• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

neyse canım bende kalkıyımmm malumm eşim gelecek şimdiii biz 14 şubatı 2 gün önce kutladık ama olsunn yinede biraz süsleniyimm :15::15::16::16::16::16::16:

tamam zeynebnurum yıne gel ama bu gece gercı fazla gelen olmaz ama ben burda olurum.:51::51:çünküm bugun kurtlar vadısı var evdeyız yanı bı romantıklıkte olmaz:27::27::27:

yaw belkıde karar verıcektı alaala nerden bılıyon adamın napcanı habıbtem:9::9::9::9::9:habıbtem sıkma o guzel canını meleğini düşün:46::46::46::46:

pisman oldummmmm yaaaaa ama birsey almasinnnn o bana en buyuk hedye zatennnnnnn offff canim skildi salata yapiyim birazdan yemege gelecekkkk:5::5::5::5::5::5::5::5:]

pisman oldummmmm yaaaaa ama birsey almasinnnn o bana en buyuk hedye zatennnnnnn offff canim skildi salata yapiyim birazdan yemege gelecekkkk:5::5::5::5::5::5::5::5:]

yumusamayın şu heriflere yahu:27::27::27:alcaklar tabe alaala maddı durum yoksa bıle bi sakız alsınlar yada kutlasınlar hödük gibi olmasınlar.benimkide almazdıda zorladımda aldı yoksa kendılıgınden değil habıbtem.bunları hepsi boyle işte:31:svgılıler gunude neymıs bız sevgılımıyız derler hep ama alcaklar işte okadar:27::27::27::27:

kızçelerim benim okuncak dualarım var biraz cıkıyorum bitirmem gerek bugun.akşam gelmeye çalışıcam inşallah.öpüyorum hepınızı:54::54:
klnım canım 10dakka dolmadı :27:iyice yazdıgım mesajı oku bıtanem yıne bulamassan içinde merak ettıgını yazarım mesaj geldıgımde :9::9::9::9:
iyi sohbetler sizlere:54::54::54:

kızçelerim benim okuncak dualarım var biraz cıkıyorum bitirmem gerek bugun.akşam gelmeye çalışıcam inşallah.öpüyorum hepınızı:54::54:
klnım canım 10dakka dolmadı :27:iyice yazdıgım mesajı oku bıtanem yıne bulamassan içinde merak ettıgını yazarım mesaj geldıgımde :9::9::9::9:
iyi sohbetler sizlere:54::54::54:

tamam canım öpüorm allah kabul etsinn

ben geldim canlarım :16:
loorim aynuruumm nasılsınızı güzel hamişlerim beniiimm :49::49::49:
ben de de kırmızılar beklediğim gibi geldiii, bu ayda kısmet değilmişşşş:26:

karışak mıııı, olur mu öyle şey yaa... iyi de kuzum sen var olan bi listenin üzerine liste yapmıyosun ki... senin listen o listeden daha önceydi.. Hoş o listeyi görmedim daha ama kimse yanlış anlamasın umduumun emeği vaaaaarrrrr... yok olasına zin veremeemmm

:29::29::29:

simdi balım ne diyeceğimi bilmiyom..
suan da bi liste yapılıyo,. karısmak gibi olur mu ki bilemedim ki :31:

umduuummmm şu listeyi güncelleyip öne alsannn nasıl oluuurrrr

Bu arada bu topiğin diğer adıı HURMALI TOPİK DEĞİL MİYDİ?????
UMUDUMUN HURMALI LİSTESİ YOK MUYDU.... kimse yanlış anlamasın daaa burda zaten 1 tan liste vardı, hatta o listenin üzerinden isteyen istediği oynamaaları yapıp güncelliyordu(yanlışım varsa düzeltin)
şimdi 2. bi liste neden anlayamadım benn:44:

ben bu kadar haksizlik gormedim topigi bide simdi sahiplendin yani burada kimlerin cok emegi oldugu belli gecemiz gunduzumuz burada gecti umut gidiyorum gelmicem demedimi simdi neler oluyo neler donuyo anlamadim geldi simdide listeyi cikartti beray arkadasimiz o kadar emek verdi yapti simdi de diyosunuz ki ne karismasi oyle sey olurmu fln filn bundan sonra bu topikte yokum sizin olsun.. insanlar o kadar emek veriyo ediyo simdi kalknmis topigi sahipleniyo hic hos olmadi...

hoşbuldumm canım şu karışıklık canımı sıktıı aslındaa olayy umut arkadaşımızın uzun süre topiğe gelmemesiylee başladıı herkes listee sorunca beray arkadaşımız gönlünden kopmuş yaptıı kimsede yapma demediii bu bencee kimseyi ezmek , geçmek değildirr şimdi umut döndüü vee isterlerse birliktee devam edebilirlerr daha güzel olurrr

ayrıcaa şunu da söylemek istiyorumm bu topiği medcezir arkadaşımız açmış iyide yapmışş ama ben buraya geldim gelelii görüyorumkii bu topiği götüren yasakhayal vee hayalott onlar olmayınca kimse kalmıyoo

zeynebnurum smdi dediklerine birseyler dicem inan ki yalnıs anlasılmasa diye düsünürken, bir yandan da demeden geçemiyorum..cünkü hepimiz farklı seyler hissediyruz, farklı seyler düsünüyoruz bi olay karsısında..tmm hepimizin sıkıntısı kendimize göre çok büyük, bnlar çok küçük hatta böle uğrasılmıycak kadar basit kalıyo ama, yeri geliyor böyle anlasmazlıklar yüzüden tartısabiliyoruz...smdi bu olay ...da kimisi bsverir, kimisi ise niye böyle oldu der, kimisi görmezden gelir..ama benim açımdan olaya bakmak farklı, senin, hayalotun ve diğer kızların tarafından olaya bakmak ayrı..benim tarafımdan bakmak niye farklı ? cünkü, liste ilk benm taarfmdan yapıldığı için..tmm çok önemli birsey olmasa gerek..smdi kimisi der ki aman çok mu önemli birsey..değil iste de, byl konusmalar olunca, olaylar farklı boyut kazanıyo..

ve ben şu listemin basında ki yazdığım yazımı hiçbir zaman kaldırmadım ..

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah :nazar::emir_bebek::nazar:

neden ?? istedim ki herkesin gönül rızasını kazanmıs olayım, ve kim isterse eklemek istediği birseyi ekleyebilir , yine de eksik birsey varsa affola, die de not düstüm sonrasında..
bilmislik yapsaydım eğer, birsey eklemek isteyen bana söylesin özelden fln derdim..
yada ben yapamıyorum artık listeyi, gelemicem bikaç zaman da, siz baska liste yapın da demedim..?
tmm düşünülmüş yapılmıs..o ayrı konu..ama beray arkadas sordğnda kimse de, bir zamanlar yapılıyordu ama simdi yok denilip, umut yapıyodu dememis..demek ki onca zaman bosa mı ugrasmıs oldum ben simdi ? diye düsünürüm ben .
topik arkadasımız med_cezirim için de, ayrıca yazdım o üst yazımda, affına sığınaraktan diye..bu da benim için çok önemli..
sen simdi topiği hayalot ve yasak götürüyo demeşsin, medcezirim çalıstığı için aksam fırsat buldukça girebiliyo.. yada scorpim de öyle, gündüz fırsatı olduğunda, aksam bile çok duramıyo gördügüm kadarıyla..gurbetçim de çalısıyo.. kln de çalısıyodu sanırım.. ve diğer arkadaslar da öyle..
vakti olan, konusmak isteyen arkadaslar zaten geliyor buraya..şimdi topiği iki arkadas yürütüyor dersek, bana göre değisik bi yere gelir bu konu.. he burada kimse kalmayınca da, 1-2 topik daha var ben mgittiğim oraya gitsem bile, arada bakıyorum kim gelmis diye yazıyorum onlarada, shbet oluncada shbete göre kalıyorum.
bu demek değil ki, o varsa durim topikte, şu yoksa gideyim..

canım benim sorunumuz çözüldü bitanem tahminimce.işte kimse konusmadıgı için bu duruma geldık sonunda ama düzelir inşallah:34:sonucta hepımız olgun bayanlarız bunu cozemıcek bı sorun yok ortada:29:
topiği bence hepimiz birlikte götürüyoruz sadece biz kaçakcanbonla biraz fazla konusuyoruz okadar:27::27:istiyorumki sorunlar oldugu takdırde de topıkte konusmalar olsun.bi sorun oldugunda kımse bıyere kaçmasa herkes karar verse bu duruma bı olay bukadar uzamaz bence:34:oyuzden bunlarda gecer yenı tartıscak konularımız acılır:27:hurmalı topiğiz işte ya herşey var bizde:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:ziyaretçi gözü değiyo anam :9::9:

cnm benim şu dediğine de birsey demek istiyorum,.
^^ bi sorun olduğunda kimse bi yere kaçmasın ^^
dün farkettim.. medcezirm bu konruyla ilgili birsey yazınca, yasak yazıp çıkdı..
böyle mi olmalıydı ?

bak hurmalı topiğimiz demişsin..nerde kaldı hurmalar ozmn? hani uğurumuzdu? onca hurma için yazıp güldüydük..
eğer bu tartısma olmasa, o hurmalar da tarihe karısırdı, uğurumuz fln da kalmazdı..
cünkü niye, ben 30-40 sayfa geriden buldum listemi, ve konusulmasa, öylece kaybolup gidecekti,...

insan bi yerde sevgiyle harcadığı zamana kıyamıyo...

ben bu kadar haksizlik gormedim topigi bide simdi sahiplendin yani burada kimlerin cok emegi oldugu belli gecemiz gunduzumuz burada gecti umut gidiyorum gelmicem demedimi simdi neler oluyo neler donuyo anlamadim geldi simdide listeyi cikartti beray arkadasimiz o kadar emek verdi yapti simdi de diyosunuz ki ne karismasi oyle sey olurmu fln filn bundan sonra bu topikte yokum sizin olsun.. insanlar o kadar emek veriyo ediyo simdi kalknmis topigi sahipleniyo hic hos olmadi...

bak lorii basında demişsin, ben bu kadar haksızlık görmedim diye.
evt gidiyorum demistim, ama ne içindi acaba ? geldim zaten kimler konusuyo, kimler öylesine konusuyo, kimler görmezden geliyo herseyi görüyoruz.. hadi bunu da geç, yine giderim sorun değil .

şu yazı tavrında :
^^umut gidiyorum gelmicem^^

^^beray arkadasimiz o kadar ^^

aylardır durduğum şu topikte, bi gittim gidiyorum dedim diye, umut oldum simdi sende ?
ve beray' da ... beray arkadasımız oldu !

hadi bunu da geçelim..

^^o kadar emek verdi yaptı ^^^diyosun.. evt yaptı ona bisey dediğimiz yok..
ama zamanın birinde bnde çok uğrastım, düzenleden girince renkler birbirini giriyordu..yinede uğrasıyordum, kızlar konusuyor, ben liste düzenliyodum..biraz da siz yapın diyodum ve yine bana kalıyordu..ama hepte seve seve yaptım..hiç sorun değil..
ve ben sen olmadığın halde hiç listeden çıkarmadım, bütün kizlar sahit buna da..

zeynebnurum smdi dediklerine birseyler dicem inan ki yalnıs anlasılmasa diye düsünürken, bir yandan da demeden geçemiyorum..cünkü hepimiz farklı seyler hissediyruz, farklı seyler düsünüyoruz bi olay karsısında..tmm hepimizin sıkıntısı kendimize göre çok büyük, bnlar çok küçük hatta böle uğrasılmıycak kadar basit kalıyo ama, yeri geliyor böyle anlasmazlıklar yüzüden tartısabiliyoruz...smdi bu olay ...da kimisi bsverir, kimisi ise niye böyle oldu der, kimisi görmezden gelir..ama benim açımdan olaya bakmak farklı, senin, hayalotun ve diğer kızların tarafından olaya bakmak ayrı..benim tarafımdan bakmak niye farklı ? cünkü, liste ilk benm taarfmdan yapıldığı için..tmm çok önemli birsey olmasa gerek..smdi kimisi der ki aman çok mu önemli birsey..değil iste de, byl konusmalar olunca, olaylar farklı boyut kazanıyo..

ve ben şu listemin basında ki yazdığım yazımı hiçbir zaman kaldırmadım ..

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah :nazar::emir_bebek::nazar:

neden ?? istedim ki herkesin gönül rızasını kazanmıs olayım, ve kim isterse eklemek istediği birseyi ekleyebilir , yine de eksik birsey varsa affola, die de not düstüm sonrasında..
bilmislik yapsaydım eğer, birsey eklemek isteyen bana söylesin özelden fln derdim..
yada ben yapamıyorum artık listeyi, gelemicem bikaç zaman da, siz baska liste yapın da demedim..?
tmm düşünülmüş yapılmıs..o ayrı konu..ama beray arkadas sordğnda kimse de, bir zamanlar yapılıyordu ama simdi yok denilip, umut yapıyodu dememis..demek ki onca zaman bosa mı ugrasmıs oldum ben simdi ? diye düsünürüm ben .
topik arkadasımız med_cezirim için de, ayrıca yazdım o üst yazımda, affına sığınaraktan diye..bu da benim için çok önemli..
sen simdi topiği hayalot ve yasak götürüyo demeşsin, medcezirim çalıstığı için aksam fırsat buldukça girebiliyo.. yada scorpim de öyle, gündüz fırsatı olduğunda, aksam bile çok duramıyo gördügüm kadarıyla..gurbetçim de çalısıyo.. kln de çalısıyodu sanırım.. ve diğer arkadaslar da öyle..
vakti olan, konusmak isteyen arkadaslar zaten geliyor buraya..şimdi topiği iki arkadas yürütüyor dersek, bana göre değisik bi yere gelir bu konu.. he burada kimse kalmayınca da, 1-2 topik daha var ben mgittiğim oraya gitsem bile, arada bakıyorum kim gelmis diye yazıyorum onlarada, shbet oluncada shbete göre kalıyorum.
bu demek değil ki, o varsa durim topikte, şu yoksa gideyim..

cnm benim şu dediğine de birsey demek istiyorum,.
^^ bi sorun olduğunda kimse bi yere kaçmasın ^^
dün farkettim.. medcezirm bu konruyla ilgili birsey yazınca, yasak yazıp çıkdı..
böyle mi olmalıydı ?

bak hurmalı topiğimiz demişsin..nerde kaldı hurmalar ozmn? hani uğurumuzdu? onca hurma için yazıp güldüydük..
eğer bu tartısma olmasa, o hurmalar da tarihe karısırdı, uğurumuz fln da kalmazdı..
cünkü niye, ben 30-40 sayfa geriden buldum listemi, ve konusulmasa, öylece kaybolup gidecekti,...

insan bi yerde sevgiyle harcadığı zamana kıyamıyo...

yorum yapmak istemiyodum aama insanlar bu kiza noluyo herkesler biseyler yaziyo o ama sessiz demesinler diye yazmak geregi hissettim..diyosunki yasak biseyler yazip cikti ..ne yazmam bekleniyodu anlamadim ben.karar verilmis hic görüs ne alinmadan bende beraayyin emegi gectigi icin kiza tesekkür edip ciktim.polemige ggirip tartisma mi ciksin isteniliyo anlamadim..ben yok berayim listesini istiyorum baskasi yok umudun listesini istiyodum deyipp gündemimiz bu mu olsun isteniliyo..vala benim bunlarla ugrasacak zamanimda yok hevesimde yok...kiza tesekkür ettim ne var bunda anlaamdimm bunun yanlisi nerde..ha söyle olurdu görüsümü söylerdim kizlar iki liste hazirlanmis napalimmm denseydi tamaamdi.ama eski liste öne gelecek denirse bisey diyememm ben yorumda yapmamm..böyle isler keyif isi degil..listede yapan kisinin nazini beklemeyiz en azindan ben beklememmm kendi adima konusum belki benim görüsümde olanda vardit zit görüste olanda..veda edilmis gelmeyecem denmis..eski liste yerine liste sartti bence..ha söyle olsaydi senin isin cikardi kizlar bi süre yokum derdin bizde bunu firsat bilip yeni liste hazirlasaydik suclu kendimizi kabul ederdik..firsat bildik gitmeni yeni liste hazirlandi derdikk..hic kimse gelemyecegim diyen kisinin anisini devam ettirmeye mecbur degil bu benimde anim olsa..en azindan ben böyle düsünüyorrumm..neyse baskada bisey yazmiycamm...hepiniz hakkinizi helal edinnn az hakkim gecmissede benimde varsa size helal olsunnn..

bak lorii basında demişsin, ben bu kadar haksızlık görmedim diye.
evt gidiyorum demistim, ama ne içindi acaba ? geldim zaten kimler konusuyo, kimler öylesine konusuyo, kimler görmezden geliyo herseyi görüyoruz.. hadi bunu da geç, yine giderim sorun değil .

şu yazı tavrında :
^^umut gidiyorum gelmicem^^

^^beray arkadasimiz o kadar ^^

aylardır durduğum şu topikte, bi gittim gidiyorum dedim diye, umut oldum simdi sende ?
ve beray' da ... beray arkadasımız oldu !

hadi bunu da geçelim..

^^o kadar emek verdi yaptı ^^^diyosun.. evt yaptı ona bisey dediğimiz yok..
ama zamanın birinde bnde çok uğrastım, düzenleden girince renkler birbirini giriyordu..yinede uğrasıyordum, kızlar konusuyor, ben liste düzenliyodum..biraz da siz yapın diyodum ve yine bana kalıyordu..ama hepte seve seve yaptım..hiç sorun değil..
ve ben sen olmadığın halde hiç listeden çıkarmadım, bütün kizlar sahit buna da..

sunuda unuttum söylemek istedimm.diyosunki ben yaptim aama herkes üzerinde oynayabilir.hayir böyle bi lüksümüz yoktu malesefff...ben renk yapmadim diye elestirdinn..liste bozulmus dedin kendi istediklerini cogunlukla ekledinn..nurlum listeye alinmisti bi ara galiba listeden cikarildi senin tarifindan ..son zamanlarda farkettiysen zaten listene dokunmuyoduk..cogunlukla yine biz öne aliyoduukk..son zamanlarda ben onu bile birakmistimm...neyse bunlar bos islerrrr en azindan benim icin öyleeee yorumumda yok artik görüsümde...

sunuda unuttum söylemek istedimm.diyosunki ben yaptim aama herkes üzerinde oynayabilir.hayir böyle bi lüksümüz yoktu malesefff...ben renk yapmadim diye elestirdinn..liste bozulmus dedin kendi istediklerini cogunlukla ekledinn..nurlum listeye alinmisti bi ara galiba listeden cikarildi senin tarifindan ..son zamanlarda farkettiysen zaten listene dokunmuyoduk..cogunlukla yine biz öne aliyoduukk..son zamanlarda ben onu bile birakmistimm...neyse bunlar bos islerrrr en azindan benim icin öyleeee yorumumda yok artik görüsümde...

benim de anlamdığım topik te ki yaş ortalamsı nedir yaa??ne için burda oldugunu unutmuş herkes bi topik sahibeliğine,eski yeni bana adımı soledın ona arkadaşım dedinn..buu nee yaa valla hi çok komık buldum. topiği siz açmış olabılırsınız ama topiğin çoğalmasını sağlayan yasakhayal ve hayolottur.sonra dan gelenler onlar sayesınde,onların sıcaklığıyla burda kalmıştır..topiği açan değill topiğe adam toplayandır asıl işi yapan ve topik te söz sahıbı olan..babnızın yerı gibi konuşmayın lütfen..sizin istediğinz kişiler topie gelir istemediğiniz kişiler listeden atılır..bundan sonra kimse buna izin vermez zaten gelende bizlerin kaçtığı gibi kaçarr

Biraz önce ikinizin de yazdıklarını okuyunca, sizlere birseyler demek istiyorum ..

önce Beray 'dan baslamak istiyorum..

cnm simdi sözü nerden baslıycam bilmiyorum da.. evt zamanında yaptım bi liste yapıyodum, iyi mi ettim, kötü mü bilmiyorum..ve bi karısıklık sonucu gelemicem artık dedim..ve yokken de liste konusu geçince, tabi sen konunun üstüne gelmişsin, bunu da sormasam öğreneceğim yokdu.. senin hiçbir suçun yok tabi ki..ve sen elinden geldiği için, yapmak isteyişinden dolayı, yapmışsın ve dün yine sende vardın topikte, yine liste konusu geçince, okuduklarımdan bnde farklı anladım..
smdi olay az çok aynı oldu, sen yokken ben yapıyordum, benm yaptığım bilmiyodn..sen yaparkende, ben yokdum, sen yapıyomuşsun bunu da ben bilmiyordum..ve bunda kesinlikle senin ne hatan, ne suçun var..
ugğrastıklarından dolayı da ellerine sağlık, öyle kutucuklu yapmayı bnde bilmiyordum, belki benm ki sıradan renkli yazılarda bir liste idi..ama elimden bu kadarı geliyordu..
işte bir konu knusulmayınca nrelere gelebiliyo..
konusulmayınca dedim de aklıma ..

hayalotumun yazdığı şu yazıda ki :
^^ve o esnada kaçakcanbonum loorım ben ve sen vardık hatırlarsan.o sırada sana dıyebılırdım ben vaye loorı arkadasımız lıstemız var kızlar bu lısteden devam edelım dıye.ama nıyeyse demedık .buyuzden hatalı bırılerı varsa 3 kişiyiz.

denilmeyince sen bilmiyordun..
ve sanada özellikle sordum msjla biliyosun.
suan da ikimiz de o yapsın, ben yapmam konumuna geldik sanki..
ve ben gerçekden üzülüyorum, böyle basit olaylar karsısında..
şunun surasında hepimiz belli bi süreçten geçiyoruz..belli yaşlara gelmişiz, olmuyo böyle..

şimdi naçinaze fikrimi söylemek istiyorum..katılanlar görüs bildirsin..
liste olayı madem bu kadar karıstı, ikimiz birlikte yapalım eğer kabul edersen
ben kendi bilidğimce, sen kendi bildiğince, ortaya güzel birsey yapalım ve bu sorun da ortadan kalksın artık inan ki ben çok sıkıldım.

zaten dr için bska yere gideceğim önümüzde ki günlerde, evimde olmayınca fazla ilgilenemiycem liste ile..
senin zamanın olduğunda sen ilgilinirsin, ben yapabildğim zaman ben birseyler yapmaya çalısıyorum..
ortaklasa birlik beraberlik olsun ..

Beray ve kızlar teklifim için ne diyorsunuz.. :)
yeterince birseyler dedim, bu kadar yeter diye düsünüyorum :29:

hayalotumun yazdığı şu yazıda ki :
^^ve o esnada kaçakcanbonum loorım ben ve sen vardık hatırlarsan.o sırada sana dıyebılırdım ben vaye loorı arkadasımız lıstemız var kızlar bu lısteden devam edelım dıye.ama nıyeyse demedık .buyuzden hatalı bırılerı varsa 3 kişiyiz.

ben hayalotun bu mesajini görmemistimmm .gecmisi okumuyorum cünküü..bu mesaja hicmi hic katilmiyorumm..isteyen kendini suclu görsün isteyen katilsin..ben görmüyorum..ben o gün beray arkasimiz sordugunda simdilik yok deddim...bu lafla yani simdi kelimenin altinda yatan önceden vardi manasina geliyo bilseydim daha ayrintili yazardimm..hic yoktu demedim keske hatirlasamda bulsam...yapmayi düsünüyoruz dedim..cünkü liste iyi oluyodu...loorim sen yap dedi hayalot ben beceremem dedi ben de 3 ümüz yapalim dedim..saolsun beray o sirada örnek yapmis bizde saol ne dedik...yeni liste hazirlamanin neresi suc ben anlamadimm..bi kere hayalot eski listesinden devam edebilirdi istiyosa onu engeleyen yoktu ..görüsünüde söyleyebilirdi..ben devam etmek istemedim eskisinden....yenisini yapmak iyi olur dedim...cünkü liste umudundu ..o anki ben gelmiycem dedigi icin eski listeden devam etme taraftari degildimm cünkü..o zaman ben kendimde suc bulamiyorum bu durumda loorimdede yok hayalot kendini sucluyosa kendini suclasin kendi görüsüdürrr...

yaaaaaa gitttim geldim neler olmusss arkadslarrrrrrr...biraz sakin olun....bir tartismadir gidiyor...oncesinde ne yasandi bilmiyorumm ama buraya gelecegine inanmazdim...sonucta hepimiz buraya dertlesmek gulmek eglenmek icin gelen akli basindaa evli bayanlariz...sanal ortamda olsaaa sanki yakin arkads gibi birbirimizi dinler konusurdukk...simdi bir geliyorummm herkes tartisma icinde...bir liste hazirlanmis hazirlanmamiss olayi...bazi seyleri cok buyutuyorsunuzz...kimse gelmiyecek yok konusyamacak..herkes kendi bilir gelen hosgelir...hepiniz kendinize iyi bakin hepinizi cok sevdigimi bilin...kimse alinmasin kimse uzulmesin diye artik kelimeleri dusunerek yaziyorummm..:47:

Aranızda ne geçti de benim bi sorumla bu cümleleri sarfettiniz anlayamadım!!!!!!

loori benim burayı sahiplendiim falan yok, burası herkersin isteyen gelir isteyen gider... lütfen otur yazdıklarımı bir kez daha oku ve anlamaya çalış.. ben 15 gündür yoktum burdaaaa...liste yapılmış batım sorulmuş.. önce batımı söyledim ardından geçmişi okymaya çalıştım ama bulamadım.. ve dikkat ettiysen sordum'' burda vi liste daha yokmuydu'' diye .. o an oda umut olduğu için ve olay umudu kapsadığı için de doğal olarak umudu kastettim ama senin yazdıklarına bakıyorum daaaa benim anlatmak istediğim yada anlamaya çalıştığım şeyle uzaktan yakından ilgisi yok... CANIN SAĞ OLSUN!!! hem ben sana ne dedim de bunları yazdın onu da anlayamadım doğrusu.... Anlamaya çalışırsan amenna, anlamazsan daaa yolun bahtın açık olsun

papasoner ''
benim de anlamdığım topik te ki yaş ortalamsı nedir yaa??ne için burda oldugunu unutmuş herkes bi topik sahibeliğine,eski yeni bana adımı soledın ona arkadaşım dedinn..buu nee yaa valla hi çok komık buldum. topiği siz açmış olabılırsınız ama topiğin çoğalmasını sağlayan yasakhayal ve hayolottur.sonra dan gelenler onlar sayesınde,onların sıcaklığıyla burda kalmıştır..topiği açan değill topiğe adam toplayandır asıl işi yapan ve topik te söz sahıbı olan..babnızın yerı gibi konuşmayın lütfen..sizin istediğinz kişiler topie gelir istemediğiniz kişiler listeden atılır..bundan sonra kimse buna izin vermez zaten gelende bizlerin kaçtığı gibi kaçarr
''
demişsin... kaç zamandır bu toipktesin, bizim aramızdaki muhabbete kaç zamandır ortaksın da kalkıp babanızın yeri değil falan diyorsun anlayamadım... istersen otur önce bi yaklaşık 4000 sayfalık muhabbete göz geçir ondan sonra yorum yap. OZAMAN YAŞ ORTALAMASINI ANLARSIN!!

Yasakhayalim olayı yanlış anlamayacağını düşünüoydum... benim orda kisenin şahsına yazdığım bir şey yok.. sadece anlamaya çalıştım, fikrimi söyledim o kadar.. bundna dolayı yargılıyorsan beniii gerçekten söyleyecek bir şeyim yok sen çok farklısın benim için.. seninle hiç bi sorunum olmadı olmaz da... ama arkanı dönüp gitmeyi seçersen...... ne diyeyim kiii senin de canın sağ olsun

Son düzenleme:
Aranızda ne geçti de benim bi sorumla bu cümleleri sarfettiniz anlayamadım!!!!!!
loori benim burayı sahiplendiim falan yok, burası herkersin isteyen gelir isteyen gider... lütfen otur yazdıklarımı bir kez daha oku ve anlamaya çalış.. ben 15 gündür yoktum burdaaaa...liste yapılmış batım sorulmuş.. önce batımı söyledim ardından geçmişi okymaya çalıştım ama bulamadım.. ve dikkat ettiysen sordum'' burda vi liste daha yokmuydu'' diye .. o an oda umut olduğu için ve olay umudu kapsadığı için de doğal olarak umudu kastettim ama senin yazdıklarına bakıyorum daaaa benim anlatmak istediğim yada anlamaya çalıştığım şeyle uzaktan yakından ilgisi yok... CANIN SAĞ OLSUN!!! hem ben sana ne dedim de bunları yazdın onu da anlayamadım doğrusu.... Anlamaya çalışırsan amenna, anlamazsan daaa yolun bahtın açık olsun

papasoner ''
''
demişsin... kaç zamandır bu toipktesin, bizim aramızdaki muhabbete kaç zamandır ortaksın da kalkıp babanızın yeri değil falan diyorsun anlayamadım... istersen otur önce bi yaklaşık 4000 sayfalık muhabbete göz geçir ondan sonra yorum yap. OZAMAN YAŞ ORTALAMASINI ANLARSIN!!

Yasakhayalim olayı yanlış anlamayacağını düşünüoydum... benim orda kisenin şahsına yazdığım bir şey yok.. sadece anlamaya çalıştım, fikrimi söyledim o kadar.. bundna dolayı yargılıyorsan beniii gerçekten söyleyecek bir şeyim yok sen çok farklısın benim için.. seninle hiç bi sorunum olmadı olmaz da... ama arkanı dönüp gitmeyi seçersen...... ne diyeyim kiii senin de canın sağ olsun

sizler yazana kadar bu grubun yaş oratalamsı belliydii..sizin gibi egoları yuksek ınsanlar yazmaya başlayınca anladık ki zaten bu topik bize göre değil..sen eski olan 4 5 kişyle topiğin yuruceğini sandın galıba ama yenı gelenler olmadan o sayfa 4000 ee ulaşmıyordu..sen bu 4000 sayfanın başta olmak dışında neresınde ya da kaç sayfasında varsın acabaaa????

Back
X