- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.161
:)))Ah biz kadınlar saklarız ama nereye??
Maalesef bitanemm ovülasyon testlerinden ben hiç yapmadım ve nasıl yorumlanır onu bile bilmiyorum bitanemm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))Ah biz kadınlar saklarız ama nereye??
Maalesef bitanemm ovülasyon testlerinden ben hiç yapmadım ve nasıl yorumlanır onu bile bilmiyorum bitanemm![]()
burdan bir arkadas demisti kim demisti hatorlamiyorumda ,, silik cizgi herzaman olur diye . aman hayirlisi kendi kendime kuruntu yapiyorum iste ..
bende kahvalti hazirliyacam ne hazirlasam ki ..
Bende buradaki yazılardan okuduğum kadarıyla sadece yumurtlama gününde çift çizgi net çıkıyormuş diğer günlerde silik olarak çıkıyormuş.
Ben dünden kalan böreklerden yedim,sanada kaşarlı yada beyaz peynirli tost yapabilirsin:)))
Oh afiyet olsun canims sanada... bende sucuklu yumurta yapacam ..
günayyydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrnassınız iyimisinizz inşallahhhh iyisinizzzz
![]()
Oh afiyet olsun canims sanada... bende sucuklu yumurta yapacam ..
Günaydın canımmmm,iyiyim Allaha şükür sen nasılsın??![]()
afiyet olsunn cnm bende yapıorum şimdi pc başındaa![]()
Vallahi bende yeni yaptım ama prospektüsünü okumadım hiç:)))
Allah şükür çokk iyim içimde böle pozitif bi enerji, varkoşsam koşsam topuklarımı çarpsammm
neseki hava kötü evdeyimmm
![]()
Afiyet bal şeker olsunnn![]()
evde bir tane gebelik testim vardi bulamiyorum nere sakladiysam , bende dun ovu testi yaptim bakalim ne olacak diye , silik olsa cok zor gorunsede ikinci cizgi silik cikyior 5 dk icinde.. ama ovu testine guvenemiyorum nedense...? sen anlarmisin canim ?
Busem pardon sana kahve ikram etmedim ama hamişsen sana sütlü yapaiim hemen yada bunu sütlü farzet
![]()
saoll bitanemmmsen nasptın nasıl geçti dünün
ailenle olan bütün günler güzeldir ama yaaa
![]()
Cvp verdigin icin cookkk tesekkur ederim,simdi bir test daha yaptim yine ikinci cizgi silik ama goruyorum ben yurt disindayim bugun gecti kan icin benim 2.hamilelik olacak insallah bu testler dogruysa ama ilk yavrum simdi 8 yasinda ve ben sanki daha once hamilelik gecirmedim unutmusum yine acemiyim:)))))dua elbet ederim tum isteyenlere rabbim nasip etsin insaalllaaahhhh saglikli ve hayirli evlatlar insalllaaahhhhh:)))))
ooowww harika görünüyorrr bende içeyim birasdann iyi gelir saba saba :126::126::126::126:
Dur onu içme hem sütlü o hemde soğumuştur yenisini yapıyorum şimdik sıcak sıcak bak hayalotumda gelmiş hep beraber içeriz misss gibi![]()
Hayalotum günaydınnnnnnnn![]()