Sizin problem neydi özel değilse aşılama falan mı yaptıracaksınız? Ben normalde gürkan beye gidiyordum sonra bir süre ara verip özel bir hastanede aşılama yaptırdım tutmayınca gürkan beye tekrar gittim bu ay aşılamamı onda yaptırdım ve ilkini özelde yaptırdığım için çok pişmanım keşke onu da gürkan bey yapsaydı çok daha özenli davranıyor ve hemşireleri o kadar sıcakkanlı güler yüzlü ki insanın içi rahatlıyor.Evet benim doktorumda Gürkan Bey
Biz 6-7 yıldır evliyiz başta 3 yıl falan çocuk istemedik zaten sonrasında da olmadı. Önce normal kadın Doğum uzmanlarına gittik bir sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi klomen çatlatma iğnesi vs sonuç alamadık. Eşimde gitti tahliller vs onda da sorun yoktu. Sonra rahim filmi için tıp fakültesine gittik ve tesadüfen Gürkan Hoca ile tanıştık. Bu benim Gürkan Hoca da 3. Aşılamam. İlki tutmadı. 2. Tuttu fakat 14. Haftada amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğin kalbi durdu düşük yaptım. Bu 3. Bakalım. İnş sonuç alırız. Olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Çünkü süreç yorucu gerçekten.Sizin problem neydi özel değilse aşılama falan mı yaptıracaksınız? Ben normalde gürkan beye gidiyordum sonra bir süre ara verip özel bir hastanede aşılama yaptırdım tutmayınca gürkan beye tekrar gittim bu ay aşılamamı onda yaptırdım ve ilkini özelde yaptırdığım için çok pişmanım keşke onu da gürkan bey yapsaydı çok daha özenli davranıyor ve hemşireleri o kadar sıcakkanlı güler yüzlü ki insanın içi rahatlıyor.
kesinlikle çok yorucu benim de çikolata kistim var. Mersin şehir hastanesine gidiyordum orda ki doktor beni gürkan beye yönlendirmişti. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu aşılmanız tutar. ne güzel siz daha önce hamile kalabilmişsniz umarım bende bir an önce bu duuyguyu yaşarım :)Biz 6-7 yıldır evliyiz başta 3 yıl falan çocuk istemedik zaten sonrasında da olmadı. Önce normal kadın Doğum uzmanlarına gittik bir sorun yoktu sebepsiz infertilite dendi klomen çatlatma iğnesi vs sonuç alamadık. Eşimde gitti tahliller vs onda da sorun yoktu. Sonra rahim filmi için tıp fakültesine gittik ve tesadüfen Gürkan Hoca ile tanıştık. Bu benim Gürkan Hoca da 3. Aşılamam. İlki tutmadı. 2. Tuttu fakat 14. Haftada amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğin kalbi durdu düşük yaptım. Bu 3. Bakalım. İnş sonuç alırız. Olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Çünkü süreç yorucu gerçekten.
İnşallah gerçekten çok güzel bir duygukesinlikle çok yorucu benim de çikolata kistim var. Mersin şehir hastanesine gidiyordum orda ki doktor beni gürkan beye yönlendirmişti. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu aşılmanız tutar. ne güzel siz daha önce hamile kalabilmişsniz umarım bende bir an önce bu duuyguyu yaşarım :)
olumlu sonuçlar alırız inşallah benim ki cuma günüydü :)İnşallah gerçekten çok güzel bir duyguGürkan Bey işinde çok iyi işine çok hakim. benim aşılamam Salı günü yapıldı. Şu an beklemedeyim. Bakalım kısmet artık...
Merhaba var mı bir değişiklik sizde
canım 3 gündür çok şiddetli sancılarım var adet olacakmışım da sökülemiyor gibi. Dün akşam ve bu sabah peçeteyle sildiğimde leke geldi galiba adet oluyorum. Sen ne yaptın nasıl gidiyor.Merhaba var mı bir değişiklik sizde
Canım bende bugün bacaklarımın ağrısından uyuyamadım. Kasıklarım belim sırtım ağrıyor. Sanırım bende regl olacağımcanım 3 gündür çok şiddetli sancılarım var adet olacakmışım da sökülemiyor gibi. Dün akşam ve bu sabah peçeteyle sildiğimde leke geldi galiba adet oluyorum. Sen ne yaptın nasıl gidiyor.
benin normal adet günüme daha 3 gün var normalde hiç böyle olmazdı niye oldu anlamadım çözemiyorum. senin kaçıncı günün canım belki ilaçlardandır.Canım bende bugün bacaklarımın ağrısından uyuyamadım. Kasıklarım belim sırtım ağrıyor. Sanırım bende regl olacağım
ben dün regl oldum canmBenim aşılamadan sonraki 8. Günüm bugün ve reglime 7 gün var daha. Regl olacakmışım gibi ağrılarım var.
ben dün regl oldum canm
aynen öyle canım imkanın varsa en iyisi tüp bebek bende ameliyat olurum büyük bir ihtimallekısmet canım yaaa hayırlısı demekten başka elden bişey gelmiyor bende regl olacağım sanırım bekliyorum her an. Çünkü ilk aşılamam tutmadığında da normalden 3-4 gün erken regl olmuştum. Amannnnn napim 1 ay ara verip sonra tüp bebeğe geçerim bende.
Yani tüp bebekten başka yapacak bişey kalmadı çünkü benim amh değerim de düşük ve yaşım 33. Geçen her zaman benim aleyhime.aynen öyle canım imkanın varsa en iyisi tüp bebek bende ameliyat olurum büyük bir ihtimalle
inşallah en kısa zamanda hayallerimize kavuşuruz canımYani tüp bebekten başka yapacak bişey kalmadı çünkü benim amh değerim de düşük ve yaşım 33. Geçen her zaman benim aleyhime.
Merhaba amh değeri düşük olanların tutma oranı azalıyor değil mi benim de amh düşük sorun değilse acaba sizin kaç amh benim de şuan ilk aşılamaYani tüp bebekten başka yapacak bişey kalmadı çünkü benim amh değerim de düşük ve yaşım 33. Geçen her zaman benim aleyhime.
Merhaba tutma şansı düşüyor mu bilmiyorum ama zaman daralıyor. Benim 2. aşılamamda sonuç almıştık aslında ama 14. Haftada amniyon sıvısı azaldığı için düşük haptım. Amh değerim 1.06 ydı. 3. Aşılamam tutmadı pandemi sürecinden dolayı tüp bebeği de bir kaç ay erteledim. Bakalım kısmet artık.Merhaba amh değeri düşük olanların tutma oranı azalıyor değil mi benim de amh düşük sorun değilse acaba sizin kaç amh benim de şuan ilk aşılama
Merhaba benim de amh değer düşüklüğü var bu yüzden ilk asilamam tutmadı yarın doktor gidrcez ona göre ne derse artıkMerhaba tutma şansı düşüyor mu bilmiyorum ama zaman daralıyor. Benim 2. aşılamamda sonuç almıştık aslında ama 14. Haftada amniyon sıvısı azaldığı için düşük haptım. Amh değerim 1.06 ydı. 3. Aşılamam tutmadı pandemi sürecinden dolayı tüp bebeği de bir kaç ay erteledim. Bakalım kısmet artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?