bu aralar çok özensizim:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.746
333
çok fazla kıyafetim var ama kombin yapmayı beceremiyorum bu aralar bi halsizlik yorgunlık da var özen gösteremiyorum şık olmak için ne yapabilirim sizde de öyle oluyor mu bazen

kendimi boşladım enerjim yok

ben genelde kıyafet bulamıyorum her sabah giymeye
dolapdolu olabilir ama genede giyecek bişi yok
her hafta yeni bişiler alma arayışından bıktım artık her sabah biribanada kombinlese bıraksa yatağa ne güzel olur

zaman zaman banada uğruyo bu haller :)
herzamankinden erken uyanıp bi sabah duşu alırsam müthişim, bütün günüme yansıyor
sanada tavsiye ederim

ben genelde kıyafet bulamıyorum her sabah giymeye
dolapdolu olabilir ama genede giyecek bişi yok
her hafta yeni bişiler alma arayışından bıktım artık her sabah biribanada kombinlese bıraksa yatağa ne güzel olur

aynen aynen... bu aralar normal sanırım. hava aydınlanmadan uyanıyorum. daha tüm mahlukat uyanıkken insan olarak ayakta olmak koyuyor sanırım .

kombin yapmaya üşeniyorum:) elimi dola atıyorum ilk çıkan neyse onu giyiyorum o derece durumum vahim

bi gün öncesinden kıyafetini hazırlayanlar nerdeee bize enerji yollayın

şık olmayı unuttum sadece işe yetişmeye çalışıyorum

bi gün öncesinden kıyafetini hazırlayanlar nerdeee bize enerji yollayın
ben geceden hazırlıyorum. yoksa sabah dolabın karşısında dikilerek zaman geçiyor.
Siyah kot üstü bir şey düşünüyorum diyelim bulamıyorsam ya da kirliyse bir de başka bir şey bulmak için ayrıca zaman geçiyor. Yatmadan yaptığım klasik rutinim kıyafetlerimi hazırlamak takıya kadar..

banada oluyor bazen belki mevsimlerden dolayı olabilir ve kıyafet alırken biraz düşünmek gerekir bence evdeki kıyafetlere kombin yapma açısından

Ben de bu aralar aynı ruh hali içindeyim gündüz kendime söz veriyorum
ama ne yazık ki sabah zor kalkıyorum elime ne geçerse onu giyiyorum.

normalde öyle değildim akşamdan ayna karşısında kıyafetleri bile denerdim nasıl duracak diye ama bu aralar zor geliyor ya insanın ruh hali çok değişken bazen en ufak ayrıntıya takılırım bazen de şık olmayı kafama takmıyorum ama

banada oluyor bazen belki mevsimlerden dolayı olabilir ve kıyafet alırken biraz düşünmek gerekir bence evdeki kıyafetlere kombin yapma açısından
sorun kıyafette değil bende

Aynı kaynım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…