Bu arzuyu bastirmak istiyorum..

Görmediğin birseyi bilemezsin zira anne misin bilmiyorum ama değilsin gayet belli ziraa anneler içinde fırtınalar kopsa bile çocuğuna yansıtmaz hep neşeli olur en azından benim açımdan boyle çocuğumla iletişimimiz hakkında zerre bilgin yok iken fikrinde olmasın

Ne kadar rol yaparsanız yapın o minicik çocuk sizin ne hissettiğinizi anlar. Size kimse kötü anne demiyor. Üzülmeniz mutsuz olmanız sizi kötü anne yapmaz. Ama çocukların hislerini hafife almayın.

Bu hirs niye? Kariyere falan odaklan ne bileyim. 2. Dogunca tahttaki yeriniz mi sağlamlasacak?
Pammik prenses ya şu anda, o zaman haseki sultan olacak. Ondan bütün bunlar..

Konu sahibi pasifmiş okursa latife ettim alınmayın rica ediyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir. Sakin olup herseyi zamana birakin.

Son düzenleme:
Çok çocuklu kalabalık bir aileniz olsun istiyorsunuz olabilirsiniz bunu anlarım. Çocuğunuz yalnız kalmasın istiyor olabilirsiniz bunu da anlarım. Fakat gelişim çağındaki bebeğinizin çocukluğa geçiş döneminde kendinizi psikolojik olarak yıpratmanızın evladınıza yansıdığını düşünün. Kucağınızdaki yavrunuz bir emanet size bir yetişkin olana kadar ona maddi manevi en iyi olanakları sağlama döneminde 2. çocuğu düşünmek için erken değil mi? Hayır hissettirmiyorum vs demeyin lütfen çocuklarda saf enerjidirler masumiyetleri bu yüzden var herseyi hissediyorlar.
Karşı komşumuzun 15 yıl çocuğu olmadı. Adaklar,ağlamalar,dualar vs. vs. 2 tüp bebek başarısız oldu. Ne zaman tamam artık dedi arka arkaya 3 çocuğu oldu 😊.
Endişe etmeyin lütfen bu Dünya’ya gelecek olan o tatlılık abideleri illa ki geliyor.
Allah çocuğunuza hayırlı ömür sizlerle geçireceği ömüre bereket versin.❣️

Kendinize yazık etmeyin. Neden bu ısrar ? Çok şükür bir yavrunuz var zaten ona odaklanın. Benim yavrum daha bir yaşına basmadı, ahkâm kesmek istemem ; ama kaç yaş alırsa alsın eminim her yaşın bize bir getirisi, meşgalesi olacak ve her yaşında ayrı bir sevgiyle bağlanacağım ona. Bebek sevip, bebeklikteki duyguları yaşayacağım derseniz bu işin sonu gelmez ki o zaman her iki yılda bir, bir çocuk yapmamız lâzım. Makine değiliz ki biz. Her çocuk apayrı bir sorumluluk zaten. Hayat akıp gidiyor ellerimizden, aynı duyguyu tekrar yaşamak için gerçekten bu kadar kendinize yüklenmeye değmez. Allah kalbinize ferahlık versin zaten çok yıpranmışsınız, bence evlâdınızla hayatin tadını çıkarın.

Cok boş konuşmuşsun ziraa o kadınları en iyi ben anlarım yaşadıklarımdan ve yine çok boş konuşmuşsun ziraa kastettiğim şey en son ki kaybettigim bebefimden sonraki o acıyı bastıramama yeni bebek özlemi gercwkten bu şuur ile yargı dağılmayın

Görmediğin birseyi bilemezsin zira anne misin bilmiyorum ama değilsin gayet belli ziraa anneler içinde fırtınalar kopsa bile çocuğuna yansıtmaz hep neşeli olur en azından benim açımdan boyle çocuğumla iletişimimiz hakkında zerre bilgin yok iken fikrinde olmasın
Zira zira zira... her yorumda peşpeşe kullanmış ve cümlelerin anlamlarını düşürmüşsünüz. Vaktinizi kitap okuyarak harcayabilirsiniz. Bu da bir seçenek ve çok yararı olur.
Bu kadar "zira"nın yorumlarınıza bir katkısı yok zira :işsiz:

Bu stresle hamile kalmanız da çok sağlıklı olmaz, yaşınız geçse biraz akışına bırakın, kendinizi toparlayın, sonra düşünün. Ne güzel bir evladınız var, Allah ona sağlık versin 🤗

Kendinize yazık etmeyin. Neden bu ısrar ? Çok şükür bir yavrunuz var zaten ona odaklanın. Benim yavrum daha bir yaşına basmadı, ahkâm kesmek istemem ; ama kaç yaş alırsa alsın eminim her yaşın bize bir getirisi, meşgalesi olacak ve her yaşında ayrı bir sevgiyle bağlanacağım ona. Bebek sevip, bebeklikteki duyguları yaşayacağım derseniz bu işin sonu gelmez ki o zaman her iki yılda bir, bir çocuk yapmamız lâzım. Makine değiliz ki biz. Her çocuk apayrı bir sorumluluk zaten. Hayat akıp gidiyor ellerimizden, aynı duyguyu tekrar yaşamak için gerçekten bu kadar kendinize yüklenmeye değmez. Allah kalbinize ferahlık versin zaten çok yıpranmışsınız, bence evlâdınızla hayatin tadını çıkarın.
Çok doğru düşünüyorsun evlat yaş aldıkça yaşanmışlıklar anılar arttıkça büyüyüp dillendikce birlikte paylaşılan şeyler arttıkça aradaki bağda sevgide kat kat artıyor Allah hakkıyla yaşayabilmeyi bakabilmeyi hepimize nasip etsin inşallah

Iyi geceler kızlar benim hikayem evlendikten sonra başladı ilk evlendim hamile kaldım düştü bi daha hamile kalfim 7 aylık erken doğumla kaybettim bu benim miladim oldu bi daha hiç eskisi gibi olamadım bu süreçten sonra bilinmezlige girdik neden kaybettiğime dair kesin birsey yok 2 gün yasadi vefat etti neyse idtanbulda gitmediğim doktor perinatolog kalmadı bende gebe kalamadım tup bebeğe başladık ilk transferim tuttu 6 haftalik iken bir anda yoğun bir kanama başladı ve doktorun odasında muayene masasına çıkmaya çalışırken keseyi düşürdüm yaşadığım 2.tramva oldu pes etmedim yine transfere gittim transferin 5.gunu regl oldum artık yeter dedim kapatıyorum bu defteri doktorumun ısrarı ile son kez denedim Rabbe bin şükür çok zor bir gebelik geçirmeme rağmen saglikla kavuştum oglum 3 yaşına yaklaştı bi daha denemek istedim ve kalbi durdu kurtaj oldum kurtaj olali tam 4 ay oldu yapma diyorum bunu kendine çok yoruldun yiprandin diyorum ama yok içimdeki o duyguyu bastiramiyorum bu arzudan nasıl kurtulabilirim 1 embriyom kaldı ama hiç cesaretim yok bu aralar çevremdeki herkes masAllah sıraya girmiş bir de Rabbim hepsine saglikla nasip etsin ama insan nefsi kendisi içinde istiyor o güzel duyguları yeniden haksızlık belki zaten bir yavrum var şımarıklık 2.icin boyle olması ama kaybedince insan yeni bir bebege daha bir hasret kalıyor bu çıkmazdan beni yalnız Allah kurtaracak biliyorum hepinizden özür diliyorum bayagi uzun yazdım çünkü ins bana da isteyen herkese de Rabbim tez zamanda saglikla nasip eder..
Bu hissi kendşmden biliyorum.Bir yerde okumuştum hiç anne olamayan kadınlardansa anne olup 2.kez anne olamayan kadınlar daha büyük psikolojik sıkıntılar yaşıyormuş.Allah gönlünüze göre versin .

Biraz kendiniz için yaşayın
Uğruna bukadar skntilara katlandiginiz kendinizden birçok fedakarlık yaptığınız evladınız sizi ilerde red etse uzse siz yaşadıklarınz la kalırsınız.
Ben de olması için uğraştım ve kayiplarim oldu ama bir tane olursa eğer ikinci için uğraşma gücünü kendimde bulamam.
Hayatın başka yönlerine kaymaliyiz bunu öncede soylemiştim.Ama diyorsanız ben kaldırırım benim gücüm yeter olana da kadar denemeye devam sizin bileceğiniz iş kendinde kuvvet bulamayınca adım dahi atamıyorsun.

Acaba bende bir sorun mu var ya diye düşünmeden edemedim. Çok şükür bir kızım var dört yaşında , Rabbim ona sağlıklı güzel ömür versin yeter başka da çocuk istemiyorum. Su dönemde onu güzel yetiştireyim okutayım başka derdim yok çocuk isteğim ise hiç yok .

Acaba bende bir sorun mu var ya diye düşünmeden edemedim. Çok şükür bir kızım var dört yaşında , Rabbim ona sağlıklı güzel ömür versin yeter başka da çocuk istemiyorum. Su dönemde onu güzel yetiştireyim okutayım başka derdim yok çocuk isteğim ise hiç yok .
Yoo bence niye sorun olsun tek çocuklu olmakta , çocuksuz olmakta hiçbiri kusur veya hata değil.

Konunuzu ilk okuduğumda sizin adınıza üzülmüştüm. Kürtaj olduktan sonra gebelik hormonları hala vücudunuzda dolaşırken karnınızın boş olması nasıl bir yeniden gebe kalmalıyım hissi yaşatır iyi bilirim çünkü. Fakat maşallah size tavsiye veren herkese hakaretvari yorumlarda bulunmuşsunuz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Yoo bence niye sorun olsun tek çocuklu olmakta , çocuksuz olmakta hiçbiri kusur veya hata değil.
Bi tanecik evladı olsun diye senelerce uğraşan kadınları gördükçe sizin ki de dert mi dedim kusura bakmayın. İnş konunuzu görmezler. Ve sizdeki evlat hasreti değil nereden anladın derseniz başkalarının çok çocuk sahibi olması bile nefsinizi uyandırmış evlat sayısı yarıştırma derdindesiniz
Bana hırs gözünü bürümüş gibi geldi , elindeki çocuğu hiç görmüyor , istediği cevabı duymayınca hakaret tarzı başlıyor çünkü

Bana hırs gözünü bürümüş gibi geldi , elindeki çocuğu hiç görmüyor , istediği cevabı duymayınca hakaret tarzı başlıyor çünkü
Evet sanki senelerce tedavi ile çocuğu olmayan bi kadın gibi davranıyor , yazık çocuğa üzüldüm ben hani burda dese ki 2. Çocuğumu istiyorum çocuğuma kardeş olsun diye kimse bişey demez zaten , ama yanıyorum ölüyorum bitiyorum yok herkes sıraya girmiş gibi deyince olayın ne olduğu anlaşılıyor zaten

Evet sanki senelerce tedavi ile çocuğu olmayan bi kadın gibi davranıyor , yazık çocuğa üzüldüm ben hani burda dese ki 2. Çocuğumu istiyorum çocuğuma kardeş olsun diye kimse bişey demez zaten , ama yanıyorum ölüyorum bitiyorum yok herkes sıraya girmiş gibi deyince olayın ne olduğu anlaşılıyor zaten
Başkalarının çocuklarına nefsi kabarıyormuş, öyle yazmış ona şaşırdım en çok . İnsanın nasıl nefsi kabarır yahu. Benımde çok olsun isterim falan demiş ya ben mi kendımı çok ciddiye almıyorum acaba benım bır tane çocuğum olsa da olur yanı soyum hüküm sürmüyor ülkede 😂 bu dünyaya kazık çakmayacağız sonuçta

E bir çocuğunuz var bir sürü de tadavi vs denemişsiniz daha önce düşük vs olmuş vücudun dinlensin..ayrıca anne olmuşsun illa 2. Olsun ısrarı niye. Allah olana saglik versin 1 çocuklu olmak eksiklik mi

Back
X