Bu aralar ortak derdimiz

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba güzel bayanlar,
Bu günlerde bir çok kişinin derdi sevgililer günü hediyesi olabilir diye düşünüyorum. Az da zaman kaldı. Sizim fikirleriniz neler? Ne yapmayı ya da ne almayı düşünüyorsunuz eşinize, sevgilinize, nişanlınıza.erkeğe hediye almak biraz zor bana kalirsa. Çeşit daha az. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?
Bunlar da tatli dertler bir nevi :)
Ben traş makinesi düşünüyorum. Sinekkaydı yapması lazim. Eğer bu konuda bilginiz varsa yardimci olabilirse de sevinirim.
Yoksa sevgililer gününde daha hafif bir hediye mi tercih edilmeli

Öncelikle herkese bu dertten diliyorum:))
Ben sevgililer gününü sevmiyorum almayacağım ama yakın zamanda eşimin doğumgünü için aldım. Çok zorlandım seçerken. Dön dolaş yine kıyafet almak zorunda kaldım. Erkeğe seçenek sınırlı. Uzun zamandır birlikte olunca çoğu seçeneği tüketmiş oluyor insan zaten.

Öncelikle herkese bu dertten diliyorum:))
Ben sevgililer gününü sevmiyorum almayacağım ama yakın zamanda eşimin doğumgünü için aldım. Çok zorlandım seçerken. Dön dolaş yine kıyafet almak zorunda kaldım. Erkeğe seçenek sınırlı. Uzun zamandır birlikte olunca çoğu seçeneği tüketmiş oluyor insan zaten.
Diyorum ya tatlı dertler :)
Kiyafet kurtarıcı zaten :) ilk ve son sevgililer günümüz bizim. Seneye evli olucaz:) bu yıl o yüzden bi özendim ben bugune :)

Kiyafet kurtarıcı zaten :) ilk ve son sevgililer günümüz bizim. Seneye evli olucaz:) bu yıl o yüzden bi özendim ben bugune :)
Olsun evliykende alın bu güne önem veriyorsanız:) hobileri varsa o yönde araştırma yapın aklıma değişik fikir gelmedi başka.

Her seneki 14 subat muhabbetinden bana gina gelir. Esimin dogum gununu kutlayacagiz 12sinde. Onda da hediye almayi dusunmuyorum,guzel bir mekanda eglence en guzeli.

Mesela benim eşim öyle tatliş hediyeleri sevmez bende sevmem:))) resimli kupa , yastık vb... gibi.
Sigara kullanmaz çakmak gibi şeyler alamam. Masabaşı çalışmıyor ofis hediyesi alamıyorum:) saat güzel bir seçenek oluyor ama ondada zevklerimiz tutmuyor:))))) inşallah sizin seçenekleriniz çoktur

Traş takimi almayin bence
Seneye damat bohcasina koyarsiniz
Biz kutlamiyoruz 14 subati ama kutlasak esime deri sirt cantasi alirdim
2 sene once dogum gununde david jonsun uygun bi cantasini aldim, is yerindeki herkes bayilmisti
Hala severek kullanir ^^

Ilerleyen zamanlarda bence de öyle. Simdi ilk sevgililer günümüz diye ben hediye almak istedim :)
İhtiyaciysa alin elbette,mutlu olur. Ben sizin yerinizde olsam evlilik arifesinde daha farkli bir sey dusunurdum sanirim,mesela bas harflerinizin oldugu kol dugmesi gibi. Tras makinesi biraz anneler gununde anneye alinan kucuk ev aleti gibi geldi sanki bana ;)

Ben saat seçmiştim ama önden bir kaç saate bakmasını istedim, lütfen 14şubatta birbirimize hediye almayalım dedi tamam dedim :))

Ben bir tatlı yaparım o da bir buket çiçek gönderir böylece hallediyoruz biz :)

Ben deri ceket aldım. Saçını kendisi kesiyor, makinesi bozulmuştu geçen sefer keserken. Onu yeniledim bir de. Hepsiburada'dan beş yıldızlı ürünlerden birini seçtim yorumlara göre, umarım memnun kalır. O şekilde bakabilirsiniz. Bu tip durumlarda ihtiyaç üzerinden hareket etmeyi seviyorum.

Gecen dogum gununde traş makinesi aldim ama kullanmadi. Jilete alismis))) Aldigima pisman oldum.
Sevgililer gunune saat alcaktim vaz gectim, bornoz alacam:KK45:
Martda da evlilik yildonumumuz var. Ona da parfum seti almayi dusunuyoru..:spor:

Ben eşime saat beğendim ama kıyafette alabilirim. Kararsızım şu an

Traş takimi almayin bence
Seneye damat bohcasina koyarsiniz
Biz kutlamiyoruz 14 subati ama kutlasak esime deri sirt cantasi alirdim
2 sene once dogum gununde david jonsun uygun bi cantasini aldim, is yerindeki herkes bayilmisti
Hala severek kullanir ^^
Seneye dediğim 6 ay sonra düğün. Onun icin de aradan çiksin hem dedim :)

Kol düğmesi demiş bi arkadas
Ben sevgiliyken almıştım cok beğenmişti
Isimlerimizn baş harfleri,
Düğünde taktı
Hatta her düğünde takıyor:)
Evlendikten sonra hiç almadım bişey:)

Back
X