- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Canım bence sen kan testi ver artık önceki testlerine de baktım zaten artık 14 güne İğnenin etkisi kalmazMerhaba kızlar çatlatma yiğnemin 14. günü Buda testim inşallah iğne etkisi geçmiştir
Bende öyle düşünüyorum tatlım ama yarın vereyim kan tekrar test yapayım çıkarsa giderimCanım bence sen kan testi ver artık önceki testlerine de baktım zaten artık 14 güne İğnenin etkisi kalmaz
11. Gün oluyor geçen çarşamba idşKacinci gundesiniz
Canim 14 gun gecsin diyorlar ama sen yinedr beta baktir bakalim yukselmis mi11. Gün oluyor geçen çarşamba idş
Klomen kullananlara ilac verilmiyormus o yuzden vermedi valahi evle alakali islerimiz vardi cok ayaktayim malesef tutar ins yaVajınadan içeriye ilaç sokuyorum. Size de verdi mi
Her dr farklı tedavi sunuyor. İnş hayırlısı olsunKlomen kullananlara ilac verilmiyormus o yuzden vermedi valahi evle alakali islerimiz vardi cok ayaktayim malesef tutar ins ya
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.Üzülme Allah bildiği gibi yapsın işte herşey para olmuş ama insanın psikolojisini düşünmüyorlar bile.inş istediğin gibi olur herşey canım
İsparta tıp fakültesinde bir hoca canımbu nasıl bir profesör böyle hangi hastaneye gittiniz
Bence bir de istersen kan testi ver canım daha garanti olurMerhaba kızlar çatlatma yiğnemin 14. günü Buda testim inşallah iğne etkisi geçmiştir
Yarın inşalalh tekrar test yapacağım çıkarsa kan veririmD
Bence bir de istersen kan testi ver canım daha garanti olur
Sonucu söylersinMerhaba kızlar çatlatma yiğnemin 14. günü Buda testim inşallah iğne etkisi geçmiştir
TabikiSonucu söylersin
çok üzüldüm ya ben de üniversite hastanesinde yaptıracam inşallah aynı sorunla karşılaşmamİsparta tıp fakültesinde bir hoca canım
Kimseyi etkilemek istemem ama Mehmet hoca biraz böyle...çok üzüldüm ya ben de üniversite hastanesinde yaptıracam inşallah aynı sorunla karşılaşmam
ben mersindeyim amaKimseyi etkilemek istemem ama Mehmet hoca biraz böyle...
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirD
Bence bir de istersen kan testi ver canım daha garanti olur
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirTabiki
Ay ben Isparta diye okumuşum. Bu arada ben de Mersinliyimben mersindeyim ama
Hımm bekle bakalım bir kaç gün daha canım. İçine sinmezse de kan testi verirsin canım. Umarım hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?