• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aralar yaşadığım kısırdöngüler

Mutlu2890

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.105
Puanlar
133
Arkadaşlar selam,benim hala bir ilişkim yok,hareketli ve sosyal bir yaşantım var ama hala ciddiyete giden bir yola giremedim.

Neyim eksik bilmiyorum ki?
Özellikle bu aralar hep yoklanıyorum flört anlamında,beni tanımak isteyenlere açık oluyorum ama nötr davranıyorum.
Yoklayıp kaçıyorlar.
Bir şeyleri eksik yapıyorum ama ne?
Mesela bir grup etkinliği oluyor,ordan birileri beni ekliyor,sohbet muhabbet açıyor.
Sonrası boş.Tanıdı da sevmedi desem anlarım,tanımıyor da…
Bu dört kere farklı kişiler tarafından oldu.
Onun haricinde bekar yok etrafımda.
En çok arzu ettiğim dönemde hayatımda birnin olmaması beni yaralıyor.
Evlilik kaygısı değil yaşadığım duygu,sadexe yalnızlık.
Hayatıma aradığım ortağın olmayışı beni üzüyor ve strese yok.
Maddi ve manevi kaygım yok,mutluyum.
Hayatım yolunda ama o kişi yok.

Arkadaşlar selam,benim hala bir ilişkim yok,hareketli ve sosyal bir yaşantım var ama hala ciddiyete giden bir yola giremedim.

Özellikle bu aralar hep yoklanıyorum flört anlamında,beni tanımak isteyenlere açık oluyorum ama nötr davranıyorum.
Yoklayıp kaçıyorlar.
Mesela bir grup etkinliği oluyor,ordan birileri beni ekliyor,sohbet muhabbet açıyor.

Adamlardan talepte bulunup, hayatında yer açmalısın. Birçok erkek muhtaç kadınların prensi olup pohpohlanmayı seviyor ve bunu bekliyorlar. Bir şeyleri paylaşmadan sadece mesajlaşıp, konuşarak hayatına kimseyi alamazsın.

Adamlardan talepte bulunup, hayatında yer açmalısın. Birçok erkek muhtaç kadınların prensi olup pohpohlanmayı seviyor ve bunu bekliyorlar. Bir şeyleri paylaşmadan sadece mesajlaşıp, konuşarak hayatına kimseyi alamazsın.
Bunun bir dersi olsa çalışır öğrenirim.😂
Tutucu bir ailede büyüdüm.
Belki de ondandır bu yaşadıklarım.

Yoklayıp kaçıyorlar.
Sizi ekleyip sohbet muhabbet eden kişilerin en az 6-7 tane daha yedeği vardır .
Siz onlara itibar etmeyin .

Kendinize odaklanın ,
Giyinin , süslenin , eğlenin .

Arayışta olduğunu belli etmenin de kötü bi enerjisi oluyor .

Akışta kalın , o sizi bulur 🌸

Kendinize odaklanın ,

Kendinize odaklanın ,

Geçen bir yakınımın tanıdığı dolaylı yoldan tanıdığım ama hiç görmediğim biri beni eklemiş,kabul ettim.
Flört enerjisi almadım başta ,hikayelerimi beğeniyor,yorum yazıyor filan,belli ki sohnet açmaya çalışıyor,ben de bir şeyler yazdım konuyla alakalı.
Adam like atmış sadece,
Allahım bu yaşta kimlerle uğraşıyorum dedim,sinirlendim.
Sonra başka biri ,bu da bir ortamda tesadüf tanıştığım birisi,bir defa gördüm.
Eklemiş,aynı taktik yine.
Bu biraz daha adım atıp yazdı.
Direk sohbete girdi.
İkamet ettiğimiz yerlerden konu açıldı.
Oo uzakmışsın deyip kayboldu.
🙄
Zaten beğendiğim ya da bayıldığım kişiler değil ,sorun da değil.
Ciddiyeti geçtim flört bile edemez oldum kimseyle.
Kendimi sorgulamaya başladım.
Yanlış bir şey mi söylüyorum acaba,diye düşündüm .
Ya da bu erkeklere biz mi adım atalım,pohpohlayalım?Bunu mu bekliyorlar acaba.Dığru olan bu mu ya da?

Geçen bir yakınımın tanıdığı dolaylı yoldan tanıdığım ama hiç görmediğim biri beni eklemiş,kabul ettim.
Flört enerjisi almadım başta ,hikayelerimi beğeniyor,yorum yazıyor filan,belli ki sohnet açmaya çalışıyor,ben de bir şeyler yazdım konuyla alakalı.
Adam like atmış sadece,
Allahım bu yaşta kimlerle uğraşıyorum dedim,sinirlendim.
Sonra başka biri ,bu da bir ortamda tesadüf tanıştığım birisi,bir defa gördüm.
Eklemiş,aynı taktik yine.
Bu biraz daha adım atıp yazdı.
Direk sohbete girdi.
İkamet ettiğimiz yerlerden konu açıldı.
Oo uzakmışsın deyip kayboldu.
🙄
Zaten beğendiğim ya da bayıldığım kişiler değil ,sorun da değil.
Ciddiyeti geçtim flört bile edemez oldum kimseyle.
Kendimi sorgulamaya başladım.
Yanlış bir şey mi söylüyorum acaba,diye düşündüm .
Ya da bu erkeklere biz mi adım atalım,pohpohlayalım?Bunu mu bekliyorlar acaba.Dığru olan bu mu ya da?
Ay uzak mesafe demek erkekleri korkutuyor fena prenses şimdikiler
Doğru olan bizim pohpohlamamız değil tabiki

Y kuşağı tırt.
Bakın sıradan bir b.klama değil bu gerçekten 85-95 arası ya bekar, ya sorunlu ilişkide ya boşanmış.
Bizim nesil bu işi beceremedi.
Bu yaklaşık 5-6 yıllık gözlemim.
Ne x kuşağı gibi aşk nesli olabildik, ne de z kuşağı gibi ilişkileri eğlenceye çevirebildik. Girift ve toksiğiz.
İlişkiler açısından b.k gibi bir nesiliz sonuç olarak.

Yoklayıp kaçıyorlar.
milyarlarca bekar varken herkes niye yalnız sözünü hatırladım mesajınızın başında.
aralarında elektrik olmayan 2 insan bir ömür iki ayrı yalnız olarak kalırlar.
bir bırakın bu konuya takılmayı, istemediğiniz anda gelir. siz en doğru halinizde olun gelen kişi size aitse daimi olacak. aradığınız 1 kişi. yanlış kişiler olmuyor ne güzel.

o hemen daldan dala konanlar, tüketim toplumu fertliğinde flörtleri de tüketenler. yaradan kurtarıyor sizi ne güzel.

acele etmeyin.her şeyin bir zamanı vardır. olmuyor demek yerine en iyisi olacak demeyi deneyin bir de.

Aynı tarzda insanlarla tanışıyorum ben de çözemedim sorguluyorum ben mi çekiyorum bunları hayatıma diye ama yok Y kuşağı gerçekten birey olamamış erkeklerden oluşuyor.3 sene önce bir mühendisle tanışıp konuşmuştuk instagram üzerinden aylarca güya yazın görüşecektik sonra tek kelime etmeden sildi beni.
1 ay önce ekledi sildim tekrar ekledi kabul ettim birkaç gün sonra bir şey yazmadan sildi. Yazdım paşamıza derdin ne silmiştin yılkar önce tekrar ekleyip silmek ne uzak mesafedeymişiz ondan tamam da sen silip kaç sene sonra gelip ekledin inanın anlamıyorum artık bunca toksik erkek arasından nasıl evlenilecek adamı bulacaz 😑

Şimdi ki erkekler premses gerçekten. Aman yorulmayayım, aman herşey olsun pişsin önüme düşsün öyleler malesef. Ve çoğuda olgunlaşmamışlar. Kendilerini geliştirmiyorlar. Çoğu zaten evlenmeyi düşünmüyo f.kbuddy arıyor. Düzgün olanlarda çok az ince eleyip aık dokuyun derim. Bırak kaçanlar zaten hep zarar verecek adamdır senden istediği ışığı alamamıştır.
Çevreni değiştir biraz aşk nerden gelir belli olmaz.

Aynı tarzda insanlarla tanışıyorum ben de çözemedim sorguluyorum ben mi çekiyorum bunları hayatıma diye ama yok Y kuşağı gerçekten birey olamamış erkeklerden oluşuyor.3 sene önce bir mühendisle tanışıp konuşmuştuk instagram üzerinden aylarca güya yazın görüşecektik sonra tek kelime etmeden sildi beni.
1 ay önce ekledi sildim tekrar ekledi kabul ettim birkaç gün sonra bir şey yazmadan sildi. Yazdım paşamıza derdin ne silmiştin yılkar önce tekrar ekleyip silmek ne uzak mesafedeymişiz ondan tamam da sen silip kaç sene sonra gelip ekledin inanın anlamıyorum artık bunca toksik erkek arasından nasıl evlenilecek adamı bulacaz 😑
yanlış kişiler hayatımıza doğru kişinin tanımını netleştirmek için de gelir.

sizi tekrar ekleme nedeni sizden ilgi beklemesi. siz yüz vermeyince geri adım atmış. uzak mesafe kısalınca eklemesi mantıklı olandı normal erkek mantığında.

herkes kötü değil. ne istemediklerimiz ve ne istediklerimiz net olursa bulması kolaylaşır bence.

Aynıymışız daha genç sandım bu ara ilişkiler bir tuhaf cidden ya sizle alakalı değil bence
Haklı olabilirsin.ben de instagramda şurada burada çok çift görüyorum, o zaman diyordum ki bu kadar insan nasıl buluyor? Sonra farkettim ki hepsi 10 küsür senelik ilişkilermiş.taa lisede üniversitede falan başlamış.

Back
X