Aşılama Bu ay asilama yapanlar ??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamam kulllaniirm buarada siz neden asilama yaptiniz esinidemi sorun var yoksa sizde mi bizde esim de sorun var
Ben de sorun var dı. Tüplerim kapalıydı hsg ile açılmadı. Ameliyat oldum yapışıklık varmış. Tüpleri ve yapışıklığı açtı dr. 10 ay oldu ama hamile kalamadım 2,5 yıldır evliyiz biz de aşılama yapmak istedik bu arada 3 kere clomen denedim olmadı. Hayırlısı. Siz kaç yıldır evlisiniz

Biz 3 yillik evliyiz bizimde hic olmadi asilama deneyelim dedik

Esiniz degerleri nasil asilama icin uygun mu hizi kac asilamada onemli olan cok hizdir

Benim bel ağrım çok var ve 2 kere idrar kaçırdım. Ara sıra da kasık ağrısı var. Benim de 9. Günüm hayırlısı olsun hakkımız da
Bir gün ara ile gidiyoruz inşallah hep birlikte müjdeler alırız ne zaman test yapacaksınız

Kızlar merhaba, ben de 12 kasımda aşılama oldum. Daha önce bir sebepten dolayı doktor değiştirmiştim. Tüp bebek yapan bir profesöre gidiyorum şu anda. Aşılamamı o yaptı. İğneler başlarken ( amh değerim 10) bana “ bence 10 değil 1 filandır ben gördüğüme mi inanayım laboratuvar sonucuna mı” gibi çelişkili bir ifade kullanınca, hemen ilk doktoruma ultrasona gitmiştim. İlk doktorum karnına bastırmadığı için görememiş bir sürü yumurtan var deyip rahatlatmıştı. Sonra 1 hafta sonra yani geçtiğimiz perşembe aşılamam oldu. Bana pazartesi senin 4 yumurtan olgunlaşmış dedi. Biri 17 biri 18 dedi. Salı akşam çatlatma oldu. Perşembe sabah hastaneye geldiğimde ultrason yapmadı. Yani çatladı mı diye bakmadı bile! Aşılamadan bir gün sonra yani dün yeniden eski doktoruma gittim. Merak ediyordum o 4 yumurta ne oldu kaçı çatladı diye. Bir de ne öğreneyim? Meğer yumurtanın biri sadece 13 ml daha, yani çatlatma için çok erkenmiş. Doktorum daha önce böyle bir aşılama işlemi görmediğini daha olgunlaşmadan çatlatma vurdurduğunu bu aşılamanın tutması bir yana sağ tarafta 42 ml ilk bir kist olduğuna, tüp bebeğe geçmeden o kisti yok etmek gerektiğini belki 3 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi. Bu ay gebe olursan mucize olur dedi. Daha da rahim incecikmiş. Sırf bu tutmasın da tüp bebeğe geleyim diye yaptı sanki. Yıkıldım resmen... ve sinirlendim. Sen bir profesörsün, nasıl böyle bir hata yaparsın. Ben başka doktora gitmesem anlamayacaktım bile. Üstelik bana bu hoca istersen hemen tüp bebeğe geçelim deyip duruyordu. Her 3 günde bir de 158 TL para aldı benden. Güya üniversite hastanesiydi ama giden parama üzülmeyi geçtim moralim çok bozuk... daha önce böyle bir şey yaşayan yoktur sanırım.

bu nasıl bir profesör böyle hangi hastaneye gittiniz

Üzülme Allah bildiği gibi yapsın işte herşey para olmuş ama insanın psikolojisini düşünmüyorlar bile. inş istediğin gibi olur herşey canım

Merhaba kızlar çatlatma yiğnemin 14. günü Buda testim inşallah iğne etkisi geçmiştir

Eklentiler

• CCF585DB-FFF3-40B7-8BDD-D149A971576B.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 0B02096D-BE90-45DF-B322-043450B1BCBA.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…