Aşılama Bu aşılamalar hep mi olumsuz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim arkadaşım ikizlere hamiş kaldı 3kurusa5kofte 3kurusa5kofte kuzeniminde kızı oldu ... başkentte ki dr de ikizlere hamile kalan birinden bahsetmişti umut her zaman vardır tedavi öncesi olumsuz şeyleri düşünme
İlk aşılamalarında mı kaldılar:)
ben bir olumsuz atlattım o bakımdan sordum:)

benim 15 ya da 16 sı olmam gerek :)
yine heyecan basladı bende :KK70:
aynen karnımda ağrı dolanıyor tamam geliyor diyorum gidiyorum wcye
yok gelmemiş bende de var bizi ne bekliyor diye merak ediyorum hayırlı haberler alırız inşallah

Canım benim tüp bebek merkezi bazı ilaçlar önerdi sende kullansan gebelik için ve yumurta kalitesi için Omepa Q10 balık yağı hapı, Decavit vitamin hapı ve arı sütü (eğriçayır markası)

aynen karnımda ağrı dolanıyor tamam geliyor diyorum gidiyorum wcye
yok gelmemiş bende de var bizi ne bekliyor diye merak ediyorum hayırlı haberler alırız inşallah

Canım benim tüp bebek merkezi bazı ilaçlar önerdi sende kullansan gebelik için ve yumurta kalitesi için Omepa Q10 balık yağı hapı, Decavit vitamin hapı ve arı sütü (eğriçayır markası)
decavit kullandım ben daha evvel
ama aşılama öncesi önermedi dr .
sadece d vitamını ve folık asit alıyorum ben
bir de bana nac efervesan vermıslerdı daha once grip ilacı
yumurta kalıtesı için

benım yumurtalarım zaten cok ıyıymıs de işte
benım ne kadar ıyıyse eşimin de o kadar kötü:(

ben bu ay bıle kendımı hamıle sanıyorum:D
Dr a gidecektım film cekılmem lazım kolumdan
bebek varsa dıye korktum gtmedim :D

decavit kullandım ben daha evvel
ama aşılama öncesi önermedi dr .
sadece d vitamını ve folık asit alıyorum ben
bir de bana nac efervesan vermıslerdı daha once grip ilacı
yumurta kalıtesı için

benım yumurtalarım zaten cok ıyıymıs de işte
benım ne kadar ıyıyse eşimin de o kadar kötü:KK43:

ben bu ay bıle kendımı hamıle sanıyorum:KK70:
Dr a gidecektım film cekılmem lazım kolumdan
bebek varsa dıye korktum gtmedim :KK70:
inşallah süpriz yapar gelir arkadaşım bebiş ne güzel olur

25 yaşındayım.1.5 sene bebiş için uğraştım.Polikistik over hastasıyım.Eşimdede varikosel var. Yani hareket sıkıntısı var. 1.5 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı. Bütün kürleri denedim. Doktorda ilaç tedavisi oldum ama yumurtalarım yanıt bile vermedi.Onca ilaca bir yumurtam bile büyümedi.Hiç bir zaman çocuğum olmayacak dedim.başka bir hap kullandım onda yumurtam büyüdü inan sanki hamileymişim gibi sevindim.Yumurtamın bile büyümesi bana yetti tabii yine sonuç olumsuzdu. 6 ay ilaç kullandım.Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı. 2 ay dinlendim.O 2 ay da bitmek bilmeyen bir grip oldum sonra aşılama yaptırdım ve aşırı umutsuzdum.Bu aşılama olmazsa bir sonra ki ay bir daha yaptıracaktım.Sonra da direk tüp bebek.Çok şükür rabbime ilk aşılamam tuttu.Hatta ikizdi 9. haftada birinin kalbi durdu. Şuan oğluşumu bekliyorum. Ben hamile kaldım ya herkes kalır :)

25 yaşındayım.1.5 sene bebiş için uğraştım.Polikistik over hastasıyım.Eşimdede varikosel var. Yani hareket sıkıntısı var. 1.5 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı. Bütün kürleri denedim. Doktorda ilaç tedavisi oldum ama yumurtalarım yanıt bile vermedi.Onca ilaca bir yumurtam bile büyümedi.Hiç bir zaman çocuğum olmayacak dedim.başka bir hap kullandım onda yumurtam büyüdü inan sanki hamileymişim gibi sevindim.Yumurtamın bile büyümesi bana yetti tabii yine sonuç olumsuzdu. 6 ay ilaç kullandım.Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı. 2 ay dinlendim.O 2 ay da bitmek bilmeyen bir grip oldum sonra aşılama yaptırdım ve aşırı umutsuzdum.Bu aşılama olmazsa bir sonra ki ay bir daha yaptıracaktım.Sonra da direk tüp bebek.Çok şükür rabbime ilk aşılamam tuttu.Hatta ikizdi 9. haftada birinin kalbi durdu. Şuan oğluşumu bekliyorum. Ben hamile kaldım ya herkes kalır :)
Çok sevindim canım senin adına
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Nerde oldun asılamanı hangi il
Asılamadan snr dinlendin mi ve ayaklarını kaldırdılar mı hast de?

Aşılama yaptıranlar süreci anlatabilir mi ne olacak nasıl olacak

Önce devlet hastanesinde muayne oldum.Rahim filmimi , eşimin spermiogram sonucunu ve kan tahlillerimi götürdüm.Onlar da bana bi liste verdi.Listede benim ve eşimin ayrı ayrı ikametgah, nüfus kayıt örneği, kimlik fotokobisi,evlilik cüzdanının fotokobisi, rahim filmi ve spermiogram yazıyordu.Hepsini topladım adetin 3. günü gittim.Muayne oldum iğne yazdılar ve rapor çıkardılar iğnelerimi indirimli almam için her gün iğnemi vuruldum.7 gün sonra çağırdılar. Gittim 2 yumurtam büyümüştü.O gün çatlatma iğnesi vuruldum.36 saat sonra aşılamam yapıldı.Yarım saat orda uzandım sonra normal yaşantıma döndüm.

Önce devlet hastanesinde muayne oldum.Rahim filmimi , eşimin spermiogram sonucunu ve kan tahlillerimi götürdüm.Onlar da bana bi liste verdi.Listede benim ve eşimin ayrı ayrı ikametgah, nüfus kayıt örneği, kimlik fotokobisi,evlilik cüzdanının fotokobisi, rahim filmi ve spermiogram yazıyordu.Hepsini topladım adetin 3. günü gittim.Muayne oldum iğne yazdılar ve rapor çıkardılar iğnelerimi indirimli almam için her gün iğnemi vuruldum.7 gün sonra çağırdılar. Gittim 2 yumurtam büyümüştü.O gün çatlatma iğnesi vuruldum.36 saat sonra aşılamam yapıldı.Yarım saat orda uzandım sonra normal yaşantıma döndüm.
Çok teşekkür ederim cevabınız için.yasiniz kaçtı sorun neydi ve yanlış anlamazsaniz kaç kiloydunuz ??

Önceki mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın..bende 20 yaşındayım polikistikoverliyim iki yıllık evliyim eşim varikosel den ameliyat oldu ama onun sadece ağrısı vardı spermleri etkilenmemisti çok şükür...

Back
X