Bu aralar hiç iyi değilim

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kızlar haftaya cumartesı noel kutlaması var fırmamızın..

gıtmek mecburı..ama ben suan yastayım..dıpteyım, sondayım..kutlama yapacak durumda sayılmam..

bır yönden gıdıp ıceyım, alkolun dıbıne vurarım dıyorum ama bu kendımı rezıl etmekten baska bır ıse yaramaz..alkolle aram pek yok..2 kadehle kendımı kaybedıyorum..

nasıl kaytarırım.. .. bır yandan da toparla kendını ve güzelce gıyın edebınle otur gel dıyor..

kendımı kafese kapatılmıs hayvan gıbı hıssedıyorum.. bu aralar gercekten hıc ama hıc ıyı degılm..

ıyıce saldımm gıttı hereyı..toparlanmak ıcın ne yapabılırm lutfenn bıraz moral..bıraz destek..

neden diptesin?
eski sevgilinin ölmesiyle mi alakali?
bence git ama birsey icme, arkadaslarinla eglen gel. kafani dagitman icin yardimci olur
böyle dönemlerde yapabilecegin en iyi sey
olabildigince az evde ve yalniz durmak

Neden böylesin bilmiyorum da, bence gitmelisin.
Biraz değişiklik olur. Eğer sınır koyabiliyorum diyorsan, bir kadeh içersin...
Eğlenmek için illa alkol almaya gerek de yok..:)
Alkolün değil de eğlencenin dibine vur..
Arada iyi geliyor...

Moral durumun bu kadar kötüyse gitmelisin ama alışkın değilsen alkol ıııh...

Gün gelecek, üzüldüklerine üzüleceksin! Hayatı ıskalama, içinde bulunduğun ruh halinden kurtulman gerektiğini ve hayatın sana verilmiş en büyük Armağan olduğunu düşünerek güzelce eğlen...Unutma ki, '' Şu saniye esastır! ''

neden diptesin?
eski sevgilinin ölmesiyle mi alakali?
bence git ama birsey icme, arkadaslarinla eglen gel. kafani dagitman icin yardimci olur
böyle dönemlerde yapabilecegin en iyi sey
olabildigince az evde ve yalniz durmak

evet onun ölümüyle cok alakası var.. ölümünü kabullenedemedım ve ölümden cok korkmaya basladım..sevdıklerımı kaybetme korkusu benı uyutmuyor bıle.. doktor uyku hapı yazdı ama calısıyorum ben uyku hapı dengemı allak bullak edıyor..

ve nedenını bılmedıgım bır vıcdan azabı benı yıyıp bıtırıyor.. keskelerde boguluyorum... tvde oynak bır parca calsa bıle sankı hata yapıyormusum gıbı gelıyor. hemen kanal degıstıryorum.. gülmeyı mutlu olmayı yasakladım sankı kendıme..bıraz olsun kafamın dagıldıgı 2 yer var ıs yerım ve burası.. hep bır oyalanma pesındeyım..düsüncelerle yalnız kalmaktan o kadar cok korkuyorum kı

vicdan azabi niye cekiyorsun ki?
o adam degil mi seni üzen, mahalleye rezil eden?
üzülmen cok dogal sonucta gecmiste birseyler paylasilmis ama neden vicdan azabi cektigini anlayamadim.
insan yakin cevresinde bi ölümle karsilasinca bu tür duygulara kapilmasi cok normal,
benimde yakin arkadasimin babasi vefat edince ayni sekilde sevdiklerimin ölümünden korkuyordum,
sanki onlara her an bisey olacakmis gibi geliyordu.
demem o ki yasadiklarin cok normal bi sürec, ama üzerinde ki bu ölü topragini yavas yavas atmak zorundasin.
ve kendini eve kapatip düsüncelerle bogustukca düzelmek ihtimalin sifir.

mezari türkiyede mi burda mi?

eğer canın istemiyorsa kendini zorlama başka bi planın çıktığını falan söyle ne bileyim birsrü bahane bulabilir insan gitmemek için..buarada ölüm gerçekten kabullenmesi zor bi durum karşındakinden nekadar bir zamanlar nefret edersen et yinede ardından pişmanlıklar alır insanı..zamanla azalacak bu durum insanlar anne babalarının ölümünü bile zamanla kabulleniyorlar..ama yinede bu acıyı kabullenebilmen için herkesın oldugu gibi senınde zamana ihtiyacın var canım..

Dipteysen eger degisiklik iyi gelir. Hayat kisa gunlerce dipte uzulmek icin ne kadar vaktimiz var?
Eline gecen her anin firsatin tadini cikar, kendin mutlu olamiyosan baska insanlari mutlu etmekle hayatimiza devam edebiliriz..

Pesini birakmayan ayriligi kabullenmeyen birisi vardi, omu oldu???? Hani nickinide ona gore secmistinn

son konusmamızdan dolayı kendımı yıyıp bıtırıyorum..hakaretler küfürler havada ucusuyodu.. evet o benı rezıl ettı ama dıyorum keske alttan alsaydım keske damarına basmasaydım keske umursasaydım.. sonradan kere huy degıstırmesınde benımde payım var mutlaka..hep bır dengesızlık...keske ılımlı olsaydım vs dıye kuruyorum kafamda..bılıyorum faydası yok.sonrada delı gıbı aglıyorum dua edıyorum..

kalbım cok acıyor..=( ama bır yandan bırısının omuzunda aglamaya kollarında tesellı bulmaya o kadar cok ıhtıyacım varkı..ama sankı bır erkege ılgı göstersem ona ıhanet edıcem gıbı hıssedıyorum..kendı kendıme söz verıyorum senı unutmıcam dıye..

aslında nısanlıydı..arkadaslarına göre bana ınat olsun dıye nısanlanmıs..sonu evlılık degılmıs canımı yakmak ıstemıs.. vs vs..

onu düsünmek ıstemıyorum artık..ama düsünmezsemde sankı hata ıslıyormusum gıbı gelıyor..

mezarı denızlıde, memlektte.. =(=(

insanlar ölünce gözümüzde masumlasiyor ve bütün kötü huylari siliniyor, sende su an onu yasiyorsun.
kendini suclaman cok anlamsiz, seni üzmeseydi sende kötü konusmak zorunda kalmazdin.
mezari burda olsaydi git mezarinin basinda vedalas, icinde ne varsa dök agla diyecektim.
eminim sana iyi gelirdi.
belkide bi psikologdan destek almalisin, konusmak seni rahatlatir...

haklısın güzlm öyle..onun annesı evladını kaybedıyor bana ne oluyorsa dıyorum bazen ama benımde yanıyor cıgerım.. gercekten öyle böyle degıl yaa fena halde sarsıldım.. hıc beklemezdım böyle olcamı.. zaman ah zaman herzaman su gıbı akan zaman bu aralar sankı durdu, akmıyor.. sankı bana ınat..=(

komsumuz var esra abla, hamıleydı 9aylık cocugunu ölü dogurdu gecen hafta.. herseyı hazırdı bebegın..erkektı..esra abla mahvoldu, nasıl olmasın..heycanla umutla bekle sabırla bekle ve o ölsün...sarıldım ona sımkısı zıyarete gıttıgımde.. hıckıra hıckıra agladık.. onun acısı bambaska tabı...allah sabır versın..

insan uzgun oldugunda nedense hep uzuntusuyle yasamak istiyor. bunu bilincli yapmiyorsun ama genel davranislara baktiginda hep oyle. derdin varsa, dertli sarkilar dinlersin, yalniz kalip duvari seyredersin, dusunur dusunur aglarsin.. Biri kalk bi yere gidelim dese icinden gelmez, evde acinla oturmak istersin. Ama yapman gereken tam tersi. Ne olursa olsun hayat devam ediyor. Noel partisine gercekten gitmek istemiyorsan gitme. Ama normal sartlarda gidecegin bi partiyse, ama simdi eglenmek sana suc gibi geliyorsa bunu yapma. Olenle olunmez diye bir laf var.. hayata karismaktan alikoyma kendini..

evet konusmaya gercekten cok ıhtıyacım var.. saatlerce, sayflarca yazabılırm düsün artık kım sustursun benı..

arkadaslarımla herseyı konusamıyorum, ıcımı ancak burda rahat rahat dökebılıyorum. annemın yanında uyuyorum bır kac gündür..henüz cok taze hersey..bu günler gececek dıyor.. mezarına belkı ılerde gıderım..yakın zamanda böyle bırsey mümkün degıl.. onun o topragın altında yatması .. o düsünce cok fecı.. bılıyorum benımde hepımızınde sonu aynı ama yınede ürperıyorum ıste..

yınede fıkrın ve destegın ıcın cok cok cokcokkk tesekkür ederım!!

evet tamda öyle ıste.. ıcımden hıc bırsey gelmıyor..saldım ıyıce herseyı.. bıraksalar saatlerce kkdan cıkmam.. kucagımda laptopum günler gecırırım yatagımda.. ama olmuyor ıste.. noel kutlaması bır restoranda yemek yenecek ve sonrasında gelsın wodkalar gıtsın vıskıler....canlı müzik fln.. eger o gün karar verırde gıdersem yemekten sonra kalkarım heralde.. ıckıye el süremem malum kendımı kaybedıp aglarım kendımı rezıl ederım.. alkol benı dahada duygusallastırıyor..sırf aglıyorum eve gelıp yatana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…