- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.921
hg canımmm inş hep beraber hamiş kalırız
canım haylotum güzel anlatıyooo hemencik sölesin sende bizim gibi bunlardan yaparsın kuzumAfiyet bal şeker olsun kuzzummm:))
Yaa bu nunişşleri nasıl yapıyoruzz banada öğretinnn(
Artik burdayim habibtemmmkambersiz dugun olurmu
İNŞ Bitanemmm çok bekletmeden gelirHosbulduk selenimmm insallah Rabbimden tek dilegim odur insallah daha cok bekletmez bizleri
doru geldin artik gitmezsin demiiiiiiiii
yaw sen niye bize bunu yaptin ösleyecegimizi bilmedinmiiiiihergün yazacakmi diye bekledimmmm
valla sag kanatim hep kirikti simdi iyilesti
fizik tedavi uzmanına gideceksin bitanem ..hatta sadece kemik hastalıklarıyla ilgilen bi hastane varsa direk ona git ..ben 16 yasımdan berı okadar gıttım doktora agrılarımdan dolayı daha 1 bucuk senedır tanı konulabıldı anca .romatızma agrısız olmaz kuzum.ama romatızmanın cok cesıdı var.en basıt romatızma soguk havalarda kemıklerın agrır içten içe ordan anlayabılırsın.bendekı romatızma kemık değişikliğine sebep oluyo .romatızma hastalıklarının malesefkı gerı donusu yok ama bı cesıt ılerlemesını azaltma seceneklerı var en azından..
canım bu hastalık sende olmayabılır bunun belırtılerı çok şiddetli kuzum.derınde belırtıler cıkması lazım bu hastlaıkta bıkere kemıklerde degısıklık meydana gelmesı lazım.
sen bı fızık tedavı uzmanına gıdıp once rontgen kemık taraması kan testı yapıcaklar kanda varmı dıye daha sonra mr çekileceksin.eger herhangı bişey varsa mrda kesin çıkar canbonum.
Valla bilseydim hhic gitmezdim herhaldeeeeSeviyorum kiz seniii
yaw sen bilmiyodunmu seni nasi sevdigimi sakami saniyodunyaw biz senle ilk gurbetci olarak tanismistik simdi almanya topigi bos sen olmayinca bende hic girmedim
aysimacım umudma yazdıgın ıcın cevap vermedım benyanlış konuya deyindim galiba yada yersiz sanırım
bolll şekerliKızlaaaaaaaar,türk kahvesi yapmaya kalkıyorum nasıl içersiniz??
Sohbet kahvesiz olmazzz:))
kızlar ben kuzenimle evliyim başta yok demiştim ailesi kızımız yavrumuz bi diller...
şimdi konuşmaya bile tenezzül etmiolarrrrrrrrrr akraba=akrep
nere gıdıyon canbon:44::44:gel bakem burayaben çıkayım karıştı burası sizlere iyi sohbetler
anladım kuzum ben didim unutma z bizi didim de bu kaçakcanbon varya az değil işte hep aklımı çeldisorma hayalotum tr den dondukten sonra girmek istemedim kotuydum sonra duzelip giricem diye soz verdim simdi iyiyim Allaha sukur ve geldim sonunda aslinda hamis olarak gelmek isterdim ama
Afiyet bal şeker olsun kuzzummm:))
Yaa bu nunişşleri nasıl yapıyoruzz banada öğretinnn(
Hayalotcummm yardım lütfeeen
Ayyyy yakakhayalimm benimm yaaaaa deme boyle bak yine cigaraya bagliyorum
Biliyosun ya durumumu vefat fln derken anca toparladim kendimi ve geldimm
ama bu toplu alinti neeaysimacım umudma yazdıgın ıcın cevap vermedım ben
bolll şekerli
siz mutlu olunda kuzum aılerlere kahve içmek düşer
nere gıdıyon canbon:44::44:gel bakem buraya
anladım kuzum ben didim unutma z bizi didim de bu kaçakcanbon varya az değil işte hep aklımı çeldi
kullanıcı kontrol paneli
seçenekleri düzenle
çeşitli seçeneklerden
mesaj editorunu standart toolbar olarak işaretle ve sayfayı indir kaydet de
dur ben bı arastım kuzumhayalotum benim sadece bacaklarim agrir ..ama onuda varisten oluyo saniyorum bende kroniklesmis varis varda bilmiyorum romatizmadan olurmuki...baskada eklemim ne agrimaz....
kızlarrrr varya iyiki bu kk varrrr
ama bu toplu alinti neegitti kalpciklerrrr
dur ben bı arastım kuzum
sahibi kimse iyiki kurmuşş
dur cigara icme bi sarilim alalallaaayaw tamam biliyorumda ne bilim geldiginde bi ses vermeni bekledim kizlar ben geldim desen simdi girmek istemiyorum desen bile razi olurdummm ta hamburglara gelecektim nerdeyse layla gel kayinbabamin cok is yeride var issiz kalmazsiniz demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?