- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
Çok yakın olduğum bir arkadaşım var aynı zamanda ev arkadaşım . Birbirimizi çok severiz ( güya.. güya diyorum çünkü bazı tavırlarında fesatlık sezmeye başladım ya da ben mi kötüyüm bilmiyorum ) Biz aslında üç arkadaşız ve sürekli kendini bizden güzel bulduğunu ima ediyor .Biraz çocukça gelebilir buna takılmış olmam ama ben daha çok ona cevap veremediğim için içimden sen kimsin ki deyip duruyorum ve sinirleniyorum .
Birincisi birisi bana iltifat ettiğinde ( hıh diye sahte bir gülme vardır ya onu yapıyor )
Bir gün Doğum günümde başka arkadaşlarımız yaşıma çok şaşırıp biz seni küçük sanıyorduk dediler. Seni mi küçük sanıyorlarmış deyip elini bana doğru tuttu küçümser gibi .
Saçlarımı kısa kestirdiğimde baya bir güldü kırıldığımı görmesine rağmen hiç iyi bir şey demedi ki onun dışında bir çok arkadaşım bayıldı hep kısa kestir dediler . Bir arkadaşımız da yüzün öyle ki saçına ne yapsan yakışıyor ya bayılıyorum dedi buna da sessiz kalıp telefonla ilgilendi hiç duymamış gibi .
Birde bunların yanı sıra bir gün nerden çıktı hatırlamıyorum bişey oldu bana yaşlı dedi ( ben onlardan yaş olarak iki yaş büyüğüm ama küçük gösteriyorum ki bunu herkes söylüyor ) bende yaşlı olsam da daha genç duruyorum dedim , ki önceden söylediklerinden zaten sinirim vardı direk sesini yükseltip hahaha sen mi , ben bi kere baby face im benle kıyaslama kendini dedi . Bu arada göz altları mosmor bunu da küçümsemek ya da kusur bulmak için söylemiyorum hiç bir arkadaşıma da böyle demem ama birinin beni sürekli eleştirip böyle konuşması benimde ister istemez onun kusurlarını söylememe ve görmeme sebep oluyor ..ve bende o gözaltlarınla mı dedim tekrar ben baby faceim dedi ki alakası bile yok bence.
Birde kendisi esmer ben beyaz tenliyim sürekli biryerden konu açıp artık esmerler güzel bulunuyor beyazları kimse tercih etmiyor bence soluk duruyorlar vs diyor bende herkesin güzellik anlayışı farklı dedim doğru diyor
Ve ben genel olarak cevap veremediğim için sinirliyim, gelmiş sürekli alttan alttan bana laf atma çabasında ve bu gerçekten arkadaşlık mı bunu sorgular oldum . Ben hiç bir zaman arkadaşlarıma güzel çirkin diyen biri de olmadım ama birinin gelip benim üzerimden EGO’sunu beslemesi sinirimi bozuyor. Ki 24 yaşındayım bana gerçekten çok çocukça geliyor ve böyle şeylerle uğraştığım için kendime de kızıyorum . Çocukça ama taktım bi şekilde.
O mu fesatlık yapıp bilerek böyle yapıyor yoksa ben mi fesatım da bu kadar taktım merak ediyorum . Ama bunu başlatan kendisi oldu hep Ve böyle durumlarda nasıl ona cevap vermeliyim bilmiyorum
Siz o kişinin sadece sizin arkadaşınız olduğunu sanıyorsunuz :) Her türlü kıskanıyor ve hasetleniyor belli. Kendisine çok yüz vermeseniz ve aranızdaki ilişkiye bir sınır koysanız iyi olur. Kendisi eminim ilk fırsatta sizi sırtınızdan vuracaktır. Sonra çok pişman olursunuz.