bu aralar herşeymi üst üste gelir aralıksız hergün ağlıyorum.....

duru4527

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
109
1
26
Gaziantep
artık öyle bişeyki ağlamadığım gün yok her an yüreğim ağzımda hoop bi şey oluyo ağla babam ağla nerden başlasam hangisini anlatsam şaştım kaldım hiç iyideğilim......

son iki senedir benimde öyle paranoyak oldum artık,telefon çalsa içim ürperir,ne antidepresanlar kullandım ama yok hiç bi faydası olmadı,2 senedir yaşadıklarımı saysam roman olur,boşver imtihan dünyası de geç dertsiz kimse yok hayatta,yada ben artık herkesi benim gibi dertli zannetmeye başladım galiba,,ama ağlamak üzülmek hiç bişeye çözüm değil,sadece daha çok yıpranırsın...

dertler bitmiyorki en başta kocamdır bu halde olma sebebim onun aileside eklenince katmerleniyo benim ailemde benden 1200 km uzakta olunca istediği şekle soktular beni aptal oldum resmen ...........

sebep neyki merak ettim

sebep yaratıyolar canım ya benim ki tartışmak istesin yeterki buluyo bi bahane gözümün içine baka baka evi mutfağı dağıtıyo napıyosun dediğimde adam olursan yapmam diyo çıldırmamak elde değil size saçma gelebilir ama inanın hiç abartmıyorum

Biraz daha ayrıntılı açıklarsan.. Ne gibi olaylar üst üste geliyor mesela? Biz de ona göre yardımcı olalım. :26:

konuyu daha detaylı yaz ki sana yardım edebilelim.sorun nedir,ailesi neden böyle yapıyor?

sorun şu eşimin annesi ve ailesiyle istediği derecede sıkı fıkı olmamam. fakat çalışmadığım sürede her pazar ordaydık sabah kalkıp gece yatıya döneriz bazı haftalar c.tesi gider pazar döneriz..(bu gitmemiş h alimiz)şimdi çalışıyorum çocuğa k.validem bakıyor bu sebeple daha da borçlu hissediyor eşim kendini artık çocuğumuza bakıyolar die tabi tartışınca senin çocuğun deniliyor bana o ayrıı.her tartışmada eşim annesini arar anlatır akşamına konsey toplanır suçlu ilan edilirim bu seferde kayınpederim bana sen yalancısın dediii...eşime hep dedim arama anlatma k.valideme hep dedim duyma dinleme die biz kavgada ederiz barışırızda ama yok beni dinleyen hiç yok...görümcem ordan parladı sen kadir kıymet bilmiyosun die beni gözlemliyormuşşş.(bu arada 2 yıl şehir dışında büyük görümcemin evinde kaldı anlayın o kadar huzurlu bi aile)tartışırken yediğim hakaretin küfürün şiddetin bini bin para üstüne birde yalancı oldum çalış çalış tüm parayı kayınpederin çeksin çünkü maaş kartım onda (çekip eve veriyo )sanki ben çekemiyorum arabayı sat altınları sat parayı kayınpeder alsın biz siz die bişey yok ses çıkarırsan paragözsün yeni alınan ev kayınpederin üstüne ki onlarda aldı daha büyüğünü kayınvaldenin üstüne daha ne anlatayım içim şişti yineee

bundan böyle yapmak istediğim tek şey artık eskisi beni asla bulamayacaklarını kesinlikle araya net bir çizgi çektiğimi göstermek ama nasıl yapıcam dediğim gibi buralı değilim hiçkimsem yok yanlızım ben

çok üzüldüm.şiddet hakaret küfür var yazmışsın.sonra maaş kartın kayınpederimde yazmışsın.inanamıyorum.şimdi herkes bir yorum yapar inşallah sana yardımcı olabiliriz ağlama ama adım adım gidelim.önce çalıştığın işyerine gidip maaş kartının kaybolduğunu söylüyorsun ve yenisinin çıkartılmasını istiyorsun.onu da kimseye vermiyorsun.ikincisi annen ablan ya da kuzenini arıyorsun onlardan biri gelip çocuğuna bakıyor olmazsa bakıcı tutup çocuğun kayınvalidenin bakmasını önlüyorsun.üçüncüsü durumu tüm açıklığı ile seni savunabilecek babandır aile büyüğüdür anlatıyorsun ve o eşinin ailesine göz dağını veriyor.sahipsiz insan gibi seni bu kadar ezmelerine çok üzüldüm.boşanma düşünüyorsan ona göre yazacağım,barışmak ve düzelmek istiyorsan ona göre yazacağım.kararın nedir?

şöyle söyliyim babam hayatta değil erkek kardeşim 18 inde yani eşimin çekineceği kimse yok boşanmak istedim evet ama mahkeme çocuğu sana versede ben almasını bilirim diyor bana kadın çok sana erkek yok diyor zaten ayrılırsam başka birini hayatıma musallat etmem öyle ezilmiş ve sinmiş hissediyorumki kendimi cesaretim yok

canım çocuğun tahminim küçüktür.o sebeple zaten mahkeme çok büyük bir ihtimalle çocuğun sende kalmasına karar verecektir.eşinin çocuğu vermem demesine inanma.çünkü velayet kimde ise diğer taraf belli günler çocuğunu görebilir.eğer çocuğu sana göstermez ise,alıkoyarsa şikayet yoluyla ve karakol eşliğinde geri alırsın.o konuda kafan rahat olsun.kimse evladını senden koparamaz.türkiye de yaşıyorsun değil mi? kaç yıllık evlisin? eşinin geliri sana nafaka ve tazminat vermeye yetecek düzeyde mi? şiddet için hiç rapor aldın mı? ve çocuğun kaç yaşında? eğer sorularıma yanıt verirsen sana hukuki olarak yol gösterebilirim.

Her ne kadar onaylamasam da maaş kartının eşinde olmasını anlarımda, kayınpederde olması ne demek hiç anlamadım.

Bu kadar ezdirmeyin lütfen kendinizi, eğer evli kalmak istemiyorsanız çocuğuzla sizi tehdit etmesine izin vermeyin. Mahkeme çocuğunuzu size verecektir.

Son düzenleme:

kızım 4 yaşına yeni girdi ayrılırsam ben memleketime giderim burda kalmam bu nedenle istediği zaman gelip göremez benim memleketim buraya 1200 km uzakta zaten bana boşanma davasını aç nafaka istemediğine dair kağıt imzala bitsin al çocuğu nasıl olsa ben geri alırım dedi şimdide hiçbirşey olmamış gibi davranıyor dediklerine demedim diyor hastamıdır benimi yıldırmak istiyor nasıl davranacağımı bilemiyorum artık inanın bana biri böyle anlatsa böyle insan olmaz derim ama gerçek buu...

çok üzüldüm ama hiç şaşırmadım çünkü böyle hasta ruhlular ona muhtaç olduğunuzu düşünüyorlarsa delirtip hasta edene kadar her rezilliği yaparlar siz delirdiğinizde de onlar aslında yıllardır sizin kahrınızı çeken tüm sıkıntı sizin adam olmamanızdan birde akıl yokki ondan derler yıllar dır hepsini birebir yaşadım ne oldu yataktan çıkamaz hale geldim şeker gibi. antidepresan içmeye başladım şimdi iyiyim tedavi oldum çocuğum olmasa 1 saniye evli kalmam RABBİM SABIR VERSİN BU BİZİM İMTİHANIMIZ kimseye kaldıramayacağı yük yüklenmez kaldıramamamızın sebebi biz onların hasta olduğunu kabul etmiyoruz her yaptıkları bizim için önemli 5 yıl her gün ağlamışımdır şimdi eşimi sevmiyorum tartışmaya girmiyorum yaptığı söylediği hiç birşey umrumda değil sinirlendiğinde diyorum ki ben beyinsizim çünkü seninle evlendim ben kabul ettim sende kabul et diyorum morarıyor mükemmel insan yok mükemmel evlilik beklemeyelim ben eskilere gıcık olurum sıralarlar hemen içki kumar kadın yok rahat mı batıyor derler aslında doğru benim babam sabaha kadar eve gelmezdi cevap verme tenezzülünde bile bulunmazdı hale evliler o annemin imtihanı bizimkide bu duygusal olmassak yıpranmayız oğlumun sevgisi kalbimden dolup taşıyor pisliğin sevgisine ihtiyacım yok işi bırakıver çocuğunla ilgilen adam kalsın elinde kartla söylediklerine cevap verme çünkü amaçları çirkefleştirip seni suçlu yapmak Rabbim sabır tahammül gücü versin kız çocuğunu babasız büyütmek de zor kararlarını sakinken vermeye çalış saçmalamış olabilirim kusura b akma konuyu okuyunca kendimi kaybettim acaba biri benim içimimi okudu diye

Bende onu diyecektim.. neden kayınperde maaş kartı.

ilgin için teşekkürler aslında evet senle aynı gibiyiz ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum halen neden evliyim onuda bildiğim yok tek bildiğim akışına kapılmış gitmekte olan bi hayatım var 5 yıldır evliyim bende bu evlilikten tek kazanıcm dünyalar güzeli kızım ve biliyorum büyüdüğünde bana neden katlandın neden boşanmadın diyecek onunla polemiğe girmek ten kaçınıyorum ama sınırlarımı zorluyor hemde çoook bu kadar olumsuzluğa karşı birde yanlızlık allahım bana sabır versinnnnnn dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…