- Konu Sahibi samsunlu5555
-
İnş bu defa tutarUmarım hiçbi farklılık hissetmiyorum umudum yok da bakalımİkinci aşılamam, ilki tutmadı.
Şuan tekrar bakmadım adet olmayı bekliyorum ama kesin adet olucam büğün hissediyorumSonra yükselme oldumu acaba
Kaç tane yumurtan vardı,benim 3 taneydi yarın tekrar kan vericem ama benim de hiç umudum kalmadı, o kadar ilaç yüklemesi de cabasıŞuan tekrar bakmadım adet olmayı bekliyorum ama kesin adet olucam büğün hissediyorum
3 taneydi galiba bide hiç böyle düşünme bak bu benim 3. Aşılamam ilki tutmadı ikincisi tuttu kalbi durdu ama üçüncüsü buydu buda tutmadı bence nasip işi senin için dualar edicrmKaç tane yumurtan vardı,benim 3 taneydi yarın tekrar kan vericem ama benim de hiç umudum kalmadı, o kadar ilaç yüklemesi de cabası
3 taneydi galiba bide hiç böyle düşünme bak bu benim 3. Aşılamam ilki tutmadı ikincisi tuttu kalbi durdu ama üçüncüsü buydu buda tutmadı bence nasip işi senin için dualar
Allahim hepimizin gönlündekini versin inşallah3 taneydi galiba bide hiç böyle düşünme bak bu benim 3. Aşılamam ilki tutmadı ikincisi tuttu kalbi durdu ama üçüncüsü buydu buda tutmadı bence nasip işi senin için dualar edicrm
Ben hasta oldum canımKaç tane yumurtan vardı,benim 3 taneydi yarın tekrar kan vericem ama benim de hiç umudum kalmadı, o kadar ilaç yüklemesi de cabası
Benim de ikinci kan tahlilim de negatif çıktı canımBen hasta oldum canım
Allah yardımcımız olsun inşallahBenim de ikinci kan tahlilim de negatif çıktı canım
Amin inşallahAllah yardımcımız olsun inşallah
Ben yaptırdım ama tutmadı 12. Gün bugün kan verdim 0.5 çıktıBu ay aşılama yaptıran varmı acaba
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBen yaptırdım ama tutmadı 12. Gün bugün kan verdim 0.5 çıktı
İnşallah canımBen de bugün aşılama oldum kızlar. 29 kasım. İnşallah tutar..
Ben de bugün aşılama oldum kızlar. 29 kasım. İnşallah tutar..
Hala beklemedeyim. Bugün aşılamanın 8. günü. Hafta içi test yapacağım inşallah tutmuştur.Sonucunuz ne oldu acaba
İnşaallah bende çipli aşılama yaptıracağım haftaya nasipseHala beklemedeyim. Bugün aşılamanın 8. günü. Hafta içi test yapacağım inşallah tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?