evet aynen öyle eskisi gibi istekli değil kendimi 2. planda hissediyorum ama bi sorun varsa da söylemesini istiyorum sadece yok deyip tam aksi davranış yapınca da ee diyorum ama söylediklerinle yaptıkları birbirini tutmuyor.Bence senin sorunun arkadaşının başka insanlarla görüşmesi değil, sana karşı eskisi kadar istekli davranmaması. Sürekli ikinci planda kalıyormuş gibi hissediyorsun ve bu da zamanla birikmiş. Tatil konusunda da sırf alışkanlık diye gitmek zorunda değilsin. Biraz soğumuş olman ve emek veren tarafın hep sen olduğunu düşünmen bence gayet anlaşılır.
avrupa turu bir kısmını ödedikbu yılki tatil programınız neydi? ve hangi kısımları için ödeme yapıldı?
arkadaş grubumuzla bi zaten hep plan yapıyoruz sürekli beraberiz zaten. ben kendi grubumla da plan yapıyorum ama eskiden yaptığımız gibi 2 li takılmak istiyorum çünkü biz diğerlerinden daha yakınız ve özel şeyleri sadece onla paylaşıyorum. evet bazen sevdiklerimi boğuyorum öyle sorunlarım var yalan değil sanırım biraz kendimi geri çekeceğim teşekkür ederim yorumunuz için.Bana biraz fazla boğucu geldiniz. Bu kanka olalım hep ikili takılalım olayları lisede olur. Sonrasında daha telaş takılırsın. Yoksa da yürümüyor.
Yani sizi de yemeğe çağırmış. Sitem etmek yerine giderdim ben olsam. Siz ilgi odağı olmak istiyorsunuz da yetişkin yaşlarda arkadaşlar tek odakta devam etmez.
yok gruptan ayrılmıyorum o arkadaşlarımı gözden çıkarmam onun için ama evet 2li planları biraz azaltıcam sanırım aynı frekansta değiliz artıkBen arkadaşınızla birbirinize aynı derecede yakınlık hissetmediğinizi düşündüm. Sanki o sizin için emek verilmeye değer, çok önemli biri gibi fakat bu emeğin karşılığını adil bir şekilde veremiyor ya da vermiyor. Belki de sizin beklentinizi fazla buluyor olabilir.
Ben sizin yerinizde olsam gruptan ayrılmazdım ama bu kişiyle de bir süre tek başıma plan yapmazdım. Kendimi biraz geri çeker, ilişkinin doğal akışında onun ne kadar çaba göstereceğini gözlemlerdim. Sürekli bu konuyu konuşup net bir cevap almaya çalışmanız istemeden de olsa sizi ısrarcı gibi gösterebilir.
Bence sizi tamamen gözden çıkarmış olsaydı daha net bir tavır alırdı. Fakat sizin verdiğiniz emeğe denk bir karşılık gösterecek gücü, isteği ya da farkındalığı olmayabilir.
avrupa turu bir kısmını ödedik
katılıyorum. ilişkide bir dengesizlik var gibi.Ben arkadaşınızla birbirinize aynı derecede yakınlık hissetmediğinizi düşündüm. Sanki o sizin için emek verilmeye değer, çok önemli biri gibi fakat bu emeğin karşılığını adil bir şekilde veremiyor ya da vermiyor.
ilgi odağı olmak nasıl desem şöyle biz beraber atandık bu şehre ikimizde buralı değiliz ailelerimiz yok. yani burada her şeyi beraber yaptık. beraber evlerimizi kurduk beraber yemekler yedik, her şeyi beraber yaptık biz. kız kardeşim yok benim kız kardeşim gibi oldu. bazen ailemden bile yakın oldu bütün sırlarımızı paylaştık. yani böyle biri ama artık doldum biraz aynı şeyleri sürekli yaşayınca.katılıyorum. ilişkide bir dengesizlik var gibi.
ilgi odağı olmak istemek neden yanlış olsun? 4 yıllık arkadaşım 1 haftalıklarla daha çok ilgileniyorsa artık o kadar da yakın arkadaşım değildir. demek ki onun gözündeki değerim, benim ona verdiğim değerden daha az ki 3. kişlerle benden daha yakın olabiliyor.
işte vize randevusu zor alınıyor geçen ay kaçırdık bu ay zorla aldım. vize randevusu almak yarışmak gibi bir şey yani. kaçıracak randevuyu yoksa. turla gideceğiz bir kısmını ödedik neyse bakalım artık ben tura sordum kendim gelebilirim diye fiyat farkı ödersiniz dedi niyet mektubumu da kendim gidecekmiş gibi revize ettim ama üzülüyorum ne yalan söyleyeyim.eğer tur ile gidiyorsanız sanki onunla gitmiyormuş gibi plan yapın. şayet tur değilse iptal edilebilir ya da ertelenebilir neler var rezervasyonlar arasında bir gözden geçirin. vizeyi aldıktan sonra tekrar düşünün.
işte vize randevusu zor alınıyor geçen ay kaçırdık bu ay zorla aldım. vize randevusu almak yarışmak gibi bir şey yani. kaçıracak randevuyu yoksa. turla gideceğiz bir kısmını ödedik neyse bakalım artık ben tura sordum kendim gelebilirim diye fiyat farkı ödersiniz dedi niyet mektubumu da kendim gidecekmiş gibi revize ettim ama üzülüyorum ne yalan söyleyeyim.