KISKANÇ ARKADAŞ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

callmefrog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Öncelikle merhabalar hemen konuya geçiyorum. Bu bahsedeceğim kız arkadaşım 5 6 yıllık bir arkadaşım ve son zamanlarda kafamda hep bir soru ve içimde bir his var ki genelde hislerim doğru çıkar.Zaten birkaç olayda yaşandı bu kızın foyasını orataya çıkaran,bu kızda içime sinmeyen bir şeyler var. Haset bir insan enerjisi var mesela kendisi sevgili yapar anlatmaz ben anlatmayınca özel hayatımı sorar biri var mı der didikler sonrada hakettiği cevabı alır.Çünkü ona bayadan beri özel hayatımla ilgili hiçbir şey anlatmıyorum ,isteklerimi anlatmıyorum.İçimi ve hayatımı açmıyorum kısaca.Kendini yarıştırıyor gibi bir hali en son bir olay yaşandı ve orada bu kızı tamamen çözdüm iyi arkadas ayaklarına yatan ama alttan alta haset yatan ve iyi konusuyormus gibi konusup laf sokmaya çalışan kız modeli önünüze çıkmış olbilir çünkü çok varlar. E bu kızı bu zamana kadar farketmedin mi derseniz çocuktuk çocukluk arkadasım kendisi ve anca anca bir iki senedir hissediyorum zaten şu son bir iki senedir özel hayatımdan tamamen habersiz.Ama yine de bana çok kafayı takmış gibi hissediyorum özel hayatıma kadar bilmek istiyor ben ona asla sormam abi hayatında biri var mı diye banane çünkü.Kendisi sevgilisiyle ayrılmıştı o ara bilmiyorum bununla alakası var mıydı. Zaten sevgilisi olduğunuda 1 sene soylemişti aq ona hayatımda olup bitenleri anlatmamakla çok doğru bir karar verdiğimi o zaman anlamıştım.Ayrıca bu kız sevgilisi varken hayatının merkezini o erkek yapmıştı ve bana çok nadir yazardı ve çocuktan ayrılma aşamasına geldiğinden sevgilim var bir senedir dedi dert anlatmaya bana koştu.Şimdide ben ona yazmıyorum mesajlarına geç cevap veriyorum sanki sevgilimmiş gibi davranıyr yine cevaplarıma geç dönüyorsun yok neden yazmıyorsun.Ve işte spotify tiktok vs takip ettiklerin neden kapalı dedi geçen ben de ben bilerek kapattım dedim neden dedi sanane aq yani baya beni stalklıyor gibi.Rüyasında felanda görmüştü anlattı bana rüya yorumunu arastırdım baya birkaç yerden kıskanclık vs demişti.Ben de bariz şekilde hissediyorum bu kızı hayatımdan çıkarmam gerektiğini ama nasıl yapıcam yani tam hayatımdan çıkarmalı mıyım sizce yoksa merhaba diyecek sekilde ama eski yakınlıgı mı bitiriyim gerci onu nasıl yaparım bilmiyorum.Deneyimleriniz var mı böyle bir arkadaşlık yaşadınız mı?
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler🙏🏻🩷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back