadılar.
kafamda deli sorular.

erkenden çık git dinlen evine miss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…