Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ama gun asiri iliski beni de zorlar biz cok yoguncalisan bi ciftiz

Canım bi ay da zorlanın, bunun başka yolu yok:50: Yeri geliyo elimi kolumu kaldıracak halim olmuyo ama bebek istiyosak yapacak başka bişey yok:34: Fedakarlık etcez kendimizden.... Birini seçmek zorundayız ya bebek ya da........

ama gun asiri iliski beni de zorlar biz cok yoguncalisan bi ciftiz

cnm bizde cok yogun calisiyoruz esimle tabi zaman zaman da stresli.hem bak meddcezir de öyle.haklisin calisan kadin olmak ta zor.ama insallah eşinde sana biraz destek olur.ve biran önce bebis haberini aliriz.cok ta takma kaafana kendini de üzme millet bikerede de hamile kaliyo.yeterki günü denk gelsin.bbence sen ovulasyon testi kullan.kesine yakin tarih veriyomus.en azindan o günleri değerlendirmeye calisirsin.Allah yardimcimiz olsun..:16:

di
mi cok cekiyo yazik hatta horul horul cekiyo

canım anladığım kadarıyla adamda cinsel istek yok.bu olay evlendiğinizden beri böyleyse evet bir sorun var demektir.ne olursa olsun erkeğin çok yorgunum hayatım demesi bitek yumurtlama günlerine denk gelebilir oda gün aşrı olduğundan.bu durmdada psikolojık destek ve üroloji uzmanın tarafından yardım almanız gerekir.yok eğer bebek olayından itibaren istek yoksa ozamanda bebeğe tam hazır değildir sana istiyomuş gibi gözükür ama aslında istemiyodur:50:bunun her ikisinide eşinle doğru düzgün konuşarak ayırt etmelisin .önce ilişkinizin en başına dönmelisinki zamanla değişen şeyşeri ayırt edebilmelisin.belkide sorun çok farklıdır sen anlayamıyosundur burda konuşulmaz ama sen elinden gereği yapıyormusun yoksa kalkıpta adama sadece yumurtlama günümü hatırlatıyosun?ayrıcada üzme kendini ağlamada bakem.kadın dediğin her sorunla başedebilmeli:34:

Kizlar ben cikiyorum yarina yeni umutlar dilegi ile iyi geceler herkese opuldunuz.. :54::54::54::54::54::54:

Back
X