• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hsg balım :46:saolsun enistem seni bizlere verdi :9::9:

bnde şu hani geçen sordun .ya......... ne demek die.. onu bi değistiriyim diyorum .. :1: aklımda bisi var da.. tam bu durumuma uygun olacak hemde :1::1:

verdı gonzalezım verdı:46::46::46::46::46:
değiştir bakalım çok merak ettım ama bak cok guldurmeyın beni dikişlerim patlar he:9::9::9::9::9:

gurbetkızçemm hsgeldin ne var ne yokk :46::46:
bak bu aksam son aksam çok konusun benle :1::1::1:
yarın öğldn sonra fln yola çıkarmışız , ama gitmeden bi uğrarım buraya insaAllah

bakarsın arada yumurta da çatlar :9::9::9:
ya sahi değistirsem mi ki, yalnıs anlasılır mı :44::44::44:

yanlış anlaşırlırmı:44::44:valla benım bunlara aklım ermezki gonzalezım bı meddcezırım kızlarda baksın bı bakalım nasıl olmus:27::27:şimdi öyle deyınce soru işaretı oldu aklımda:28::28:

yanlış anlaşırlırmı:44::44:valla benım bunlara aklım ermezki gonzalezım bı meddcezırım kızlarda baksın bı bakalım nasıl olmus:27::27:şimdi öyle deyınce soru işaretı oldu aklımda:28::28:

neler oluyooooo medceziriniz her zamankiş gibi anlamadııı:9::9::9::9:

bu 1. sınıflar bana iyi gelmedi yafff akşama pilim bitiyo anlamıyorum hiç bişeyii:27::27::27:

yok kuzum ya ben bulamadım bişiler :27::27:
bide şimdi ben sinirlenince garıp garıp şeylerle degıstırıverırım onu:9::9::9:
dertsız başıma dert almıyayım:52::52::52::52:

e ben gibi .......... yaparsın önce.. snra değise değise, sekil alır zaten :9::9::9:
garip garip.. dertsiz basıma dert .. değissem mi yaa :44:hani iki şaka ettik iyi de, bide farklı anlayan olur :17:

gurbetkızçemm hsgeldin ne var ne yokk :46::46:
bak bu aksam son aksam çok konusun benle :1::1::1:
yarın öğldn sonra fln yola çıkarmışız , ama gitmeden bi uğrarım buraya insaAllah

Hosbulduk canlarim bugun isten az erken geldim , ama yoruldum :50::50::50: Agzimin ici yara olmus cok kotu durum dayim ilac filanda kulanamioyrum agzimin yuzunden halsiz kaliyorum brisey yiyemiyorum , sizlere resmini gosteriyim diyecem ama cok kotu :50::50::50:

gurbetkızçem hoşgeldin:54::54::54:

Hosbulduk canim ,, Nasilsin? Ben pek iyi degilim umutuma anlatdigim gibiyim.... Bu onumuzdeki haftanin dularinida okudum 2 saat yolda bitirdim ... uzerimden ne guzel yuk kalkti ama simdi yedek olarak okurum yolda..

Back
X