Aşılama Bu aşılamalar hep mi olumsuz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam arkadaslar naptiniz adetiniz geldi mi benim bat 16 eylul ama hicbir adet belirtisi de yok gebelik belirtiside A anneveoglusu gecen aydan takiplesiyorduk durumunuz nedir acaba birbirimize destek olalim yine toplasalim
İnşallah meleğin sürpriz yapar canım
Ben tüp bebek tedavisine başlıyorum yarın canım

İnşallah meleğin sürpriz yapar canım
Ben tüp bebek tedavisine başlıyorum yarın canım
Amin ins o kadar uzun zaman oldu ki heveslendirmiyorum kendimi hayal kırıklığı yaşamamak icin bu tarz seyleri biraktim bende adetimi bekliyorum asilama icin ins bu sefer iptal olmaz yada bi mucize olur hic gerek kalmaz tup bebegi nerde yaptiracaksiniz ve hangi ilaclarini kullanıyorsunuz bende yine iptal olursa tupe gecis yapicam onun icin arastiriyorum

Bizde sorun yoktu sebepsiz. Adet agrisindan fazla hicbir asamada agri yok.
Asilamadan farki iki gunde bir kan aliyorlar. İgnelerin dozu artabilir. Yumurta topluyorlar en zor asama ama bu da anesteziyle. Transfer acisiz bi islem. Benim 15 gunde bitti her seyim. Hic korkulacak ertelenecek bisey degil asilamadan daha iyi cunku secilmis yumurta. Anne babanin en iyi genlerini almis olarak rahme yerlesiyor. Ozellikle de toplandiktan 5 gun sonra koyulanlar. Tavsiyem beslenmenize cok cok dikkat etmeniz. Arisutu bal polen icin. Ananas incir yiyin. Et balik yumurta semizotu brokoli ispanak yesilmercimek ve bol meyve yiyin.
Anestesi verilince yumurta toplamayı hissetmıyor musun hiç
Ben bundan korkuyorum işte
Bu bir kere oluyor değil mi?
Kac dakıka sürüyor işlem
Yatma öneriyor mu dr tüpten snr

Selam arkadaslar naptiniz adetiniz geldi mi benim bat 16 eylul ama hicbir adet belirtisi de yok gebelik belirtiside A anneveoglusu gecen aydan takiplesiyorduk durumunuz nedir acaba birbirimize destek olalim yine toplasalim
Benim bat bugundu
Saat 5 gbi aksam ufak bi pembe leke geldi
Bu saat oldu daha gelen giden yok:)
Yarın gelir diye umut ediyorum devamı
Pzt randevum var
A anneveoglusu tüp bebek görüşmesi yapıyor
Pzt onun da randevusu var:)

Amin ins o kadar uzun zaman oldu ki heveslendirmiyorum kendimi hayal kırıklığı yaşamamak icin bu tarz seyleri biraktim bende adetimi bekliyorum asilama icin ins bu sefer iptal olmaz yada bi mucize olur hic gerek kalmaz tup bebegi nerde yaptiracaksiniz ve hangi ilaclarini kullanıyorsunuz bende yine iptal olursa tupe gecis yapicam onun icin arastiriyorum
Senin aşılaman niçin iptal olmustu ?

Anestesi verilince yumurta toplamayı hissetmıyor musun hiç
Ben bundan korkuyorum işte
Bu bir kere oluyor değil mi?
Kac dakıka sürüyor işlem
Yatma öneriyor mu dr tüpten snr

İslemden sonra yatiyosun 1-2 saat adet agrisi gibi olur. Anestezi verilince sarhos gibi oluyosun hissetmiyosun ama ayiksin yaptirdigin yere ve kisiye gore degisir ama oyle bagiran eden olmuyor. Anestezi uzmanina bagli biraz da. Ama dedigim gibi adet agrisini gecen bi aci yok tup bebekte.

Benim bat bugundu
Saat 5 gbi aksam ufak bi pembe leke geldi
Bu saat oldu daha gelen giden yok:)
Yarın gelir diye umut ediyorum devamı
Pzt randevum var
A anneveoglusu tüp bebek görüşmesi yapıyor
Pzt onun da randevusu var:)
Ben 20sine kadar bekleyip kan testi yapcam gelmezse kandada birsey cikmazsa muayene olup tarlusal kullancam galiba

Kizlar beslenmenize cok dikkat edin hamileymissiniz gibi dusunun. Ananas incir arisutu bal polen yumurta gelisimi icin cok onemli ama onemli olan da yumurtalarin istenen buyukluk ve kaliteye ulasmasi. Kotu yumurtayla hamile kalmak da sizi sonra uzebilir. Allah gostermesin. Bunun disinda protein agirlikli beslenin yumurta et baklagil ve koyu yesil sebze yemekleri. Bildircin yumurtasi mukemmel bisi. Domates salataliksiz kahvalti yapmayin.Bugday cavdar ekmegi yiyin. meyve yiyin gunde 4-5 tane. Yogurt sut her gun bi bardak bi kase yetmez. Ben sonucu aldim ve inaniyorum soylediklerimin faydasina. Kola kahve cay cikolata hazir paket dondurulmus gida hicbir market urunu yemiyorum ben. Tavuk yemiyorum. Misir ve antepfistigi gdolu yemiyorum. Boool bool da su icin. Meyve suyu yapin kendiniz recelden de yapabilirsiniz. Cok tuzlu cok tatli yemeyin. Dinleyin beni bebislerinize kavusursunuz. Cani gonulden istiyorum tvye cikacam anlatacam yalvaracam beslenmenize dikkat edin diye artik:)

Kuzenim amerikan hastanesinde tup ikiz dogurdu. Doktor ilk gorusmede sigara alkol iciyosunuz birakin oyle gelin. hamburger kola kahve caya elveda demeyecekseniz baslamiyoruz tupe demis. Bizim hastanede kadin muayene sirasi beklerken cok bekliyceksek ben bi asagiya ineyim dedi sok oldum hemen tabii atladim tup bebek olmaz ki sigara icrsen diye. Once biz ustumuze duseni yapalim kul olarak sonra Allahtan isteyelim.

İslemden sonra yatiyosun 1-2 saat adet agrisi gibi olur. Anestezi verilince sarhos gibi oluyosun hissetmiyosun ama ayiksin yaptirdigin yere ve kisiye gore degisir ama oyle bagiran eden olmuyor. Anestezi uzmanina bagli biraz da. Ama dedigim gibi adet agrisini gecen bi aci yok tup bebekte.
Anladım cnm
İşlem ne kadar sürüyor

İstanbul bahçeci fulya tüp bebek merkezinde başladım bugün itibariyle start verdik iğneleri vurdum perşembe kontrol var
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah aşılama ile

naber nasılsın ?
dr dan geldim ben de şimdi
biraz canım sıkıldı
gecenki ilk aşılamam bir yumurta ile yapılmış

bir de bende pko varmıs yeni öğrendim

iyiyim canım iğnelere devam

nerden öğdendin geçen tek yumurta ile aşılama olduğunu kendimi söyledi
bu ay kaç yumurtan varmış peki

canım pkolu çok var gebe kalan kendiliğinden merak etme sen

iyiyim canım iğnelere devam

nerden öğdendin geçen tek yumurta ile aşılama olduğunu kendimi söyledi
bu ay kaç yumurtan varmış peki

canım pkolu çok var gebe kalan kendiliğinden merak etme sen
dr lar basımda konusurlarken duydum
bir tanesı iğneyı 75 lik yazalım bu hasta zaten gecen ay sadece bır yumurta ıle aşılama yapılmış dedi.
hem de pkolu dedi.

ben sormadım
bu aykını de sormadım onu cuma gttiğimde soracağım.

pko ne oluyor ki tam şimdi onu arastıracağım

sende durumlar nasıl=?

dr lar basımda konusurlarken duydum
bir tanesı iğneyı 75 lik yazalım bu hasta zaten gecen ay sadece bır yumurta ıle aşılama yapılmış dedi.
hem de pkolu dedi.

ben sormadım
bu aykını de sormadım onu cuma gttiğimde soracağım.

pko ne oluyor ki tam şimdi onu arastıracağım

sende durumlar nasıl=?
sen aşılamada dozu ne kadar vurdun canım benim aşılamada ganol f 112,5 doz vuruluyordum
sor dra bakalım ne yapmak gerekirmiş kaç yumurtan varmış

bende durumlar aynı iğne ile devam iki iğne göbekten vuruluyoırum ganol f de sıkıntı yok ama diger iğne yakıyor merak ediyorum perşembe günü yumurta sayısı ve gelişimi nasılmış

Back
X