- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi obichamte19
tatlım hemen rapor al, korkup ona cesaret verme sen korktukça o ustune gelıcek bellı kı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bu sitede olmasa napardım bilmiyorum ya yine geldim size. sevgilimin face adresine girip bi arkadaşıyla sevgilim gibi konuştum. ve askerdeyken kadınlara gittiklerini öğrendim. çocuk tam net bi şekilde söylemesede sen ve sadakat felan dedi sevgilime . askerdeki yaptıklarımızımı diyosun dedim yapıyoduk tabi felan dedi. ben bunun üstüne sevgilimi engelledim oda bi salağın lafına inanıyosun dedi günlerce beni aramadı. beni aldatmasından çok aramaması koydu. birde suçluı gibi üste çıkmaya çalıştı. dört gün sonra aradı gel felan dedi. bende dedimki ne kadar emin olduğumu gidip gösteriyim bitti deyip eve geliyim. aynen düşündüğüm gibi kendini savundu. bu konuşmadan bi sonuç çıkmıycak bitti dedim eve geliyordum kolumdan tuttu zorla götürmeye çalıştı daha öncede yaptı bunları ama affetmiştim o zaman kıskançlıktan yaptı diye. bütün park bize bakıyo bağrıyorum yardım diye bir tane yardım eden olmadı ya .neyse kollarım şuan kıpkırmızı darbe içinde zorla beni tuttu götürdü zorla sarılıyor felan ben affetmiycem diye bağrıyorum en son bi işyeri buldum bize dedi çay bahçesi dedi bende güldüm parkın içindemi dedim çünkü bugün beni yine parka götürdü 20 yaşındayız sorunlarımızı parkta konuşuyoruz neyse oda bunu gurur yaptı para meselesi olarak algıladı. acaip sinirlendi beni fırlattı sana ne düşmanlıklar yapıcam bu gece intihar et başka kaçış yolun yok dedi. bende korktum iftira atmasndan başka aklıma gelmeyen bir sürü şeyi yapmasından yumuşattım barıştım şimdi neden soğuksun diyor. anlamasın diye sıcak olmaya çalışıyorum. ama şuan ona karşı çok soğudum iki sene olmasına rağmen istemiyorum onu. zaten düşmanlık yapıcam demeseydide affetmekten başka bişey yapamazdım çünkü arka mahallede beni sürekli görüor ve şiddet var artık bu ilişkide. lütfen kırıcı olmadan yorum yazın şuan ne yapayım bilmiyorum
Polislerin yapacagi bir sey var. Tehdit icerikli tek bir mesajini ses kaydini gosterdigin an 100 m yasagi getiriyorlar ve sana bir zarar geldigi an ondan biliyorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyide arkadaşım zaten bu adam normal olmadığını sana belli etmiş çoktan.insan durup dururken sevgilisinin resmini tualletyken niye çeksin?amaç nedir bunu yaparken.keşke zamanında tepki gösterseydiniz,yaptığının doğru olmadığını ve resmi telefonundan silmesini isteseydiniz.o yapmıyorsa siz alıp silmeliydiniz.
gerçi şimdi de geç kalındı sayılmazsınız.hala sevgilisiniz şimdilik ve birdahaki görüşmenizde telefonunu gizlice alıp resimlerinizi silebilirsiniz.ondan sonrada elvida.tabi eğer erkek arkadaşınız o resimleri bilgisayara veya başka bir yere aktarmadıysa.tel"den silseniz bile yedekte bulunuyordur.
yani sırf o resimler için endişeleniyorsanız,başka yerlere yollamasından korkuyorsanız aklıma gelen seçenek bu.başka birşey gelmedi aklıma.
Kollarının fotoğrafını buraya yükleyeceğine darp raporu alıp şikayetçi olsan, şimdi bu konuya hiç gerek kalmayacaktı zaten.
daha fazla kinlenip vursun beni dimi. ben onun gözlerinde bugün herşeyi yapabilceğini gördüm
merhaba bu sitede olmasa napardım bilmiyorum ya yine geldim size. sevgilimin face adresine girip bi arkadaşıyla sevgilim gibi konuştum. ve askerdeyken kadınlara gittiklerini öğrendim.çocuk tam net bi şekilde söylemesede sen ve sadakat felan dedi sevgilime . askerdeki yaptıklarımızımı diyosun dedim yapıyoduk tabi felan dedi. ben bunun üstüne sevgilimi engelledim oda bi salağın lafına inanıyosun dedi günlerce beni aramadı. beni aldatmasından çok aramaması koydu. birde suçluı gibi üste çıkmaya çalıştı. dört gün sonra aradı gel felan dedi. bende dedimki ne kadar emin olduğumu gidip gösteriyim bitti deyip eve geliyim. aynen düşündüğüm gibi kendini savundu. bu konuşmadan bi sonuç çıkmıycak bitti dedim eve geliyordum kolumdan tuttu zorla götürmeye çalıştı daha öncede yaptı bunları ama affetmiştim o zaman kıskançlıktan yaptı diye. bütün park bize bakıyo bağrıyorum yardım diye bir tane yardım eden olmadı ya .neyse kollarım şuan kıpkırmızı darbe içinde zorla beni tuttu götürdü zorla sarılıyor felan ben affetmiycem diye bağrıyorum en son bi işyeri buldum bize dedi çay bahçesi dedi bende güldüm parkın içindemi dedim çünkü bugün beni yine parka götürdü 20 yaşındayız sorunlarımızı parkta konuşuyoruz neyse oda bunu gurur yaptı para meselesi olarak algıladı. acaip sinirlendi beni fırlattı sana ne düşmanlıklar yapıcam bu gece intihar et başka kaçış yolun yok dedi. bende korktum iftira atmasndan başka aklıma gelmeyen bir sürü şeyi yapmasından yumuşattım barıştım şimdi neden soğuksun diyor. anlamasın diye sıcak olmaya çalışıyorum. ama şuan ona karşı çok soğudum iki sene olmasına rağmen istemiyorum onu. zaten düşmanlık yapıcam demeseydide affetmekten başka bişey yapamazdım çünkü arka mahallede beni sürekli görüor ve şiddet var artık bu ilişkide. lütfen kırıcı olmadan yorum yazın şuan ne yapayım bilmiyorum
18-19 yaşında askere gidilmiyor mu?şimdi kırmızı ile işaretlediğim yerler benim kafamı karıstırdı..anlaşılan bu adam askerliğini yapmıs ama 20 yaşinda ..bu nasıl oluyo acaba ??
şimdi kırmızı ile işaretlediğim yerler benim kafamı karıstırdı..anlaşılan bu adam askerliğini yapmıs ama 20 yaşinda ..bu nasıl oluyo acaba ??
şimdi kırmızı ile işaretlediğim yerler benim kafamı karıstırdı..anlaşılan bu adam askerliğini yapmıs ama 20 yaşinda ..bu nasıl oluyo acaba ??
Valla tebrikler nasil fark ettiniz😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik boşa gitmiş çünkü şubat 2014 den önce de askerlik yaşı 19-20 imişvalla tebrikler. ip var. yazmayın kardeşim siz lütfen. ben burda neyin derdindeyim siz neyin derdindesiniz
ben 95 liym o 93 lü ben yirmi oldum yani yirmili yaşlardayız demek istedim. biri daha bunun sahte olduğunu düşünüyosa yazmasın . şimdi konunun sahteliğini değil ne yapmam gerektiğine kafa yorucam
valla tebrikler. ip var. yazmayın kardeşim siz lütfen. ben burda neyin derdindeyim siz neyin derdindesiniz