- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.441
hayalotumunda cöpü coktu
yine hic hamarat degil bu ara tüm yazim cöpe gitti dün gece bilmiyodum dolu oldugunu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım noldu ilhannaza merak edıyorum bende bişeymi var topiğe hiç gelmedi:26:kızlar ılhannnazın kuzenıyım.. bır haberr yokmu ondan .. :26:
hoşgeldın umudum kutuyu temizledim şimdi atabılırsınselamlar .. günaydınlar .. nasılsınız ..
hoşgeldın aynurumherkese selamlaaar nasılsınız![]()
hayalotum hosgeldinnngel bi anlat yawwwww
aynurummmmmmm yaw gel bi helekiz sen hamilesin ozamannnn
![]()
hayalotum hosgeldinnngel bi anlat yawwwww
aynurummmmmmm yaw gel bi helekiz sen hamilesin ozamannnn
![]()
yaa kesin öyle diyebilir miyiz ki![]()
canım noldu ilhannaza merak edıyorum bende bişeymi var topiğe hiç gelmedi:26:
hoşgeldın umudum kutuyu temizledim şimdi atabılırsınbuaralar cok tembelim de
hoşgeldın aynurum
hoşbulduk canbonumyaw nerden cıktı bu nutella ıkı sattır 5 sayfa okuyamadım çöplerimide temızledım geldım canbonum
![]()
aynurummm bi testtttttt yaw![]()
canım noldu ilhannaza merak edıyorum bende bişeymi var topiğe hiç gelmedi:26:
hoşgeldın umudum kutuyu temizledim şimdi atabılırsınbuaralar cok tembelim de
hoşgeldın aynurum
hoşbulduk canbonumyaw nerden cıktı bu nutella ıkı sattır 5 sayfa okuyamadım çöplerimide temızledım geldım canbonum
![]()
biraz daha beklym diyorum hani kesin olsun olacaksa çünk bi kaybı daha kaldıramammm
ama içimden bi ses var diyo :18::18::18::18::18:![]()
ama aynururmmmm günün gelmis yaawwwwww daha neyi bekliyecen varsa vardirrr yoksa yoktur..gercekten nasi kacacannnnn sen yapmazsan bile yoksa reglin gelirrrrrr![]()
hoşbuldum canımmsende hosgeldinnn
simdi gordum mesajı kusura bakma bu aralar lallik gibiym![]()
ama aynururmmmm günün gelmis yaawwwwww daha neyi bekliyecen varsa vardirrr yoksa yoktur..gercekten nasi kacacannnnn sen yapmazsan bile yoksa reglin gelirrrrrr![]()
kızçelerim ben geldim doktoradan
1 hafta daha gun aşırı ilişki istersen eğer dedi.yumurtam çatlamıyo yine kiste dönmek üzere suan.yaw okadar kendımı parçaladım iğne diye ben bılıyorum catlamadıgını yemın ederım oyalamaktan başka bi işleri yok yaa
sinirlerimde bozuk sol over pko görünümlü diyo bana dedim biliyorum az bi sağa kay orda yumrtam var catlamısmı dedım artık
oda dıyo kıste donuyo catlamıycak.eee napcam dıyorum adetını bekle gel dıyo yumurtlama takıbı.sen zaten bu ay baktın be kadın en basından catlamıyo dedım.yaw tup bebek deyın bana gıdıp yaptırayım aylar gecıyo dedım.
gıtmıycem bundan sonra hıcbır doktora artık kist lafını duymak ıstemıyorum bıle
ya sorunum bukadar basıtken onca ayım gıttı alt tarafı yapcakları bi iğne buna bıle zorlanıyolar .yaw cocuktanda gectım artık sabrederım dıyorum yeterkı çatlatın sunu bişey yapmadan eve donuyorum .bu doktorda dıgerının dedıklerını soyluyor benım yumurtam catlamıyormus.ben daha gıttıgım ılk gunu soyledım catamıyor kardesım dıye.bıldıklerımın dısında yenı bır cumle kurma yok.bırak cümleyi içinde bi kelime bile yok
ondan sonrada ıstersen 1 hafta gun asırı ılıskı dıyor bana.benım ıstemememi kalmıs canbonlarım ya ya yumurtam kist olmus bana ıstersen dıyo hala yıktım hastaneyı artık sınırden.zaten 12 de gıttım randevuya 3te gırdım neymıs dogumdaymış.sat 11de dooguma cıkmıs ben gıttıgımde 50 kişi vardı önümde
sınırlerım boşaldı ya
ne kistmiş büyük bişey olsa yatıcam masaya aldırcam kurtulcam minnacıkın ya hey allahım sen sabır ver .öyle işte canbonlarım.hayalotunuzda boşaldı sonunda tam oldu
ama kararlıyım belli bi süre olmıcam tedavi falan her ay her ay hiçbişey yapılmadan bekliyorum.habıre içiyorum hapları zaten onlarında sinir salgılaması ekstra .ben napım kalmadı başka şansım .
![]()
cnm ya sen bu soğan kürüne adetin bittikten 7 gün sonra başlıcan dedin ya .sonra 15 gün içicem.ama ben ozamana adet olurum çünkü ben21 günde adet oluyom.