• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aşka artık kendi isteğimle devam etmiyorum

kendını saglamama mı alıp ayrılacaksın ?
sankı dalga gecer gıbısın bızımle
burada eslerınden sıddet goren hanımlar var arkalarına bakmadan restı cekıyorlar
sıze el kaldıran bır adamı hala yanınızda bulunduruyorsunuz sırf bana bırsey yapacak dıye
POLIS dıye bırsey var hanfendı kendınızı kandırmayın:ssz:

Dalga geciyorum sizinle.

sen böyle soğuk tepkisiz davranmaya devam et. kendi kendine ayrılır belki.. sakın sıcak davranmaya falan çalışma..
niye böyle soğuksun dediği zamanda yoo.. gayet normalim de. çok cevap tepki verme. o da senden soğuyup gider belki ya da ayrılğı kolay kabullenir.

sen böyle soğuk tepkisiz davranmaya devam et. kendi kendine ayrılır belki.. sakın sıcak davranmaya falan çalışma..
niye böyle soğuksun dediği zamanda yoo.. gayet normalim de. çok cevap tepki verme. o da senden soğuyup gider belki ya da ayrılğı kolay kabullenir.

Suan ayni boyleyim . Dedigin gibi diyo niye soguksun . Zorla askim dedittiriyo

ben oyle bırsey yazdıgımı hıc hatırlamıyorum
sıddet var dıyor bu gune kadar gelmıs
anoral durum burada bende degıl:ssz:

ben sendenmi alıntı yapmışım..dalgınlıktan..:27:
konu sahibi sevgilisinin annesine konuyu açmak istemediğini yazmış..bende ona konuyu aç annesine bilsin belki tembihler oğlunu dedim..
konuyla ilgili olarakta ikiside çok genç..sürtüşme falan olurda kol falanda böyle çekiştirilmezki ..sağlıklı değil bence şiddet eğilimi var erkek arkadaşında..

Bak burda herkes git darp raporu al diyor sana. Ama sen duymuyorsun. Izler gecmeden git rapor al. Hemen sikayetci ol. Polis gelip ifadesini alana kadar haberi olmaz. Zaten polisler gozunu korkutuyor emin ol. Elinde tehdit mesajlari falan varsa mutlaka onlari da savciliga gotur. Hatta tehdit ederken sesini kaydet. Delil toplamaya bak. Zaten pislik seni korkutmak icin yapiyor belli. Bi b.k yapamaz merak etme.

Son düzenleme:
Bak burda herkes git darp raporu al diyor sana. Ama sen duymuyorsun. Izler gecmeden git rapor al. Hemen sikayetci ol. Polis gelip ifadesini alana kadar haberi olmaz. Zaten polisler gozunu korkutuyor emin ol. Elinde tehdit mesajlari falan varsa mutlaka onlari da savciliga gotur. Hatta tehdit ederken sesini kaydet. Delil toplamaya bak. Zaten pislik seni korkutmak icin yapiyor belli. Bi b.k yapamaz merak etme.
Tamam uygulycam tesekkurler . Buradakiler beni yasadiklarmdan daha cok yordu .

Back
X