• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aşka artık kendi isteğimle devam etmiyorum

Canım ben de seninle yaşıt sayılırım ama ne çevremde ne de kendi ilişkimde böyle bir durum yaşamadım. Bu okuduklarım kabul edilebilir şeyler değil.

Benim sevgiliminde seninki gibi kaçamakları olmuş sonradan öğrendim Allah karşıma çıkardı. Ama tabiri caizse köpek gibi aşık olduğumdan affettim şu an devam ediyoruz. Ama o bana senin sevgilin gibi şiddet uygulamadı tehdit etmedi böyle çirkefleşmedi yalvardı yakardı bi daha böyle şeyler yaşanmayacağına inandırdı.

Bana kalırsa bu çocuk seni sevmiyor tatlım. Seven insan sevdiğinin kılına zarar vermekten korkar.Bu ne yaa..
Bence kaç kurtar kendini genceciksin yazık değil mi? Hem devam etseniz her şey eskisi gibi olucak mıı asla olmazz.
Bu ilişkinin bitmesi herkes açısından en hayırlısı. Zor olucak ama bi karar ver ve arkasında dur.
Allah yardımcın olsun.

Tebrik boşa gitmiş çünkü şubat 2014 den önce de askerlik yaşı 19-20 imiş ;)
Sen hala polise bir büyüğüne anlatmayacak mısın olayı?

askere gıtme yaşı 20 ise bu adamın yası hıc ilerlemiyo mu askerlik yenı 1 seneye indi . ayrıca sız burda polemık yaratın dıye sormadım daha dogrusu ben sıze sormadım..
konu sahıbıne sordum mantıklı bısey soylemesı ıcın sıze ne oluyo ben onu anlamadım ?

Kusura bakmayinda anlattiklariniz insan mantigina aykiri sorgulamak en dogal hakki insanlarin size yardim edebilmek icin. Emin olun kimsenin sevgilisi giripte sevgilisini tuvalette fotografini cekmez sevgiliside bunu bile bile o insanla devam etmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya zaten kimsenin başıan gelmez bi benim başıma gelir. ileride kocanız tehdit ederse anlarsınız. kocanızya hiçbir şüphe yokya içinzde ama o adam öyle bi şeytanlaşırki. çocuğunuzu bile size düşman eder. tamam yazmayın daha lütfen . mantığa aykırıysa. siz yardım etmeyin insanlarıda savunmayın. burda ben bana yardım edeni gördüm. onlarada teşekkürler

askere gıtme yaşı 20 ise bu adamın yası hıc ilerlemiyo mu askerlik yenı 1 seneye indi . ayrıca sız burda polemık yaratın dıye sormadım daha dogrusu ben sıze sormadım..
konu sahıbıne sordum mantıklı bısey soylemesı ıcın sıze ne oluyo ben onu anlamadım ?

aralık 2013 te ayın 14nde askerden döndü efenim ben karşıladım. otogarda .

ya zaten kimsenin başıan gelmez bi benim başıma gelir. ileride kocanız tehdit ederse anlarsınız. kocanızya hiçbir şüphe yokya içinzde ama o adam öyle bi şeytanlaşırki. çocuğunuzu bile size düşman eder. tamam yazmayın daha lütfen . mantığa aykırıysa. siz yardım etmeyin insanlarıda savunmayın. burda ben bana yardım edeni gördüm. onlarada teşekkürler

Kardesim bak, bu ilk basta sacma geldigi icin dogal olarak insanlar sorguluyor. Fark ettiysen bende mesajalrimla sana yardimci olmaya calistim neyse umarim ataltirsin sorununu.

Polemik yaratmak mı:) komik olmuş:)
Yanlış bişey yazmışsınız ben de onun yanlış olduğunu yazdım:)
Yorum yapma hakkımı kullandım, bana olan o:)
19 da gitse şu an 20 yaşındadır :)
Kaldıki kız 20 li yaşlarda demek istemiş:)
Açık arayıp konuyu dağıtan sizsiniz........

Polemik yaratmak mı:) komik olmuş:)
Yanlış bişey yazmışsınız ben de onun yanlış olduğunu yazdım:)
Yorum yapma hakkımı kullandım, bana olan o:)
19 da gitse şu an 20 yaşındadır :)
Kaldıki kız 20 li yaşlarda demek istemiş:)
Açık arayıp konuyu dağıtan sizsiniz........

açık aradıgım falan yok ben bu kızı tanımıyorum nefret etmıyorum vb hıc bı duygum yok kı açıgını arıyıp yuzune vuruyum ..
askere gıtme yası 20 dıye bılıyorum o yuzden sordum neyse..

Ya arkadaslsr neyi uzatiyosunuz aklina takilmis sormus. Normal cevaplar verebilirsiniz birbirinize karsi

Senin hikayene, "hayatini kendi elleriyle yakmak" denir...
Tehdit üzerinemi sevgilisin simdi o pislikle?

Benim kuzenim de bi donem kendini tehdit eden bi çocukla çıkmışti tam dokuz ay ve hic sevmiyordu kurtulmak istiyordu, ama çocuk seni mahfederim aileni dagitirim evini basarim fotoğraflarını çıplak fotoğraflarla birleştirip etrafa yayarim gibi şeyler söylüyordu, ve çocuk hapse girip çıkmış biri kuzenim o yüzden korkuyordu aileme bisey yaparsa diye, sürekli ayrılıp barisiyolardi ve sonuç bi gün tamamen ayrıldılar ve çocuk bisey yapamadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah korusun . :50:
O kadar çok kadın cinayeti oluyor ki olmaz diyemiyorum arkadaşım.
Nasıl bir belaya bulaştın böyle.
Polisler de korumaktan aciz kalıyor

$10462906_10152578604154697_2398432345536459561_n.webp$10534765_10152578592344697_8738638988577271402_n (1).webp$10455663_10152578593134697_2738813723997491859_n.webp
böyle işte şimdi bunada az yapmış diyen çıkmasın

Son düzenleme:
Ailen biliyor mu ilişkini? Eğer bilmiyorsa ve baskıcı bir aileyse polise savcılığa falan gitmen çok zordur diye tahmin ediyorum. Ama her şeye rağmen ayrılmak zorundasın. Bence bir müddet suyuna gidip elinde sana karşı kullanacağı ne var öğrenmeye çalış.

gerçek yüzünü bir vesile ile görmüşsünüz..eşiniz olacak kişi asla tehditkar biri olmasın başınızı yakasınız..korkacak bir şey yok zorla güzellik olmaz..

Son düzenleme:
Back
X