Bu aralar hiç iyi değilim

Bence git hatta kesinlikle git. Biliyorum neden yasta olduğunu ama hayat devam ediyor.
Annen, baban olsa anlayacağım ama değil.
Ben de bir davete katılacağım yarın.
Başta üzgünüm nasılsa mutsuzum oturayım evde dedim reddettim ama sonradan eğlenirim diye düşünerek kabul ettim ve gidiyorum.
Kafa dağıtmak kesinlikle güzel olur.
Çok içmek zorunda değilsin ki neden alkolün dibine vurup rezil edesin kendini?
Kibarlıktan bir kadeh iç, sonrası müzik, dans, eğlence, oh :)

Thirty Four'un söylediklerine katılıyorum.
bir destek almanda fayda var, inan kendini daha da iyi hissedeceksindir.
Hayat malesef böyle birşey, ummadığın zamanda ummadığın şeyler yaşayabiliyor insan.
Ölüm korkusu herkeste mevcut, günlük hayatımızda bunu bastırıyoruz bir şekilde.
fakat bu tarz durumlar yaşayınca, daha fazla gündemimizde oluyor, en azından yaşanan durumu atlatana kadar.

Bence gitmelisin, sonuçta bu iş yeri açısından da önemli, iş arkadaşların orada olacaklar.
Sende bunu kaçırmak istemezsin, tabii ki içerek kendini dağıtma, fakat oluşacak ortamdan da kendini soyutlama.
Biraz kafanı dağıtmış olursun... Ama kesinlikle bir destek almanı tavsiye ederim...

evet haklısınız ıkınızde..sanırım ben gec bıle kaldım destek almakta.. böyle hersey üstüme üstüme geldıgı anlarda hemen buraya kosup sıgınıyorum.. baskalarının dertlerını okuyorum..annelerını babalarını kaybedenler var..evlatlarını kaybedenler var yada ne bılym caresı bulunmayan hastalıkla savasanlar var. bunları okuyunca kızıyorum kendıme ama sonra sıl bastan baslıyor hersey...

bıraz olsun rahatladı sayenızde ıcım.. burası ve sızler bana gercekten cok ıyı gelıyorsunuz.. gercekten ıykı varsınız ve ıykı bu sıteyı kesfetmısım..
yoksa hepten delırırdım..

Git git...

Böyle özel günlerde,pozitif bir sinerji oluşur.
Herkes mutlu,herkes umutlu,herkes birlik içinde,güzel bir ortam.
Ayrıca giyinip süslenip evden çıkmak,diğer (mutlu) insanlarla birarada olmak sana iyi gelir.
İçki içme veya 1 kadehle sınırla kendini.
Ama git.Hayat devam ediyor.

Son düzenleme:
Bence ortamdan kendini soyutlama. Daha 1 hafta var toplanabilirsin. Hem güzel ve farklı giyinmek moralini de yükseltir. Ama ben iş arkadaşlarının olduğu ortamda alkol sınırını korumanı tavsiye ederim. Zira o görüntüler güzel olmuyor.

dogru dıyorsun ayrıca güzel gıyınmek ve süslenmek kendımı bana gercekten ıyı hıssetırebılır..ne zamandır makyajsız dolasıyorum zombıden farkım yok..

ve bılıyorum herkesın bır derdı var..durur ıcerısınde.. yanı tek dertlı ben degılm =(

bende öyle düsünüyorum, güzel gıyınmek moralımı yükseltebılır.. evet ve alkolde sınırımı bılmelıyım yada hıc elımı sürmesem daha ıyı..ne olur ne olmaz..

tskler destegın ıcın..

ben topiklerde gezinirken tesadüf konuyu okudum...çalışmak en iyi ilaç.bence artık normal hayatına dönmelisin...kaldı ki istediğin kadar hayatı kendine zehirde etsen..olmuşla,ölmüşe çare yok..hiç bir şey değişmeyecek...içmek kafayı bulma içinde iş yeri partisi kötü bir fikir...

eğer içmek istiyorsanki bunu yap...içebildiğin kadar iç evinde güvenli bir yerde hıçkıra hıçkıra ağla..sonra aynanın karşısına geç ve suratına bakıp..bu kadar zayıf olmadığını söyle...yüzünü yıka tekrar bak...yüzündeki her çizgiyi incele...sadece zamandan kaybettiğini anlarsın..

bence git değişiklik olur....
hem böyle isteksiz gidilen yerlerde daha çok eğlenir insan....

Ben git derim.. Belki seni iyi hissettirecek. Hem böyle evde oturunca kapanınca fln değişen hiçbişey olmuyor. En azından havan değişir.. Bilirim o depresyonları aah ah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…