- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin bu salavatı dmi cnm “Es-Salatü ve’s-Selamü aleyke ya Resulallahi Ya Seyyidi Huz bi-yedi,kallet hilleti edrikni”:26::26::26:
annesınde bıtanem yarın yada cumartesı doner artık
![]()
evet canbonum aramızdaki tek fark sen esmersin ben sarışın![]()
Hamile bizim kiz annesinin yaninda geciriyor oohhhburnum akmaya basladi durduk yere yauvv..
![]()
afiyet olsun canlarımmm![]()
bencede bu demi sonserim.......cünkü salati tefriciye uzun bitmezki bi gecede 1000 taneee:26::26::26::26::26::26:
canım ben kaçırmısım ya hangı duaydı:44:
darısı başımıza inş. yawww bakalım benim adet ne zaman düzene gşrcek bende yımırtacıklarımı görecekmiyimmm![]()
darısı başımıza inş. yawww bakalım benim adet ne zaman düzene gşrcek bende yımırtacıklarımı görecekmiyimmm![]()
ben okumak istiyorum cnm da benim kğrtajdan dolayı lekelenmelerim oluyor mani olurmu yoksa haftaya temizlenip öle mi okusamm:26::26::26:
alaala dur daha yenı ıyılestın tekrar hasta olmaHamile bizim kiz annesinin yaninda geciriyor oohhhburnum akmaya basladi durduk yere yauvv..
![]()
aslinda öyle cok esmer degilim hayalotum bugday tenliyim......ben cok anlamam bu ten rengi isindende görenler öylesin diyolar
![]()
habbitem kayinvaldeciginde ne yaptin yemek ne yedinmiii ne hazirlamis sana![]()
evet canım bu duabencede bu demi sonserim.......cünkü salati tefriciye uzun bitmezki bi gecede 1000 taneee:26::26::26::26::26::26:
ya yasakhayalim bende kürtajdan dolayı böle lekelenmeler oluo haftaya temiz temiz mi okusam yada rabbim kabul edermiki böle bilemedimm:26::26::26::26:
hiçbilmiyorum ki canım yanlış bi bilgi vermek istemem
hiçbilmiyorum ki canım yanlış bi bilgi vermek istemem
evet canım bu dua
kız annem rahat o konuda babam aşçı ya okulda yapıyor getirio eve pek evde yemek yapılamazzbaktım et vardı yemedimmm
bende fırça yedimmm tatlı niyetineee
![]()
kız annem rahat o konuda babam aşçı ya okulda yapıyor getirio eve pek evde yemek yapılamazzbaktım et vardı yemedimmm
bende fırça yedimmm tatlı niyetineee
![]()