Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

5 şubatta Regl oldum . Ve bitiminde hemen çalışmaya başladık . Sadece 1 gece aksadı . Dün dahi çalıştık . Ama yumurtlama testim ayın 17sinde çift çıktı, hala çift . Ve 3 gün önce başlayan göğüs ve bel Ağrı'larım dayanılmaz

Mathilda 23-25 normal kabul edilmez diye biliyorum. 28-35 gunde bir normmal. Doktra gittin mi hic
Bundan 7 ay önce bi gebelik atlattım . Fakat olumsuz sonuçlandı . Doktor kurbanı olduk birazda . Ama şuan için bi sıkıntı görmedi doktor . Bilmiyorum , içtiğim sigara bile değişik kokuyor artık . Çok istiyorum bi bebeğim olsun

Slm kızlar bişi sorcam benim adetim 2 gün gecikti ve şöyle bi sorunum var aşırı derecede kasık ağrım var fakat gaz sancısı gibi böle kasığıma vuran ara ara giriyo sanki adet olmuşum gibi 5-10 dk sonra adet değilmişim gibi normale dönüyo bu bi belirtimidir acaba

Ignelere basladim. Carsamba yumurta takibi. Sanirim 29 subatla 4 mart arasi olur. Tabi yumurta gelisirse

evet var bu belirtiler arasinda amma bekle biraz daHa. Hic gecikmiyor muydu

Gecen bende ümitlendim malesef negatif cikti. Kizlar ümitlenmemeye calisin bitaz bekleyin. Yoksa hüsrana ugruyoruz

Eğer normalde hiç gecikmen olmuyorsa yarında regli olmazsan sabah erkenden sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırabilirsin net sonuc alırsın
Güzel haberler alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…