• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bbeeenn gellldiiiimmmmm :10:
canlarım naber nasılsınızzz :16:
bugün ev,imize döndük çok şükür bundan böyle buralardayımm:52:
yorgunluktan ölüyor olsam da topiğe bakmadan uyumak istemedim:9:
loorimmmmmmm ve klnımmmmm çooooook sevimdim canlarımmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :66: ayy darısı başımıza inşş :16: bu ay çalışamadık artık önümüzdeki maçlara bakcaz:17:
hayalotumaaa ve yasakhayalime de ayrıca çoooooooook teşekkür ederimmmm... topikten uzak kalmış olmama rağmen beni yalnız bırakmadılaarrr:16::16::16::16::16:

ayy ikinizde neka güzel isimler secmissinizzzzz...:46::46::46::46::46:

bende nasip olursa kiza azra erkege emir ismini koymayi düsünüyodum hepppp..:6::6::6:

loorimmmmmmm ve klnımmmmm çooooook sevimdim canlarımmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :66: ayy darısı başımıza inşş :16: bu ay çalışamadık artık önümüzdeki maçlara bakcaz:17:
hayalotumaaa ve yasakhayalime de ayrıca çoooooooook teşekkür ederimmmm... topikten uzak kalmış olmama rağmen beni yalnız bırakmadılaarrr:16::16::16::16::16:

cok sagoll tatlimmm darisi basiniza insallah:nazar:

yerim seni hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn medddcezirimmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:yaw vallaa cok özlemistimmmmmm:46::46::46::46::46:yenimi geldiniz canim benimmm..:10::10:....iyice dinlen sen sonra sohbet ederiz ozamannnnnn:16::16::16::16::16::16:

hoşgeşdinnn canım nasılsın allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallahh

bende nasip olursa kiza azra erkege emir ismini koymayi düsünüyodum hepppp..:6::6::6:[/QUO

allah en kısa zamanda nasip etsin sana canım inşallah
emir benim kocişinde favorisi
zevkli hatunsun vesselamm:1::1:

Selam kizlar sagol loori hayalot yasakcim ins rabbim hepinize nasip etsin
Kln de hamismis masallah
Benim dualar ben gitmeden kabul olmus :1::1::1:

meddcezırım sen sogol bıtanem hoşgeldın yuvana:46::46::46::46:
bıraz cıkıyorum canlarım kotu hıssedıyorum kendımı gelebılırsem gelırım gelırım yoksa yarın konusuruz artık.meddcezırım çok özlemişim senı kuzum yarın gorusuruz ınsallah:46::46::46::46:bol sohbetler sızlere ıyıgeceler opuyorum hpınızı:54::54::54::54:

bıraz cıkıyorum canlarım kotu hıssedıyorum kendımı gelebılırsem gelırım gelırım yoksa yarın konusuruz artık.meddcezırım çok özlemişim senı kuzum yarın gorusuruz ınsallah:46::46::46::46:bol sohbetler sızlere ıyıgeceler opuyorum hpınızı:54::54::54::54:

dikkat et kendine ii geceler canımmmmm

sanada iyi geceler hayalotummmmm:16::16::16::16::16::16::16:hapin etkisi galiba demi hayalotumm:26:

Yasakhayalim yeni geldik sayılır kuzum, ölüyorum yorgunluktan tipim aynen böylee:37:
hayalotumm bi ara uzun uzun yazışalım kuzum, leylek amcani yerim benn:9: bu ara topiğimizde dolaşıyo yakında bize de gelecek inşş:16:
kln ve loorim sağolun, inş hayırlısı ile nasip olur :16:

canlarımmmm ben çok yorgun olduğumdan daha fazla kalmıycam, sizi çooooooooook seviyoruuummmmmm öptüümm:54::54::54:

iyi geceler hayalotumm :54:

yarinda yumoslar orta yerinden catlamis olsun insallah haber ver bizlerede :54:

hoşgeşdinnn canım nasılsın allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallahh

bende nasip olursa kiza azra erkege emir ismini koymayi düsünüyodum hepppp..:6::6::6:[/QUO

allah en kısa zamanda nasip etsin sana canım inşallah
emir benim kocişinde favorisi
zevkli hatunsun vesselamm:1::1:

tesekkür ederim kln emmm:1:insallah erkeginiz olursa emir koyarsinizzzz cok hos bi isimmmmmmm erkegede cok yakisiyooo:16::16::16::16::16::16:

Yasakhayalim yeni geldik sayılır kuzum, ölüyorum yorgunluktan tipim aynen böylee:37:
hayalotumm bi ara uzun uzun yazışalım kuzum, leylek amcani yerim benn:9: bu ara topiğimizde dolaşıyo yakında bize de gelecek inşş:16:
kln ve loorim sağolun, inş hayırlısı ile nasip olur :16:

canlarımmmm ben çok yorgun olduğumdan daha fazla kalmıycam, sizi çooooooooook seviyoruuummmmmm öptüümm:54::54::54:

anladim canim meddcezirim yat dinlen iyi gecelerrr...:16::16::16::16::16::16::16::16:

tıksınyorum herseyden hayallerim yarım yamalak sevmıyorum dunyayı sevmıyorum canımı aılem esım hıcbır zman yanımda olmadınız kalkmaya calıstım daha da dıbe ıtıkledınız gıdıyorum artık yoksunuz hıcbırınız nefret edıyorum sızden

Selam kizlar sagol loori hayalot yasakcim ins rabbim hepinize nasip etsin
Kln de hamismis masallah
Benim dualar ben gitmeden kabul olmus :1::1::1:

insalalh suedammmmmmm:16::16::16::16::16:ne güzel manevi enerjini doldurdun geldinnnn rabbim herkese nasip etsin oralariii:16::16::16:

rabbim dualarini kabul eder insalahhhh:16::16:

tıksınyorum herseyden hayallerim yarım yamalak sevmıyorum dunyayı sevmıyorum canımı aılem esım hıcbır zman yanımda olmadınız kalkmaya calıstım daha da dıbe ıtıkledınız gıdıyorum artık yoksunuz hıcbırınız nefret edıyorum sızden

beklenen bebekim kuzum benimmmmmmm :26:lütfen bi sakin ol bitanem...böyle hemen pes etme canim benim....valla hepimiz bi yazsak bitmek bilmeyen dertlerimiz var...onlar yoksa gel bizle paylas dinleriz elimizden geldigince destek oluruz canim benimmmm...:26:

Back
X