- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Vücudumu bilmem ama psikilojikmen yıprandım kesinCanım Allah gönlüne göre versin inşallah bir çocuğun daha olurAma vücudun biraz dinlensin üst üste çok yıpranmışsin kendine zaman ver stres yapma.
Iste içimdeki o duyguyu bastırsam kurtulcam bu stres üzüntüdenBebeğiniz zaten 3 yaşındaymış daha son embriyonuzuda seneye falan deneyin üstüste kendinizi strese sokmayın 4 ay olmuş zaten.
Ha olmazsa da zaten bir çocuğunuz var ille herkes çok çocuklu olacak diye birşey yok ki.
Bu stresle ya kanser olursanız , 3 yaşındaki o çocuğa ne olacak ? Bu kadar kayıp ve acı yaşamışken kendinize neden bu kadar yüklendiğinizi anlamıyorum, bence bir psikoloğa gidin, ciddiyim.Vücudumu bilmem ama psikilojikmen yıprandım kesin
Iste içimdeki o duyguyu bastırsam kurtulcam bu stres üzüntüden
Hiç çocuğunuz olmasa anlardım ama bu kadarı fazla değil mi? Bu ruh halinizi çocuğunuza da yansıttığınızı düşünüyorum. Hiç sağlıklı değil. Bence uzman desteğine ihtiyacınız var.Iste içimdeki o duyguyu bastırsam kurtulcam bu stres üzüntüden
Çocuğuma yansıttığımi nereden çıkardınız pardon ?En sonunda evlat sahibi olabilmişsiniz. Çok sevindim, Allah bağışlasın.
Hiç çocuğunuz olmasa anlardım ama bu kadarı fazla değil mi? Bu ruh halinizi çocuğunuza da yansıttığınızı düşünüyorum. Hiç sağlıklı değil. Bence uzman desteğine ihtiyacınız var.
Yazdıklarınız cok güzel ama bu sondaki şükretmeyi bilin ne demek Allajtan 2.bir cocugu istemek şukursuzluk mu demek ?Bir kere daha toparlanmadan bu kadar ısrar etmeniz eğer inanıyorsanız belki Allah’ın da gücüne gider ve sağlıksız bir çocuğunuz olursa o zaman daha çok üzülmez misiniz ? Şükretmeyi bilin bence biraz da…
Beni anlayan bir siz çıktınız sanırım anlatmak istediğim şey buydu tam daSeni anlıyorum düşük olunca öyle bir his geliyor. Hormonlarla ilgili tamamen..çünkü bir anda hamilelik sonlanıyor ve annelik hormonlarınla başbaşa kalıyorsun. Nasıl bir bebek özlemi geliyor yaşayan bilir.Ben de yaşadım.
Bu kadar stres ve üzüntü ister istemez çevrenizdeki herkese yansıyordur. Niyetim sizi yargılamak değil. Sadece uzman desteğine ihtiyacınızın olduğunu söylüyorum.Çocuğuma yansıttığımi nereden çıkardınız pardon ?
Hayır tabikii , çok çocuk isteyebilirsiniz, bir kadın olarak en doğal hakkınız ama kayıplardan o kadar psikolojiniz bozulmuş ki 3 yaşındaki yavrunuzun değerini yeterince bilmediğinizi düşünüyorum, bu 2.çocuğa sahip olma psikolojisiyle ne kadar ilgi gösterebiliyorsunuz gerçekten yeterince sevginizi hissettirebiliyor musunuz ? Bazı şeyleri akışına bırakın, hayırlı zamanda gelsin yavrum deyin, hayattan zevk alın, sizin bu yıllarınız da geri gelmeyecek, şu anki çocuğunuzun bu yaşları da, farkında değilsiniz ama hayatı ıskalıyorsunuz…Yazdıklarınız cok güzel ama bu sondaki şükretmeyi bilin ne demek Allajtan 2.bir cocugu istemek şukursuzluk mu demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?