Okurum ben bol bol bu duayiBu ara da bir dua okuyorum size de atayım siz de okursunuz
Ben de sorun var dı. Tüplerim kapalıydı hsg ile açılmadı. Ameliyat oldum yapışıklık varmış. Tüpleri ve yapışıklığı açtı dr. 10 ay oldu ama hamile kalamadım 2,5 yıldır evliyiz biz de aşılama yapmak istedikTamam kulllaniirm buarada siz neden asilama yaptiniz esinidemi sorun var yoksa sizde mi bizde esim de sorun var
Biz 3 yillik evliyiz bizimde hic olmadi asilama deneyelim dedikBen de sorun var dı. Tüplerim kapalıydı hsg ile açılmadı. Ameliyat oldum yapışıklık varmış. Tüpleri ve yapışıklığı açtı dr. 10 ay oldu ama hamile kalamadım 2,5 yıldır evliyiz biz de aşılama yapmak istedikbu arada 3 kere clomen denedim olmadı. Hayırlısı. Siz kaç yıldır evlisiniz
Esiniz degerleri nasil asilama icin uygun mu hizi kac asilamada onemli olan cok hizdirBen de sorun var dı. Tüplerim kapalıydı hsg ile açılmadı. Ameliyat oldum yapışıklık varmış. Tüpleri ve yapışıklığı açtı dr. 10 ay oldu ama hamile kalamadım 2,5 yıldır evliyiz biz de aşılama yapmak istedikbu arada 3 kere clomen denedim olmadı. Hayırlısı. Siz kaç yıldır evlisinizs
Bir gün ara ile gidiyoruz inşallah hep birlikte müjdeler alırız ne zaman test yapacaksınızBenim bel ağrım çok var ve 2 kere idrar kaçırdım. Ara sıra da kasık ağrısı var. Benim de 9. Günümhayırlısı olsun hakkımız da
Değerleri iyi ve normal. Uygun du dr yumurtamın büyüdüğünü de görünce hemen aşılama yapalım dedi.Esiniz degerleri nasil asilama icin uygun mu hizi kac asilamada onemli olan cok hizdir
18 in de yapıcam testBir gün ara ile gidiyoruz inşallah hep birlikte müjdeler alırız ne zaman test yapacaksınız
Asilamadan sonra iliski oldumu acaba benimde ilk gunum bugunDeğerleri iyi ve normal. Uygun du dr yumurtamın büyüdüğünü de görünce hemen aşılama yapalım dedi.
Doktorum bana ertesi gün kesin ilişkiye gir dedi. Normal hayatına sonrasın da devam et ağır kaldırma dedi o kadar. Size ne söyledi ?Asilamadan sonra iliski oldumu acaba benimde ilk gunum bugun
bu nasıl bir profesör böyle hangi hastaneye gittinizKızlar merhaba, ben de 12 kasımda aşılama oldum. Daha önce bir sebepten dolayı doktor değiştirmiştim. Tüp bebek yapan bir profesöre gidiyorum şu anda. Aşılamamı o yaptı. İğneler başlarken ( amh değerim 10) bana “ bence 10 değil 1 filandır ben gördüğüme mi inanayım laboratuvar sonucuna mı” gibi çelişkili bir ifade kullanınca, hemen ilk doktoruma ultrasona gitmiştim. İlk doktorum karnına bastırmadığı için görememiş bir sürü yumurtan var deyip rahatlatmıştı. Sonra 1 hafta sonra yani geçtiğimiz perşembe aşılamam oldu. Bana pazartesi senin 4 yumurtan olgunlaşmış dedi. Biri 17 biri 18 dedi. Salı akşam çatlatma oldu. Perşembe sabah hastaneye geldiğimde ultrason yapmadı. Yani çatladı mı diye bakmadı bile! Aşılamadan bir gün sonra yani dün yeniden eski doktoruma gittim. Merak ediyordum o 4 yumurta ne oldu kaçı çatladı diye. Bir de ne öğreneyim? Meğer yumurtanın biri sadece 13 ml daha, yani çatlatma için çok erkenmiş. Doktorum daha önce böyle bir aşılama işlemi görmediğini daha olgunlaşmadan çatlatma vurdurduğunu bu aşılamanın tutması bir yana sağ tarafta 42 ml ilk bir kist olduğuna, tüp bebeğe geçmeden o kisti yok etmek gerektiğini belki 3 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi. Bu ay gebe olursan mucize olur dedi. Daha da rahim incecikmiş. Sırf bu tutmasın da tüp bebeğe geleyim diye yaptı sanki. Yıkıldım resmen... ve sinirlendim. Sen bir profesörsün, nasıl böyle bir hata yaparsın. Ben başka doktora gitmesem anlamayacaktım bile. Üstelik bana bu hoca istersen hemen tüp bebeğe geçelim deyip duruyordu. Her 3 günde bir de 158 TL para aldı benden. Güya üniversite hastanesiydi ama giden parama üzülmeyi geçtim moralim çok bozuk... daha önce böyle bir şey yaşayan yoktur sanırım.
Biz 3 yillik evliyiz bizimde hic olmadi asilama deneyelim dedik
Kan versek acilde çıkmaz mı acaba dün akşam çok hafif leke geldi şimdi bişey yok bende acaba regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim18 in de yapıcam testinş alırız Siz de belirti var mı ve ilaç verdi mi aşılamadan sonra.
Kacinci gundesinizKan versek acilde çıkmaz mı acaba dün akşam çok hafif leke geldi şimdi bişey yok bende acaba regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim
14 gün kesin beklemeliz bence 5 gün kaldı benim dayanalımKan versek acilde çıkmaz mı acaba dün akşam çok hafif leke geldi şimdi bişey yok bende acaba regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim
Üzülme Allah bildiği gibi yapsın işte herşey para olmuş ama insanın psikolojisini düşünmüyorlar bile.Kızlar merhaba, ben de 12 kasımda aşılama oldum. Daha önce bir sebepten dolayı doktor değiştirmiştim. Tüp bebek yapan bir profesöre gidiyorum şu anda. Aşılamamı o yaptı. İğneler başlarken ( amh değerim 10) bana “ bence 10 değil 1 filandır ben gördüğüme mi inanayım laboratuvar sonucuna mı” gibi çelişkili bir ifade kullanınca, hemen ilk doktoruma ultrasona gitmiştim. İlk doktorum karnına bastırmadığı için görememiş bir sürü yumurtan var deyip rahatlatmıştı. Sonra 1 hafta sonra yani geçtiğimiz perşembe aşılamam oldu. Bana pazartesi senin 4 yumurtan olgunlaşmış dedi. Biri 17 biri 18 dedi. Salı akşam çatlatma oldu. Perşembe sabah hastaneye geldiğimde ultrason yapmadı. Yani çatladı mı diye bakmadı bile! Aşılamadan bir gün sonra yani dün yeniden eski doktoruma gittim. Merak ediyordum o 4 yumurta ne oldu kaçı çatladı diye. Bir de ne öğreneyim? Meğer yumurtanın biri sadece 13 ml daha, yani çatlatma için çok erkenmiş. Doktorum daha önce böyle bir aşılama işlemi görmediğini daha olgunlaşmadan çatlatma vurdurduğunu bu aşılamanın tutması bir yana sağ tarafta 42 ml ilk bir kist olduğuna, tüp bebeğe geçmeden o kisti yok etmek gerektiğini belki 3 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi. Bu ay gebe olursan mucize olur dedi. Daha da rahim incecikmiş. Sırf bu tutmasın da tüp bebeğe geleyim diye yaptı sanki. Yıkıldım resmen... ve sinirlendim. Sen bir profesörsün, nasıl böyle bir hata yaparsın. Ben başka doktora gitmesem anlamayacaktım bile. Üstelik bana bu hoca istersen hemen tüp bebeğe geçelim deyip duruyordu. Her 3 günde bir de 158 TL para aldı benden. Güya üniversite hastanesiydi ama giden parama üzülmeyi geçtim moralim çok bozuk... daha önce böyle bir şey yaşayan yoktur sanırım.
Banada ertesi gun sonrasi gun asiri iliski dedi ama eşim yok bugunDoktorum bana ertesi gün kesin ilişkiye gir dedi. Normal hayatına sonrasın da devam et ağır kaldırma dedi o kadar. Size ne söyledi ?
Olsaymış iyiymişBanada ertesi gun sonrasi gun asiri iliski dedi ama eşim yok bugun
Vajınadan içeriye ilaç sokuyorum. Size de verdi miBanada ertesi gun sonrasi gun asiri iliski dedi ama eşim yok bugun
Test yap canım 2 gün sonra ama iğne etkisi geçmiş olurArkadaşlar benimde aşılamamın 10. Günü kasıklarda hafif ağrı var gibi sizlerde belirtiler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?