Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oluyo düzenli bir şekilde çok güzelde gelişiyomuş bu ay 22 mmdi:16:ama çatlayamadan kiste dönüşüyomuş:50:bu ay adet olmam için hap verdi kullanıyorum ama hala tık yok olduktan sonra gel dedi yumurtan olduğunda çatlatma iğnesine başlıcaz dedi geri gönderdi:31:ağustos 20sinde oldum enson :50:daha tık yok:14:

catlatma ignesiyle bu yumurtalarla hemen hamis olursun senn.hadi insallah.bi regl ol da hayırlısıylaa:46:

benimde umudum bu ay kızlar keşke bu ay bağri olsa
25 aydır denemediğim yol kalmadı
hayırlı zamanda olsun diye bekliyorum
:))
reglimin 2. günü bugün

giyinsene canım sıkı sıkı :50:aman ha yumurtalara dikkat:9:

Ya ben sıkı sıkı giyiyorum ama çocukların hepsi hastaa...Malum daha çok küçükler, mecburen çizgi çalışması yaptırırken ellerinden tutuyoruz.. Bu kadar haşır neşirken hasta olmamak da zor.. Herkes atlattı ama bana yeni geliyolar sanırım... Ama yumurtaları anlamış değilim, sanki birazdan adet olcakmışım gibi ağrım var yaa

Ben de aynı yaa bgün çok bitkin hissediyorum
kendimi, çocuklara sesimi duyuracam diye bağırıp duruyorum boğazım çok fenaa... Bi de adetime daha 8 gün var ama kasıklarım çok ağrıyo :( üşüttüm sanırı:2:

havalar serinledi cnm.bende üşütüyorum.özellikle ayaklarımdan:26:
dikkat etmemiz lazımm..ay insallah bu yorgunluk ve kasık agrıları:49: hamışlik belirtisidirrr

reglimin 2. günü bugün

hoşgeldin canım aramıza:16:hayırlısı olsun senınde gonlune gore versın rabbım:16::emir_bebek:bu arada profil resimde yakıyo yani:9:

reglimin 2. günü bugün

Canım eminim bebeğin sana gelmek için doğru zamanı bekliyodur... Hayırlısıyla bi an önce kavuşursun umarım meleğineee :16:

Ya ben sıkı sıkı giyiyorum ama çocukların hepsi hastaa...Malum daha çok küçükler, mecburen çizgi çalışması yaptırırken ellerinden tutuyoruz.. Bu kadar haşır neşirken hasta olmamak da zor.. Herkes atlattı ama bana yeni geliyolar sanırım... Ama yumurtaları anlamış değilim, sanki birazdan adet olcakmışım gibi ağrım var yaa

ozaman bol bol c vitamini falan al canım ya:34:.ay allahım demin annemle konuşuyodum kardeşimde 1e gidiyo bu sene .yapamıyomuş ödevini bana diyoki bu nasıl öğretmen ya parmak kadar ufacık çocuğa bukadar ödev verilirmi diyo :52::52:aklıma sen geldin birden:9:

inşallah canım ya hayırlısı olsun napalım:17:yanlız yumurtlamaya girince kimse tutamaz beni burda baştan söleyem ben:52::52:

bak sennn..kocaciginla balayı yapcan heee..ohh bizde senin dedikodunu yapıcazzz ruhun duymayacakk:52:
hem bende yumoştayım ama sizi de ihmaletmiyorumm:9:ama ak yasakhayalım kayıplarda:17:

havalar serinledi cnm.bende üşütüyorum.özellikle ayaklarımdan:26:
dikkat etmemiz lazımm..ay insallah bu yorgunluk ve kasık agrıları:49: hamışlik belirtisidirrr

Sonradan üzülmemek için ona yormak istemiyorum ama aklıma da gelmiyo değil :34: ama daha 8 gün var adetime , hamilelikte kasık ağrısı bu kadar erken olur muuu

ozaman bol bol c vitamini falan al canım ya:34:.ay allahım demin annemle konuşuyodum kardeşimde 1e gidiyo bu sene .yapamıyomuş ödevini bana diyoki bu nasıl öğretmen ya parmak kadar ufacık çocuğa bukadar ödev verilirmi diyo :52::52:aklıma sen geldin birden:9:

Ne kadar ödev veriyomuş ki öğretmeni :)) Ben sadece bir sayfa veriyorum, onu bile yapmadan geliyo bazı sıpalarr:53:

ay kızlar bu akşam kocişimi görmeniz lazımdı:38:
yarın rahim filmi çekilecek ya artık adam ne sanıyorsa bir tuhaf.gözü hep üzerimde mimiklerimi takip ediyor resmen.azıcık surat assam vazgeçecek :16:
aşılamada da böyle olmuştu:9:
kıyamam ben ona canım benim yaaaaa:16:

Back
X