• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotumunda cöpü coktu:4:yine hic hamarat degil bu ara tüm yazim cöpe gitti dün gece bilmiyodum dolu oldugunu :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

hayalotum hosgeldinnn :46::46::46:gel bi anlat yawwwww:4::4:

aynurummmmmmm yaw gel bi hele :27::27::27::27:kiz sen hamilesin ozamannnn:46:

kızlar ılhannnazın kuzenıyım.. bır haberr yokmu ondan .. :26:
canım noldu ilhannaza merak edıyorum bende bişeymi var topiğe hiç gelmedi:26:
selamlar .. günaydınlar .. nasılsınız ..
hoşgeldın umudum kutuyu temizledim şimdi atabılırsın:29:buaralar cok tembelim de:1::1:
herkese selamlaaar nasılsınız:34::34::34::34::34::34::34::34::34:
hoşgeldın aynurum:46::46::46::46:
hayalotum hosgeldinnn :46::46::46:gel bi anlat yawwwww:4::4:

aynurummmmmmm yaw gel bi hele :27::27::27::27:kiz sen hamilesin ozamannnn:46:

hoşbulduk canbonum:29:yaw nerden cıktı bu nutella ıkı sattır 5 sayfa okuyamadım çöplerimide temızledım geldım canbonum:27::27::27:

hoşgeldın umudum kutuyu temizledim şimdi atabılırsın:29:buaralar cok tembelim de:1::1:

hoşbulduk canbonum:29:yaw nerden cıktı bu nutella ıkı sattır 5 sayfa okuyamadım çöplerimide temızledım geldım canbonum:27::27::27:

bu ne simdiii:53::53::53: bu alintilar ne hayalotum ben bunlarimi soruyomm:4::4::4:

hoşbuldum canımm:9::9::9::9: sende hosgeldinnn:34::34::34:
simdi gordum mesajı kusura bakma bu aralar lallik gibiym:27::27::27::27:

biraz daha beklym diyorum hani kesin olsun olacaksa çünk bi kaybı daha kaldıramammm:50::50::50::50::50::50:
ama içimden bi ses var diyo :18::18::18::18::18::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ama aynururmmmm günün gelmis yaawwwwww daha neyi bekliyecen varsa vardirrr yoksa yoktur..gercekten nasi kacacannnnn sen yapmazsan bile yoksa reglin gelirrrrrr:29:

kızçelerim ben geldim doktoradan :31:
1 hafta daha gun aşırı ilişki istersen eğer dedi.:51:yumurtam çatlamıyo yine kiste dönmek üzere suan.yaw okadar kendımı parçaladım iğne diye ben bılıyorum catlamadıgını yemın ederım oyalamaktan başka bi işleri yok yaa:31::31:sinirlerimde bozuk sol over pko görünümlü diyo bana dedim biliyorum az bi sağa kay orda yumrtam var catlamısmı dedım artık:ssz:oda dıyo kıste donuyo catlamıycak.eee napcam dıyorum adetını bekle gel dıyo yumurtlama takıbı.sen zaten bu ay baktın be kadın en basından catlamıyo dedım.yaw tup bebek deyın bana gıdıp yaptırayım aylar gecıyo dedım.:14::14::14:gıtmıycem bundan sonra hıcbır doktora artık kist lafını duymak ıstemıyorum bıle :31:ya sorunum bukadar basıtken onca ayım gıttı alt tarafı yapcakları bi iğne buna bıle zorlanıyolar .yaw cocuktanda gectım artık sabrederım dıyorum yeterkı çatlatın sunu bişey yapmadan eve donuyorum .bu doktorda dıgerının dedıklerını soyluyor benım yumurtam catlamıyormus.ben daha gıttıgım ılk gunu soyledım catamıyor kardesım dıye.bıldıklerımın dısında yenı bır cumle kurma yok.bırak cümleyi içinde bi kelime bile yok:5:ondan sonrada ıstersen 1 hafta gun asırı ılıskı dıyor bana.benım ıstemememi kalmıs canbonlarım ya ya yumurtam kist olmus bana ıstersen dıyo hala yıktım hastaneyı artık sınırden.zaten 12 de gıttım randevuya 3te gırdım neymıs dogumdaymış.sat 11de dooguma cıkmıs ben gıttıgımde 50 kişi vardı önümde :31:sınırlerım boşaldı ya:14::14:ne kistmiş büyük bişey olsa yatıcam masaya aldırcam kurtulcam minnacıkın ya hey allahım sen sabır ver .öyle işte canbonlarım.hayalotunuzda boşaldı sonunda tam oldu:27::27::27:ama kararlıyım belli bi süre olmıcam tedavi falan her ay her ay hiçbişey yapılmadan bekliyorum.habıre içiyorum hapları zaten onlarında sinir salgılaması ekstra .ben napım kalmadı başka şansım .:31:

yaw kknın ortasında çikolatların içinde sıkışmış gii hissediyorum kendimi:53::53::53:yazarken bile kollarımı kendime doğru çekiyorum ya:9::9::9::9:hiç beğenmedim :27::27::27::27::27:

ama aynururmmmm günün gelmis yaawwwwww daha neyi bekliyecen varsa vardirrr yoksa yoktur..gercekten nasi kacacannnnn sen yapmazsan bile yoksa reglin gelirrrrrr:29:

cnm ya sen bu soğan kürüne adetin bittikten 7 gün sonra başlıcan dedin ya .sonra 15 gün içicem.ama ben ozamana adet olurum çünkü ben21 günde adet oluyom.

kızçelerim ben geldim doktoradan :31:
1 hafta daha gun aşırı ilişki istersen eğer dedi.:51:yumurtam çatlamıyo yine kiste dönmek üzere suan.yaw okadar kendımı parçaladım iğne diye ben bılıyorum catlamadıgını yemın ederım oyalamaktan başka bi işleri yok yaa:31::31:sinirlerimde bozuk sol over pko görünümlü diyo bana dedim biliyorum az bi sağa kay orda yumrtam var catlamısmı dedım artık:ssz:oda dıyo kıste donuyo catlamıycak.eee napcam dıyorum adetını bekle gel dıyo yumurtlama takıbı.sen zaten bu ay baktın be kadın en basından catlamıyo dedım.yaw tup bebek deyın bana gıdıp yaptırayım aylar gecıyo dedım.:14::14::14:gıtmıycem bundan sonra hıcbır doktora artık kist lafını duymak ıstemıyorum bıle :31:ya sorunum bukadar basıtken onca ayım gıttı alt tarafı yapcakları bi iğne buna bıle zorlanıyolar .yaw cocuktanda gectım artık sabrederım dıyorum yeterkı çatlatın sunu bişey yapmadan eve donuyorum .bu doktorda dıgerının dedıklerını soyluyor benım yumurtam catlamıyormus.ben daha gıttıgım ılk gunu soyledım catamıyor kardesım dıye.bıldıklerımın dısında yenı bır cumle kurma yok.bırak cümleyi içinde bi kelime bile yok:5:ondan sonrada ıstersen 1 hafta gun asırı ılıskı dıyor bana.benım ıstemememi kalmıs canbonlarım ya ya yumurtam kist olmus bana ıstersen dıyo hala yıktım hastaneyı artık sınırden.zaten 12 de gıttım randevuya 3te gırdım neymıs dogumdaymış.sat 11de dooguma cıkmıs ben gıttıgımde 50 kişi vardı önümde :31:sınırlerım boşaldı ya:14::14:ne kistmiş büyük bişey olsa yatıcam masaya aldırcam kurtulcam minnacıkın ya hey allahım sen sabır ver .öyle işte canbonlarım.hayalotunuzda boşaldı sonunda tam oldu:27::27::27:ama kararlıyım belli bi süre olmıcam tedavi falan her ay her ay hiçbişey yapılmadan bekliyorum.habıre içiyorum hapları zaten onlarında sinir salgılaması ekstra .ben napım kalmadı başka şansım .:31:

tek diyecegim su hayalotum senle bana caresiz kaldi bu tıp ve doktorlar..:senin durumundakiler bi igneyle bebisine kavusuyo benim durumdakilerde bi igneyle yavrusunu kucagina aliyoo biz se böyle durup kendimizi yiprandiriyoz elimizden bisey gelmiyoo:6:bide sunu sanada söylümm sabir demiyecekmisizzz..kasim topigindeki pureipekim söyledi bugün bana..yasagim hep sabir diliyorum deme dahada dedrtler üstüste gelir ,allahim selamet ve sifa ver diye dua et dediiii:31:banada mantikli geldi bundan sonra öyle diyecem baskasinada öyle diyecemmmmm....sanada banada rabbim sifa versin selamete cikarsinn insalahhh:6:

cnm ya sen bu soğan kürüne adetin bittikten 7 gün sonra başlıcan dedin ya .sonra 15 gün içicem.ama ben ozamana adet olurum çünkü ben21 günde adet oluyom.

senin reglin cok erken basliyomus esilamm:26:o zaman sen reglin bitince 3.gün basla bende öyle yaptim cünküü:31:

Herkese merhabalar :3::3:nasılsınız bakalım gençlik.ben Dr dan geldim mide bulantıma ilaç verdi inş fayda eder.2 kilo vermişim daha şimdiden:21::21:bebişin kalp atışını duydum ilk fotosunu bile aldım.yarın da tahlil sonuçlarımı alıcam

Back
X