- 18 Şubat 2016
- 211
- 122
- 103
- 36
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Rahim filmi agrili bi islemmis oyle mi gercekten canin cok yaniyi muben varım
özel ya da devlet hastanesinde çekilirsen evet ağrılı oluyor ama emar merkezlerinde çekilirsen ağrısız oluyorRahim filmi agrili bi islemmis oyle mi gercekten canin cok yaniyi mu
Nerede cektirdiniz?ben varım
bahçelievler betatom daNerede cektirdiniz?
Fiyati ne kadardibahçelievler betatom da
Güzl mi memnun musnuz bende pazartesi oraya randevu aldım ama kararsız kaldımbahçelievler betatom da
400 tl ama bir doktorun tavsiyesiyle giderseniz 250 tl ye çekiyorlarFiyati ne kadardi
Himm pahalliymis ya ama bebis icin deger400 tl ama bir doktorun tavsiyesiyle giderseniz 250 tl ye çekiyorlar
Evet bana da 250 tl dediler memnun mussunuz siz ?400 tl ama bir doktorun tavsiyesiyle giderseniz 250 tl ye çekiyorlar
ecmar da 450 tl ama hiç indirim yapmıyor orasıHimm pahalliymis ya ama bebis icin deger
Evet özel oldugu icin pahalı devlet hastaneleri cok gec randevu veriyorlar ben aralıkta gittim nisan ayına randevu verdiler biz de bir sorun varsa bir an önce tedaviye baslamak istiyoruz nasip olursa p.tesi gününe randevu aldım emar merkezinden hakkımızda hayırlısıHimm pahalliymis ya ama bebis icin deger
evet ben çok memnun kaldımGüzl mi memnun musnuz bende pazartesi oraya randevu aldım ama kararsız kaldım
Gecmis olsun bu arada ne zaman cektirdiniz icimi rahatlattınız sagolunevet ben çok memnun kaldım
sağolun 2 aralıkta çektirdimGecmis olsun bu arada ne zaman cektirdiniz icimi rahatlattınız sagolun
Gecmis olsun tekrar insallah bende de sorun cıkmaz nerede muayne oldunuz cok soru soruyorum kusura bakmayınsağolun 2 aralıkta çektirdim
çok şükür açıkmış tüplerim
bahçelievler dev. hastanesindeGecmis olsun tekrar insallah bende de sorun cıkmaz nerede muayne oldunuz cok soru soruyorum kusura bakmayın
Anladım bizde oraya gittik ama sperm testi falan yapmıyorlar ve kadın dogm doktorlarindan memnun kalmadım bagcılar devlete gidiyrz simdibahçelievler dev. hastanesinde
evet sperm testi yapmıyorlar biz de bakırköy dev. has. de yaptırmıştıkAnladım bizde oraya gittik ama sperm testi falan yapmıyorlar ve kadın dogm doktorlarindan memnun kalmadım bagcılar devlete gidiyrz simdi
muhtemelen hastanede çektirmiştirbende 1 bucuk senelık evlıyım ama eşım sehır dısında calısyodu ve yumurtlama gününe denk getırememıstık hıc. zaten 7-8 aydır düşünüyoruz bebek. ılk defa bu ay düzenlı ılıskımız oldu. esım artık sehır dısında degıl cunku. adet bıter bıtmez basladık ama adetten 8 gün önce test yaptırdım kan testı negatıf cıktı((( adet olacagım zaten sınyaller vermeye basladı.
rahım fılmını arkadasım cektırdı ama o kadar agrılıymıskı arkadasım dayanamamıs anestezı ıle cektırmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?