Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Rahim filmi agrili bi islemmis oyle mi gercekten canin cok yaniyi mu
özel ya da devlet hastanesinde çekilirsen evet ağrılı oluyor ama emar merkezlerinde çekilirsen ağrısız oluyor
şişli ecomar ve bahçelievler betatom gibi

Himm pahalliymis ya ama bebis icin deger
Evet özel oldugu icin pahalı devlet hastaneleri cok gec randevu veriyorlar ben aralıkta gittim nisan ayına randevu verdiler biz de bir sorun varsa bir an önce tedaviye baslamak istiyoruz nasip olursa p.tesi gününe randevu aldım emar merkezinden hakkımızda hayırlısı

bende 1 bucuk senelık evlıyım ama eşım sehır dısında calısyodu ve yumurtlama gününe denk getırememıstık hıc. zaten 7-8 aydır düşünüyoruz bebek. ılk defa bu ay düzenlı ılıskımız oldu. esım artık sehır dısında degıl cunku. adet bıter bıtmez basladık ama adetten 8 gün önce test yaptırdım kan testı negatıf cıktı((( adet olacagım zaten sınyaller vermeye basladı.

rahım fılmını arkadasım cektırdı ama o kadar agrılıymıskı arkadasım dayanamamıs anestezı ıle cektırmıs.

Anladım bizde oraya gittik ama sperm testi falan yapmıyorlar ve kadın dogm doktorlarindan memnun kalmadım bagcılar devlete gidiyrz simdi
evet sperm testi yapmıyorlar biz de bakırköy dev. has. de yaptırmıştık
ben ipek nur balın hanıma gitmiştim memnun kaldım ilgili biriydi ama o hastanede imkanlar kısıtlı olduğu için bir yere kadar yardımcı olabiliyorlar
bana aşılama önerdi ama ben yaptırmadım kendiliğinden olmasını bekliyorum

muhtemelen hastanede çektirmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…