• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hancek ve loori sızde hoşgeldiniz nasılsınız

Sağolasın aysimam iyiyim Allaha şükür,bugün çok daha iyiyim klnum ve loorimin hamile olduklarını öğrendim mutluluğum ikiye katlandı...

Bebişlerinin cinsiyeti bellimi aysimam??Ayy onlar şimdi nassıl kavga ediyorlardır içerde :16:

Son düzenleme:
bugun esimle disaridaydik onun isi vardi 1 saat sonra bulusurz dedi ok dedim onun haberi yok tabi ben gittim test aldim wc de yaptim bide baktim pozitif sok oldum dondum kaldim sonra esim aradi geliyorum dedim gittim o bana anlatiyodu iste boyle soyle bende bi dur ben hamileyim dedim oda neee dedi fln sok oldu inanmadi gosterdim sevindi mutlu oldu bi ilgi bi alaka anlatamam :52:

İnadını yemnene sevindim canımmm,Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah,ayyy bende çok merak ediyorum o tepkiyi:)))):16::16::16:

İnadını yemnene sevindim canımmm,Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah,ayyy bende çok merak ediyorum o tepkiyi:)))):16::16::16:

yasicaksin hayatimm merak etme en kisa zamanda insallah :54:

kızlar hamileligim suan ıyı gıdıyor dusuk tehlıkem var doktorum tek gebelıgı sonlandırmak istedi sma yaptırmadım suan ıyıyiz bol bol dinleniyoruz bebişlerle cinsiyetleri iki hafta sonra kontrolde belli olacak inşallah

kızlar ya bu yeni hamile kalanlar en son ayın kacında adet oldunuz .. Biraz sacma ama bilmek istiyorum kafam karısık daa:17::53::53::53::53::53::53:

8 ocak ikimizde canım

klnuuummm naptı eşin kutuyu açınca tepkisi ne oldu????

dedim erken sevgililer günü hediyem
ama hayatında hiç. Böle

bir sey almadın dedim
heyecanla açtı
ve salya sümük duygusal anlar yaşadık canım:52::52::52::52::52::52::52:

kızlar hamileligim suan ıyı gıdıyor dusuk tehlıkem var doktorum tek gebelıgı sonlandırmak istedi sma yaptırmadım suan ıyıyiz bol bol dinleniyoruz bebişlerle cinsiyetleri iki hafta sonra kontrolde belli olacak inşallah

aman bitanemmm yat bol bol dinlenn iyi bak bebislere:27:

8 ocak ikimizde canım

dedim erken sevgililer günü hediyem
ama hayatında hiç. Böle

bir sey almadın dedim
heyecanla açtı
ve salya sümük duygusal anlar yaşadık canım:52::52::52::52::52::52::52:

Ne kadar güzel bir duygudur Allahım hepimize yaşatsın inşallahh,Ben kutuya testi koycam ama ayyy hala aklıma geldikce gülüyorum :27::27:

herkese iyi sohbetler .. iyi gecelr .. benm cıkmam lazım .. soranlara selamlarr.. :54:

Back
X