• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sen utangacmiydin aysimam :27:yaw ben cocukken bide 15 yasima kadar cok utangactimmm..:30::30::30::30::30:

sükür onu yendimmmm utanmiyom artikkkkkkk:27::27::27::27::27:eskiden utandigimda zar zor iki kelime ancak ederdim simdi ise hic susmuyomm:52::52::52::52::52::52::52:

ay hayatım ikizmiyiz biz :1: canım kucukken dısarı cıazdım arkadaslaımdan utanıyrum dıye ,okulda parmak kaldırmazdım bıdıgım halde unıversıtede ık gün kactım utanmadan dolayı sımdı de eşım hep cok guzel muhabbet acıyorsun dıyor tanımasam bıle acıdm zamanla yani:1:

bana öyle moral oldunuz ki anlatamam. iki kere ovulasyon testi yaptım ikiside koyu koyu çıktı. İki kerede gebelik testi yaptım Laboquık marka, ikinci çizgi pembe çıkıyor ama daha adetime 2 gün var ondan dır dimi? Silik değil bariz pembe ama ilki gibi kıpkırmızı da değil

canim benim sen moralini bozma hamilesin öyle kimyasal nede degilllll.yarin bide kan testi yaptirrrrrr bhcg nin artisini ögrennn:16::16::16::16:

Kızlar ben test yaptım negatıf cıktı hastaneye gıtmıyorum adetn gelmesını beklıcmm ... cumaya kadar cuma gelmezse tekrar test yapıcmm ..

canim benim sen moralini bozma hamilesin öyle kimyasal nede degilllll.yarin bide kan testi yaptirrrrrr bhcg nin artisini ögrennn:16::16::16::16:

mucize oldu bu Allahım mucize verdi dualarım kabul oldu. Sizden de allah razı olsun yapayalnızdım evde aklım türlü türlü karışıyordu sayende " at kafandan kötü şeyleri" demeye başladım. Allahım herşeyi gönlünüze göre versin bana yaşattığı bu mucizeyi size de yaşatsın.

ay hayatım ikizmiyiz biz :1: canım kucukken dısarı cıazdım arkadaslaımdan utanıyrum dıye ,okulda parmak kaldırmazdım bıdıgım halde unıversıtede ık gün kactım utanmadan dolayı sımdı de eşım hep cok guzel muhabbet acıyorsun dıyor tanımasam bıle acıdm zamanla yani:1:

yaw ne bilim demekki 3 üzlerde farkli oluyomuss:9::9:..ikizlere hamile kaldim ama 3 üzlere hic kalmadimmm:52::52:yaw ayni bende senin gibiydimm doru vala sinifta dogru cevabi bilsem bile söyleyemezdimm..ögretmen sordugunda sorunun cevabini bildigim halde utanmadan dolayi bilmiyorum der otururdum yerime:9::9::9::9::9::9:o yüzden cocugumun balik olmasini istemiyorum utangac olur diyeee:27::27::27::27::27::27::27:

mucize oldu bu Allahım mucize verdi dualarım kabul oldu. Sizden de allah razı olsun yapayalnızdım evde aklım türlü türlü karışıyordu sayende " at kafandan kötü şeyleri" demeye başladım. Allahım herşeyi gönlünüze göre versin bana yaşattığı bu mucizeyi size de yaşatsın.

hayatım başıma hıc kimasal geblı gelmedı cevap veremedım kusra bakma aklınada kotü şeyler getırme

at tüm kötü düsünceleri kuzum benimmm keyfini cikar simdiki durumunn..sonra yine hep buraya gel haberleri bildir bizeeeee:46::46::46::46:

yaw ne bilim demekki 3 üzlerde farkli oluyomuss:9::9:..ikizlere hamile kaldim ama 3 üzlere hic kalmadimmm:52::52:yaw ayni bende senin gibiydimm doru vala sinifta dogru cevabi bilsem bile söyleyemezdimm..ögretmen sordugunda sorunun cevabini bildigim halde utanmadan dolayi bilmiyorum der otururdum yerime:9::9::9::9::9::9:o yüzden cocugumun balik olmasini istemiyorum utangac olur diyeee:27::27::27::27::27::27::27:

hayatım hatırlarımda lk okulda ögretmen yanıa geldı sordugu sorunun cevabı istedı söyledım kızım biliyorsunda niye söylemiyorsun dedi hönk aldım kıpkırmızı utancan :1:

tamam canım sözünü dinliyorum. Eşim yarın kan testinde göreyim öyle sevinicem diyor. Yarın yazarım sonucumu

kuzum benim sen simdi sevin esin yarin sevinsin ozamannn.bekliyorum yarin sonucu sabirsizliklaaaaa:46::46::46::46::46:rabbim hayirli haberle dönmeni nasip etsin inslalahhh:16::16::16:

bende ikisi ayni kesedeyse ayni cinsiyette olur diyodum ama ayriymiss :52: merak ediyommm cinsiyetlerini :46:insalalh saglikli ve hayirli bi sekilde kucagina alirsinn aysimammm:16::16::16::16::16::16:

hayatım okuldan ıkız vad bızım bırı kız bırı erkek aynı oluy bazen gecn doktara gıttım doktorum dedı bırı arada kalmı bizi röntgenlıyor adamcagız utrasn kumadasını karnda gzdırıyorda gezdırıyor hepsını goremıyormus bırı kalcamda kaluyır :1:

Back
X