• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::9::9::9::9::9::9::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Son düzenleme:
saol kuzum benimmmm iyi olmaya calisiyorummm........:6:

cnm seni anlıyorum fakat bizim.(anne adaylarının )iyi olması şart.çünkü moralimizin iyi olması gerekiyo.hormanlar stresten sinirden çok etkileniyo.Rabbim bidaha sana tekrarını yaşatmasın.Allahım sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inş. tez zamanda.bizde inş bigün burdan hamiş olduğumuz haberini veririz :16::16::16::16:

hayır cnm maya koydum.aynı tarifi kaynanam yapıyo çok güzel oluyo ben myapıyom olmuyo.ne iştir anlamadım.tarifinide ben verdim.
başkasınada verdim oda yaptı güzel oldu.anlamadım.kaloriferin üstünde zaten.

o zaman bende söyle diyecem sütü veya suyu soguk koyma ilik olsun yosam kabarmazzzzzzzz:27::27::27::27::27:

bu iste bi is var cozemedigim :26:

yasakhayalim o olabilir bak :ssz:

cnm yoğurdunuda oda sıcaklıgında beklettim öle koydum.bu ikinci yapışım ilk yaptığımdada olmamıştı.bidahada denemicem sinir oldum.

oda sicakligi bu havalarda yeterli degil esilammmmm biraz bi cezvede isit ama cokta kaynar olmasin parmaginla bak ilik olunca yogur..ben öyle yaparim sicaktada bekletirim ne güzel kabarir..bide mesala firini 40 dereceye getir 30 dk bu sicaklikta isit.altini kapat firinin icine bi legenle hamuru koy 1 saatte kabarir:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X