Sanırım benim tuttu beta hcg adetten bigun oncce 70 çıktı üç gunde bir tekrarlacm inşallah artarAsilamasi tutan el kaldirsin
Sanırım benim tuttu beta hcg adetten bigun oncce 70 çıktı üç gunde bir tekrarlacm inşallah artarAsilamasi tutan el kaldirsin
Aaa öyle mi işte doktorun ihmalsizligi üzüldüm canım yaCanım maalesef doktor aşılamayı yanlış zamanda yapmış. Başka bir doktora gidince fark ettim. Daha en büyük yumurta 13 ml imiş.
İlkin aşılamanız mıydı kaçıncı gün test yaptırdınız evde de yaptınız mı test nerde oldunuz aşılamayıSanırım benim tuttu beta hcg adetten bigun oncce 70 çıktı üç gunde bir tekrarlacm inşallah artar
Kacinci gunun
İlk asilamamdi evet aşılamanın 13. Günü yaptım idrarda silik çıktı kanda da hcg 70 çıktı. Van'da yaşıyorum ben burda özel bi klinikte yaptırdımİlkin aşılamanız mıydı kaçıncı gün test yaptırdınız evde de yaptınız mı test nerde oldunuz aşılamayı
Hayirli olsun canim bnmSanırım benim tuttu beta hcg adetten bigun oncce 70 çıktı üç gunde bir tekrarlacm inşallah artar
Canimne belirti yasadinİlk asilamamdi evet aşılamanın 13. Günü yaptım idrarda silik çıktı kanda da hcg 70 çıktı. Van'da yaşıyorum ben burda özel bi klinikte yaptırdım
Siz n’aptınız sonuç belli miHayirli olsun canim bnm
Bugun 3 gunum canim yani 4 olduSiz n’aptınız sonuç belli mi
Merhaba kızlar çatlatma yiğnemin 14. günü Buda testim inşallah iğne etkisi geçmiştir
MaEsef negatifCanim nasil.oldun asilaman tuttu mu
Belim çok ağrıyordu bide kasıklarım.2 günde kanama gördüm ben hafif pembe sonra test yaptım yüksek çıktıCanimne belirti yasadin
Kacinci gun test yaptinBelim çok ağrıyordu bide kasıklarım.2 günde kanama gördüm ben hafif pembe sonra test yaptım yüksek çıktı
Hayırlısı olsun canım. Senin için çok sevindim. Umarım sağlıkla kucağına da alırsın.Sanırım benim tuttu beta hcg adetten bigun oncce 70 çıktı üç gunde bir tekrarlacm inşallah artar
Aaa öyle mi işte doktorun ihmalsizligi üzüldüm canım ya
Aşılamanın 12. Günü yaptım canimKacinci gun test yaptin
Teşekkürler ederim canım sende en kısa sürede güzel haberler alırsın inşallahHayırlısı olsun canım. Senin için çok sevindim. Umarım sağlıkla kucağına da alırsın.
Aşılamanın 12. Günü ya
Hcg degerim de 3 gün araliklarla 20-70-200. ÇıktıKacinci gun test yaptin
Merhaba bende Mersin’de tıp fakültesinde tedaviye başladım. Doktorunuz kim?ben mersindeyim ama
merhaba benim doktorum faik gürkan yazıcı sizin doktorunuz kimMerhaba bende Mersin’de tıp fakültesinde tedaviye başladım. Doktorunuz kim?
Evet benim doktorumda Gürkan Beymerhaba benim doktorum faik gürkan yazıcı sizin doktorunuz kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?