bu arefe günü eşimi Allah a havale ediyorum

Malesef en büyük hatayi sevgililerimize /eslerimize bukadar bagli olmakla yapiyoruz sanirim,
sende arkadaslarinla cik git eglen,
herseyi kafamiza takiyoruz sonra oturup agliyoruz, yanlis anlama bu hatalari bende yapmisimdir herkeste az cok yapmistir diye söylüyorum genel olarak yani,
biz oturup agliyoruz onlar geziyo tozuyo egleniyor,
aksaminada küseriz, onlar ne oldugunu anlamaz bile :)
iste olay bu, herseyi cok fazla kafamiza takiyoruz
inan kafana takma, dünyada senden mutlusu olmiyacak, inanki bak ya
sende cik git gez toz eglen,
ben bazen yanliz bile cikarim, yemek yerim,alisveris yaparim, onu dener bunu cikaririm :) yani nebilim kuaföre giderim,
yada arkadaslarimla gezer tozarim,
otururuz biyerde icecek iceriz, disardada olabilir bu, yani piknik gibi
yada nebilim bi lokantaya gideriz,
arabayla gezer tozariz
biraz bagimsiz olmaliyiz

ama esin gercekten cok büyük odunluk yapmis, cok kirici konusmus orasi ayri
aksam iyi bi fircayi haketti :)
insallah barisirsiniz,

Zaten temizliğe yardım etmiş bırakın biraz kafasını dağıtsın. Ben olsam ben bile arkadaşlarımla çıkmak isterdim

oncelikle bebegin hayirli olsun. yzdiklarini okudugumda uzuldum ama bence esin kotu bir insan olsaydi sana ev islerinde yardimci olmazdi. Sana cikismakla haksizlik etmis ama sen de hic konusmazsan daha da buyur mesele...olumlu olursan belki hatasini anlamasini saglarsin. Hem.boylelikle bayraminizda tatsiz gecmemis olur Allah yardimcin olsun uzme kendini

Şimdi erkek mantığıyla, temizliğinize yardım etti ve o gun sizin için yapması gerekeni yaptı ve sizinle vakit geçirdi.
Sonrasını kendisine ayırmak istedi. Üstelik temizliğe yardım ettiği için kafasında sizi nankör olarak bile görüyor olabilir. :)
Ağlamayın. Havalede etmeyin. Dua edin kendiniz bebeğiniz, eşiniz ve yuvanız için.
Güzel günler bugunler. Duygusallığın verdiği tepkiyle daha çok büyütmeyin içinizde.
Haklısınız fakat ağlayarak yazık etmeyin kendinize.
Elbet anlayacaktır eşiniz hatasını.

esinizede laf soylenmiyomus bu erkek milleti ne kadar giciklar ya sanki ne soylemisde bu kadar buyutmus !!! insanin kocasiyla disari cikmak istemesi sucmu ya bosver canim sende rahatca tek basina cik hem erkek milletiyle disari ciktimi burnundan getiriyolar hem hamilesin takma bosver

Son düzenleme:

Sanki o bebegi sen tek yaptın?

Genel yorumlar eşinin temizliğe yardım ettiği için dışarı çıkmasının hakkı oldugu yönünde,
ama bu adam zaten 2 gündür arkadaşlarıyla dışarı çıkmış,
kusura bakmasın da evet 3. günü de eşine ayırmak zorunda..

Temizliğe yardım etmekle, eşi terslemek arasında bir bag da kuramadım açıkçası...
Belli ki farklı şeyler de söylemiş, konu sahibi sadece o kısmı yazmış...

Mutluluk evet haklsın,
yangına körükle gitmiş gibi olacak ama ben olsam çok fena burnunu sürterdim,
inan bir daha bana iyi ki hamilesin ya da
arkadaşlarımla dışarı çıkıcam bile diyemezdi...

Son düzenleme:

akil akildan üstündür iste,
erkek mantigiyla ben gercekten düsünemiyorum seni tebrik ederim arkadasim :)
gercektende böyle bir mantiga sahipler, aklimda almiyor yani
temizlik yapti ya yaranamiyorum der, nankör derler kesinnnn,
zaten nankör lafini cok kullanirlar,
sanki 2 gündür arkadaslariyla gezen adam o degil, 3 cü günü karisina ayiramazmi??
aa vakit ayirdi ya iste temizlik yapti ya daha napsin demi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…