Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok komık yaa :9::9::9::9::9::9::9:

he kankaa yaa kocada aynısı dıyooo bende ınsaaaanıımmm napııımmm dıyee ısyanlardaaa :9::9::9: hep sarılsakk noluuuurrr :26::26: bı bebek yapalım yeterrr sonraa hep sarılalımm :17:
hamileyken diyodum onu ben alcağımı aldım artık yüzüne bakmam diyodum :9::9:
yaaa öylemi küçük hanım diyodu melek kocam :9::9:
ama tekrar muhtacım ona :1::1:
yok ben hem sarılalım biraz öpüşelim sonra uyuyalım istiyorum :37::37:

ya tabiki acıyo ama dayanılmıycak bi ağrı değil millet normal doğum yapıyo bizimki devede kulak :9::9:

melek kocam bekleyelim bebişim diyo(bana hep bebişim der kıskanmayın emi:nazar:) dinlen sen diyo sana bişey olmasın diyo bende yaz başına kadar beklycem galiba yada tatile gideriz tatilde yaparız bebeğimizi inş bilemiyorum melek kocamla konuşmadık tam olarak :31::31:

evet normal dogum yapmıs bırı olarakk heralde ondan daha cok acıcak bıse yoktur :53::53::53: heee kızz bıde adamın gecen gunahını aldıkk :9:

ya tabiki acıyo ama dayanılmıycak bi ağrı değil millet normal doğum yapıyo bizimki devede kulak :9::9:

haklısın topikleri okudukça içim biraz rahatladı.desteğinize teşekkür ederim.her insanda farklı oluyormuş zaten.benim acı eşiğim yüksektir.hissetmem bile belki.:34:

evet normal dogum yapmıs bırı olarakk heralde ondan daha cok acıcak bıse yoktur :53::53::53: heee kızz bıde adamın gecen gunahını aldıkk :9:
tabi ben 4 kere yaptım doğumu 14 haftalıktı ama olsun suni sancıyıda gördük normal doğumuda
:14:
kız o konuyu hiç açma karılar sinirli bana :24::24:

mrb bayanlarr testımın sonucu aldmm ve negatiffff çokkk üzgünümmmmmmmmmm :(((((((((((((
üzülmeeee ınsallah cok bekletmes senı bebısınnn :26::26: hepımısı ınsallah....
Slm arkadaşlar. Perşembe gunü bat tarihim.bugun akıntım başladı.kasık ve bel agrım zaten vardı bugün arttı.göğuslerm tas gibi resmen.cok hassas birde.hayırlısı olsun

ınsallahh hamişşindirr nezaman adetıme yakınnn akıntım su gıbı oluyorsaa ben hamıle oluyorumm ben artık cozdum kendımıı hamıle degılsem genelde kupkuru oluyorrr cunkuuu sende bı deısıklık varmııı :18:

götürmesinmi tek başınamı gitsin başka karılarımı götürsün tabiki beni götürecek bebiş bu yıl 5 yıldızlı otele götürcem seni diyo ahhh melek kocam gelsede öpsem :29:

kiz gumus bi daha bu melek adam hakkinda ileri geri konusursan kovalarim bu topiklerden seni alla alla...:10::10::10::10:

olan koltuga oldu senin yüzünden icti yayla corbasini:9::9::9::9::9::9:

kiz gumus bi daha bu melek adam hakkinda ileri geri konusursan kovalarim bu topiklerden seni alla alla...:10::10::10::10:

olan koltuga oldu senin yüzünden icti yayla corbasini:9::9::9::9::9::9:
kız kocam geldi evde dedim milka beyaz cikolatam bitmek üzere dedim tmm bebişim şimdi alıyım dedi yok dedim akşama kadar idare eder öpemedim aşşağıya indimde geldm
melek ama arada kötü tarafları çıkıyo ortaya öldüresim geliyo :47:

haklısın topikleri okudukça içim biraz rahatladı.desteğinize teşekkür ederim.her insanda farklı oluyormuş zaten.benim acı eşiğim yüksektir.hissetmem bile belki.:34:
benmde ağrı eşiğim yüksektir cok dayanıklıyım :23::23:

aynen canım hıc adet oldgum ayın tarıhınden daha erken adet gordugumu bılmıyorum hep geçikir sürekli ama ilk defa bukadar uzzzun oldu yanı tas catlasa 2-3 gun aksardı ama sımdıı ooo baya oldu onedenlede endişelendm normal olarak :S

aynen canım hıc adet oldgum ayın tarıhınden daha erken adet gordugumu bılmıyorum hep geçikir sürekli ama ilk defa bukadar uzzzun oldu yanı tas catlasa 2-3 gun aksardı ama sımdıı ooo baya oldu onedenlede endişelendm normal olarak :S

Adet oldun mu peki olmadiysan bi doktora git istersen..:31:

doktora gıttım işde ultrason da baktı tertemiz dedi yani kist falan bbısey yokmus adet olmam iiçin hap verdi tarlusal onu içmeye basladm bugun bakcaz artık

kız kocam geldi evde dedim milka beyaz cikolatam bitmek üzere dedim tmm bebişim şimdi alıyım dedi yok dedim akşama kadar idare eder öpemedim aşşağıya indimde geldm
melek ama arada kötü tarafları çıkıyo ortaya öldüresim geliyo :47:

:4::4::4::4:kiz sus kötülemeye yine basladin melek adami alla alla:4::4::4:

dur öldürme elini kana bulama:52::52::52::52:

Back
X