bu aralar hiç iyi değilim :(

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
Kızlar bu aralar iyice ağırlaştığımı hissediyorum çalışmak çok zor geliyor artık sabah daha 10 bile olmadı ben yoruldum uzanıp uyuyasım var geceleri uykumu alamıyorum göbeğim büyüdü rahat hareket edemiyorum yatakta. daha çok zamanım var napıcam bilemiyorum. mevsimden mi hamilelikten mi ama bence hamilelikten dün eve gider gitmez banyoya zor attım kendimi nasıl yorgunum nasıl kasılıyorum anlatamam...

Kızlar bu aralar iyice ağırlaştığımı hissediyorum çalışmak çok zor geliyor artık sabah daha 10 bile olmadı ben yoruldum uzanıp uyuyasım var geceleri uykumu alamıyorum göbeğim büyüdü rahat hareket edemiyorum yatakta. daha çok zamanım var napıcam bilemiyorum. mevsimden mi hamilelikten mi ama bence hamilelikten dün eve gider gitmez banyoya zor attım kendimi nasıl yorgunum nasıl kasılıyorum anlatamam...
Öncellikle allah kolaylık versin tatlım çalışıyormuşsun zor olur evet..
Benim o zamanlarım iyiydi de bu ara bende çok uyuyorum doktoruma sordum Mevsimsel oldugunu söyledi halsizligin he birde artık agırlaşırsın dedi bana dün :)
sanırım hava değişimi Etkiliyor herkezi eşimdede var aynı dert çünkü..
Sen erken yat uykunu doya doya al birde hafif enerji veren bişiler iç enerjin yerinde olsun :KK66:

Aaahhhhhh ahhhh.... Daha çok ağırlaşacaksın canım yaaa... Ben nefes bile alamıyorum bu sıcaklarda. Üstelik aslında hava normalden daha serin olmasına rağmen bana deli gibi sıcak geliyor. Bol sıvı al. Sıvıyı az alınca yorgunluk kat kat artıyor. Benim doktorum günde en az 16 bardak içeceksin dedi. Bir de soda içip mineral eksiğini gidermelisin dedi.. Allah kolaylık versin. İzin alabiliyorsan al evde dinlene dinlene geçir hamileliğini derim ben. Benim ayağım kırıldığı için mecburen erken izne ayrılmak zorunda kalmıştım. Evet kırık çok zor ve kötü ama evde olmak iyi gelmişti. Bol bol yattım dinlendim. Allah kolaylık versin canım.

Son haftalarda ne yapacaksın sen

sağolun kızlar uykumu alamadığım için oluyormuş... 1 haftadır uyuyamıyordum dün gece iyi bir uyku çektim şimdi iyiyim zorlanmadım işe gelirkende. bende doğurana kdr böyle giderse nasıl dayanırım diyordum hamilelik buysa eğer yandığımız gündür dicektim :eek:

Icinde kuxuk bi insan war canim hele son 1 aya gir cok agirlasiyorsun. Benim psikolojim falan alt ust durumda ve her gece yatarken artik dogum baslasin umidiyle yatiyorum. Tamam bebek oluncada uyumuycam belki ama bu agrilar beni mahvetti

Icinde kuxuk bi insan war canim hele son 1 aya gir cok agirlasiyorsun. Benim psikolojim falan alt ust durumda ve her gece yatarken artik dogum baslasin umidiyle yatiyorum. Tamam bebek oluncada uyumuycam belki ama bu agrilar beni mahvetti

sen bugun yarin doguracaksin arkadasim allah yar ve yardimcin olsun bir nefeste saglikla alirsin insallah.
dogru soyluyorsun son ayda artik hareket kisitligi bel sirt agrisi her yerim dokuluyo sanki.
butun kemiklerimin agridigini hissediyorum.
bazen su duzensiz sancilara sinir oluyorm :)

canim benim erken agirlsmissin Allah kolaylik versin daha cok var ben 30dan buyana cok kotuyum agriyo her yanim

canim benim erken agirlsmissin Allah kolaylik versin daha cok var ben 30dan buyana cok kotuyum agriyo her yanim
bi anda kilo aldım ondan böyle geldi bana evet canım. doğurup kilo vermek için şafak sayıyorum ben hiç bu kiloya çıkmadım bacaklarım taşımıyo :KK51: vücudum bozulmus umurumda deil cocugum icin deger ben kilodan rahatsız oldum bu sene hamile kalanların hepside manken gibi kac kilo aldınız topiclerine baktım da ohooooooo :KK57:

son ay düşünemiyorum kendimi allah yardımcın olsun canım...

Kızlar size tavsiyem kıymetini bilin bu zamanların ve boooolll booooool uyuyunn çoook uyuyun
uyuyamıyorum ki :) sinek olmasa sıcak oluyo sıcak olmasa sinek ouyo hiçbişey olmasa ağrım oluyo... ille bişey oluyo :) sanırım bu uykusuzluk bilincli verilmiş hamilelikte allah tarafından...bebekte uyutmuyo diyosunuz bol bol uyuyun. nolacak halimizzzzzzzz uykusuz uykusuz dün gece 4 bucuktu daha uyuyamamıstım

bi anda kilo aldım ondan böyle geldi bana evet canım. doğurup kilo vermek için şafak sayıyorum ben hiç bu kiloya çıkmadım bacaklarım taşımıyo :KK51: vücudum bozulmus umurumda deil cocugum icin deger ben kilodan rahatsız oldum bu sene hamile kalanların hepside manken gibi kac kilo aldınız topiclerine baktım da ohooooooo :KK57:
aynen tatlim.Allah kolaylik versiin hepimize.bebiş buyudukce bobreklerime baski yapiyo.agriyor resmen.9 ayimi dusunemiyorum bile.dun gece agladim resmen Allahim nolur uyuya bileyim diye.uykum cok pozisyon bulamiyorum agriyor her yanim resmen.daha bi kaç haftam var Rabbim tum hamilelerin yar ve yardimcisi olsun.amin

X