- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
23-25-29 şeklinde son 3 adetim . Ama gecen adetim çook sancılı oldu . Ve yoğun olmadı .Mathilda kac gunde bir adet oluyorsun
Mathilda 23-25 normal kabul edilmez diye biliyorum. 28-35 gunde bir normmal. Doktra gittin mi hic23-25-29 şeklinde son 3 adetim . Ama gecen adetim çook sancılı oldu . Ve yoğun olmadı .
Bundan 7 ay önce bi gebelik atlattım . Fakat olumsuz sonuçlandı . Doktor kurbanı olduk birazda . Ama şuan için bi sıkıntı görmedi doktor . Bilmiyorum , içtiğim sigara bile değişik kokuyor artık . Çok istiyorum bi bebeğim olsunMathilda 23-25 normal kabul edilmez diye biliyorum. 28-35 gunde bir normmal. Doktra gittin mi hic
Lh testi ne ki?Muhtemelen yumurtlama dönemindesin . Bu geceyi iyi değerlendir ve sonrasınıSpermlerin kalıyor , yumurtan çatlamak üzere olabilir , yarın bi lh testi al eczaneden ve bize haber ver lütfen
Amiinnn inşhAllah sonunda bize hayirli saglikli bir evlat verir insallah
Allah sonunda bize hayirli saglikli bir evlat verir insallah
evet var bu belirtiler arasinda amma bekle biraz daHa. Hic gecikmiyor muyduSlm kızlar bişi sorcam benim adetim 2 gün gecikti ve şöyle bi sorunum var aşırı derecede kasık ağrım var fakat gaz sancısı gibi böle kasığıma vuran ara ara giriyo sanki adet olmuşum gibi 5-10 dk sonra adet değilmişim gibi normale dönüyo bu bi belirtimidir acaba
Evet cnm gecikiyo ama böyle olmamıştı hiç merak ettim :)evet var bu belirtiler arasinda amma bekle biraz daHa. Hic gecikmiyor muydu
AleykümselamSelamun Aleykum kızanlar. Bende bebiş isteyenlerdeyim.
Slm kızlar bişi sorcam benim adetim 2 gün gecikti ve şöyle bi sorunum var aşırı derecede kasık ağrım var fakat gaz sancısı gibi böle kasığıma vuran ara ara giriyo sanki adet olmuşum gibi 5-10 dk sonra adet değilmişim gibi normale dönüyo bu bi belirtimidir acaba
Olivülasyon (yumurtlama) testi . Çift çizgiyi görürsen , yumurtluyorsun demektir ve ilişki Zaman'ıLh testi ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?