- Konu Sahibi medd_cezir
- #3.261
Hayalotcummm bitanemmm dr. a ne zaman gidecektin
kırmızı bayrağı çekince 3 .gün canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalotcummm bitanemmm dr. a ne zaman gidecektin
aynı be ya sende ne var ne yokk![]()
oluyo düzenli bir şekilde çok güzelde gelişiyomuş bu ay 22 mmdiama çatlayamadan kiste dönüşüyomuş
bu ay adet olmam için hap verdi kullanıyorum ama hala tık yok olduktan sonra gel dedi yumurtan olduğunda çatlatma iğnesine başlıcaz dedi geri gönderdi
ağustos 20sinde oldum enson
daha tık yok
![]()
Ben de aynı yaa bgün çok bitkin hissediyorum kendimi, çocuklara sesimi duyuracam diye bağırıp duruyorum boğazım çok fenaa... Bi de adetime daha 8 gün var ama kasıklarım çok ağrıyoüşüttüm sanırı:2:
kırmızı bayrağı çekince 3 .gün canım.![]()
catlatma ignesiyle bu yumurtalarla hemen hamis olursun senn.hadi insallah.bi regl ol da hayırlısıylaa![]()
giyinsene canım sıkı sıkıaman ha yumurtalara dikkat
![]()
inşallah canım ya hayırlısı olsun napalımyanlız yumurtlamaya girince kimse tutamaz beni burda baştan söleyem ben
![]()
Ben de aynı yaa bgün çok bitkin hissediyorum
kendimi, çocuklara sesimi duyuracam diye bağırıp duruyorum boğazım çok fenaa... Bi de adetime daha 8 gün var ama kasıklarım çok ağrıyoüşüttüm sanırı:2:
benimde umudum bu ay kızlar keşke bu ay bağri olsa
25 aydır denemediğim yol kalmadı
hayırlı zamanda olsun diye bekliyorum
:))
reglimin 2. günü bugün
benimde umudum bu ay kızlar keşke bu ay bağri olsa
25 aydır denemediğim yol kalmadı
hayırlı zamanda olsun diye bekliyorum
:))
reglimin 2. günü bugün
Ya ben sıkı sıkı giyiyorum ama çocukların hepsi hastaa...Malum daha çok küçükler, mecburen çizgi çalışması yaptırırken ellerinden tutuyoruz.. Bu kadar haşır neşirken hasta olmamak da zor.. Herkes atlattı ama bana yeni geliyolar sanırım... Ama yumurtaları anlamış değilim, sanki birazdan adet olcakmışım gibi ağrım var yaa
inşallah canım ya hayırlısı olsun napalımyanlız yumurtlamaya girince kimse tutamaz beni burda baştan söleyem ben
![]()
havalar serinledi cnm.bende üşütüyorum.özellikle ayaklarımdan:26:
dikkat etmemiz lazımm..ay insallah bu yorgunluk ve kasık agrılarıhamışlik belirtisidirrr
Yürüüüüü hayalotummmmmm, kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE
valla en son olarak yinede siz tutacaksınız beni
![]()
bak sennn..kocaciginla balayı yapcan heee..ohh bizde senin dedikodunu yapıcazzz ruhun duymayacakk
hem bende yumoştayım ama sizi de ihmaletmiyorummama ak yasakhayalım kayıplarda
![]()
ozaman bol bol c vitamini falan al canım ya.ay allahım demin annemle konuşuyodum kardeşimde 1e gidiyo bu sene .yapamıyomuş ödevini bana diyoki bu nasıl öğretmen ya parmak kadar ufacık çocuğa bukadar ödev verilirmi diyo
aklıma sen geldin birden
![]()
Yürüüüüü hayalotummmmmm, kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE
valla en son olarak yinede siz tutacaksınız beni
![]()
Ayıp ettiinnn, tutarız tabiki bebeğimmmmm![]()