bu arefe günü eşimi Allah a havale ediyorum

eşinde değişiklik var mı dışarı çıktığı arkadaşlarını tanıyomusun kesin onlarla mı eminmisin, erkek arkadaşlarıyla buluşurken parfümden başka süs çabalarına giriyomu

Eşine birşey olsa yine de en çok üzüleceklerden biri sensin, o yüzden dikkatlı olmalısın bence...

canım erkeklerin çoğunluğu böyle, bir iş yaparlar sonra da onu başına kalkmadan duramazlar, ev işi yapmaya falan alışkın değiller ya zor gelmiştir, şımarttım demişsin hatanı da biliyorsun ama annesi de şımartıyor erkek çocuğunu eşi de sonrada en ufak canı sıkılsa, yapmak istemediği şeyi yapsa bir kez dünyayı herkese zindan ediyor, bu artık genel bir durum olmuş, sen sen ol erkek çocuğunun yanında kızını asla ezme, o ne yapıyorsa o da yapsın, sana yardımcı olsun, erkektir deyip uzaklaştırma evden asla, anneler hep böyle yapmış aman erkeksin ne oturuyorsun evde demiş, eşte aynısını yapmış ee adam sonra dışarıya alışıyor, ev işiymiş evmiş bunlardan haberi yok, zoraki oturuyor evde, zoraki birşeye yardım ediyor, eşler de oturup ağlıyor, çocuklar da babasının ilgisizliğiyle ve her olaya sinirlenmesine şaşırıyor. keşke hamile kalmadan da biraz alıştırsaydın canım ya bu durumda oturup konuşup derdini anlatman zor zaten duygusalsın, eşin de öküz gibi konuşmuş kalbini kırmış beddua falan etme o sinirle aman, gelince gönlünü alır umarım yoksa daha çok üzüleceksin, hiç de boşverilecek bir konu değil sonucta esin ondan yardım istemekte çok haklısın en iyi arkadaşın da o olmalı bu günlerde ama bazı arkadaşların dediği gibi sen kendi arkadaşlarınla falan gezmeye başla bu sefer o sana diyecek ya birlikte çıkalım istersen diye, sen ona öyle bir teklifte bile bulunma boşver, yalnız çıkmayı bende çok sevmem ama komşun arkadaşın falan varsa yakında ona git onla gez alışveriş yap kafan dağılsın canım :)

ben olsam tek basima disari cikarim
yada samimi oldugun birileri varsa beraber
neyse bütün gün keyfime bakarim yemek yerim
birseyler icerim
alisveri vs
kendimi mutlu edecek ne varsa yaparim
bol bol para harcarim
hamileyken odun esiniziden ( afedersiniz genelde hepsi odundur)cok sizi mutlu edecek ne varsa onlari yapmaya gayret edin
biliyorum zor
ama en iyisi bu

Canııım cok üzüldüm bırak hamileliği normal dönemde bile öyle söylenmez yanlış yapmış kırmış seni ama ne biliyomusun erkekler bi iş yapınca cok agresif oluyolar tatlm zaten yorulmuş fln o kesin arkadaşlarylada sözleşti sende öyle dynce patladı o yorguluğunun hırsını senden cıkardı..tabiki senle vakit gecirmeli sana yardım etmeli özel durumun var sen nasıl yapcan tek ama küs durma tepkini ver güzelce tabi beni cok kırdın de ama küs kalma o da pişmandr zaten hem bebeğin etkilenr bence sende cık bi arkadasına git ve geç gir eve derim bidahaki sefere o söylediği zaman da planım var kusura bakma gelemem de anlasın hatasını..

O nasıl cümle ya " iyi ki hamilesin" tek başına mı yapmışsın bebeği , sende giyin süslen git arkadaşına falan yada dolaş biraz hava al üzülme değmez işte en iyi erkek bile vlenince böyle oluyor arkadaşlarımdan biliyorum.

acaba bişeyler mi karıştırıyor da benle cıkmak istemedi,içime kurt düştü

bence birşeyler karıştırdığı yok zaten eşinizle problemleriniz vardı

hamilesiniz diye birden o sorunlar yok olmaz ki

o yüzden siz eşinizin bu gereksiz tavırlarını takmamayı öğrenin yazık bebeğinize

acaba bişeyler mi karıştırıyor da benle cıkmak istemedi,içime kurt düştü

yok canım hiç kurma şimdi eğer şüphelendiğn başka seyler varsa o ayrı ama hemen öyle kötü düşüncelere kapılma için rahatlıcaksa telefonnu kurcala biraz bakalım..

yok canım hiç kurma şimdi eğer şüphelendiğn başka seyler varsa o ayrı ama hemen öyle kötü düşüncelere kapılma için rahatlıcaksa telefonnu kurcala biraz bakalım..

normalde sürekli telefonu elimdedir ondan ararım annemleri falan,facebook sifresini falan bilirim,çok şükür simdiye kadar bişeyini görmedim ama yinede bugun öle soleyince içime kurt düştü,

sakın benim dediklerim yüzünden içine kurt düşmesin neticede hayatının tamamını bir paragraf yazıdan çözemem, eşinin doğal hali buysa normal olmasada kendi rutini olarak kabul edilebilir

haftada bir bir şişe parfüm bitirir,her zaman öyle ama normalde jöle sürmez gecen gün sürdü şimdi aklıma geldi

birsey karıstırmıyordur kuruntu yapma.

Ayrıca bencede Allah a havale et yani. soyledıklerı benı bıle uyuz ettı haklsıın kızmakta.
ben de olsam gonlumu alana kadar tek kelıme konusmazdım.

gıyın suslen gez toz cık dısarı sende... ne oturcan evde. hatta o geldıkten sonra gel eve.

normalde sürekli telefonu elimdedir ondan ararım annemleri falan,facebook sifresini falan bilirim,çok şükür simdiye kadar bişeyini görmedim ama yinede bugun öle soleyince içime kurt düştü,

ozaman hiç üzme kendini belki bi işi vardr söyleyemedi de sana bahanesi de ark. oldu olablr..

haftada bir bir şişe parfüm bitirir,her zaman öyle ama normalde jöle sürmez gecen gün sürdü şimdi aklıma geldi

canım hamilesin zaten duygusalsın böyle kuruntular kendini yiyip bitirme, eşimiz hergün işe gidiyor ona güvenerek gönderiyoruz ama nerde ne yaptığını kim bilebilir ki peşine adam mı takalım hergün :) senin kocan öküzlük yapmış seni sinirlendirmiş ama sanmıyorum ki aldatıyor seni, aldatan erkek bence telefonunu face şifresini sana vermez asla, zaten diğer konularını da okudum eşinin isteksizliğiyle ilgili, psikolojik sorunları var eşinin belli ki, birde başka kadınlamı uğraşacak, seni mutlu edememiş ki :) zaten evleneli de çok olmamış hala batıyordur onun tavırları sana henüz alışamadığındandır, temizlik konusunda bende eşime kızıyorum yardım et diye ama bir yardım eder bin söylenir sağolsun :) kaynanam gibi ya ama çok şeker orası ayrı :) anaları şımartıyo bize de pohpohlamak düşüyo bazen canım valla bir ütü yaptı diye yere göğe sığdıramadım eşimi ki bana yardım etmeye devam etsin diye yoksa mümkün mü kendiliğinden kalkıp bana yardım edecek :) ama çok yemek aldı ben hastayken sınavım varken hakkını yiyemem ama ev işinden nefret ediyor işte napacaksın, muhtemelen seninki de öyledir, iş yaptığı için ayar olmuştur, tepkisini koyarak hoşlanmadığını belirtiyor aklınca özgürlüğünü kısıtlamışsın gibi hissetmiştir, geldiğinde arkadaşların dediği gibi küsüm deme ama bugün çok kötü davrandın bir daha böyle yapma, benle çıkmak istemediğinde düzgün söyle zaten birdaha teklif etmem sana arkadaşlarınla eğlen bende arkadaşlarıma gidicem de, kırdığını anlasın.

ama gecen gün jöle sürdü normalde hiç sürmez özel günler dışında

belki o gün kendini iyi hissetmek istedi sorsaydın sakayla karışık hayırdır fln diye..iletişimnz nasıl herşeyi konuşur musunz eğer öyle dğilse bilmediğin özel durumlar olablr iş konusunda fln sen şimdi hamilesin ya psikolojik olarak etkileniyosun her hareketnden ama tabi yine de gözün üstünde olsun paranoya yapma derecesinde değil tabi:)üzmee madem cıkmıcan dışarı sevdiğin bi yemek yap müzik aç iyi gelcektr ..

sordum dün duş alamadığım için saçım düzgün durmuyo demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…