• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

eeee canbonlar ben yavastan kaçıyorum artık.anneme gidiyoruz öpüyorum sizleri yarın akşam gorusuruz artık belki babanemı getırebılırız dönüşte.yarın gelemessem anlarsınız kızçelerim merak etmeyın öpüyorum hepınızı:54::54:allaha emnaet olun:16::16::16::16::16:

İnş güzel haberlerle dönecek umudumuz:emir_bebek:scorpionsumun batı 18i galiba kuzum :26: benîmde 20 si ;))bugün çatlak ben test yaptım yine:9:

kızçem meddcezırımız kırmızılarda ama scorpımı bak unuttum sımdık.meddcezırımle aynı olması gerek tarıhlerı:44:suan batları yaklasanlar da gelmıyo goremedım daha kendılerını.umudumun batı bugundu yola cıkmıslardır tedavı ıcın hayalım:46::46::46::46:

canlarım geçen aya kadar meddimle aynıydık ama ben kimyasal gebelik olunca 38. gün regl oldum..o yuzden bu ay sekecek..bende bilmiyom ne zaman olurum..bugün 28 gelen giden yok..ama göğüsler şiş bekliyom artk..:26:

hayalimmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm nerelerdesinnnn yaaaaa ozledim seniii...nasilll gidiyorrrr hadi ver artik bebis haberini de sevinelimmmmm...insallah en kisa zamandaaa olurr.r...ben cayi yaparimmmmm kek olunca hber ver dolduruyum bardaklaraa:27::27::27::27::27::27::27:

nasilsinizzzz diger habibtelerrrr herkes iyimiii ohhhhh herkes bugun gzmelerdeee ne guzellllllll:46::46::46::46::46::46::46:

habiptemmm tatlımmm naıslsınnn..teyzoşumun kuzusu nasıllllll??:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Öyle bitanem pozitif olduğunu düşünmedim zaten:27:bat günü yaparım artık gelmezse kırmızılar :52:pek bir belirtimde yok sadece yaklaşık 5 gündür göğüs uçlarım çok acıyor ve kaşınıyor:27: birde sol yumurtalığımda ağrı oluyor 2 gündür ama bu daha öncende olmuştu ve hamiş değildim:1:

hayalimm cnmm bak o çizgi boşa çıkmaz heeee:1::1:
sen yarın yada pazartesi ilk idrarınla tekrar yap..bhcg çok düşükse geç çıkıyormuş..benimki de 10 saat sonra çıkmıştı geçen ay..inşallahh hamilesindir cnmmmm:32::32::32:

dün de gelemedim..kocişle taksıme çıktık biraz takılıp döndük ama hava buzzz donduk..10 gibi uyumuşuz:)
bu ara çok yoğunum canlarım hem iş yogun geçiyor hem ev..şimdi bi bebiş mevlitine gidiyorum..yarın sabah kahvaltıya kankalar geliyor..yarın akşam kuzenimin nişanı varrrr..ayy nefes almaya vaktim yokkk..aklım hep sizde canlarım ..geçmişi de okuyamadım..4000 i devirmişiz maşallah topiğimize..yeni bişeyler varmı?dün bişeyler okudum yasakımla ilgili falan ama anlamadım daha geri de gidemedim..hayalotum beni mesajla bilgilendirirmisin tatlım..akşam gelmeye çalışıcam az da olsa..çok özledim hepiniziiii
:16::16::16::16::16::16:

ohhhhhhh kuzumm eğlenmişte eğlenmiş :21::21::21::21::21::21::21::21::21:
ne iyi yapmışsın bitanemm.. yaaa ben seni çok özledim kzuum, karşılamaşıyoruz bi türlü, haftasonu da yoğunmuşsun.. neyse sen iyi olda dah sonra görüşürüz inş bebeğimmmmmmmm :16:

:52::52::52::52:neysem 4000de ismim geçti sonunda meddcezirim bitanem çok saol kuzum benim:29::29::29::29::16::16::16:bak bende senın adını 4002 e yazdımmm:52:

saol şekeriiiiimmmmmmmmmm :34::34::34::34::34::34: canımın içiii dişin nasıl??

gonzalezım belkı yola çıkmısındır.yolun açık olsun bıtanem:16:
inşallah guzel haberlerle gelıceksın yanımıza ve tedavın guzel geçicek:46::46::emir_bebek::nazar::29:

benim de inancım sonsuz kuzumm, inşş güzel haerler alcaaazzz:46:

İnş güzel haberlerle dönecek umudumuz:emir_bebek:scorpionsumun batı 18i galiba kuzum :26: benîmde 20 si ;))bugün çatlak ben test yaptım yine:9:

kuzuumm hadi hayırlsııı inş güzel haberler verirsin bizeeeeee:52:

selam benim tatlı kuslarım.. biz simdik yola çıkıyoruz.. esimden zor izin aldım iki dk kızlara haber salayım diye :1::1::1:
hepinizi öpüyorum.. :54::54::54:arada haber vermeye çalısırım.. sevgilerimle, sizleri seviyorumm :16::16::16::16::16::16:
haydiin ben kaçtımm
:10::10::10::10:

canım Rabbim yar ve yardımcın olsunn, güzel haberlerle dönersin inşş:16::16::16::16::16::16::16::16:

cankuşlar bende bugun annemlere gıtcem.7 gıbı cıkıcam ama bıraz evı toparlım yıne gelırım canlarım olurmu:54::54::54:
sızı sevıyorum ıyı sohbetler sızlere:54::54::54::54:

anneciğine slm söyle bizdennnnnnn :52::52::52: oohh anneciğine gidiyosun ne güzellll 1 hafta oldu annemden ayrılalı.. seneler geçmiş gibi geliyo bana yaa:1:

Öyle bitanem pozitif olduğunu düşünmedim zaten:27:bat günü yaparım artık gelmezse kırmızılar :52:pek bir belirtimde yok sadece yaklaşık 5 gündür göğüs uçlarım çok acıyor ve kaşınıyor:27: birde sol yumurtalığımda ağrı oluyor 2 gündür ama bu daha öncende olmuştu ve hamiş değildim:1:

canım belirtlere takılma senn bazısında çıkıyo bazısında hiç bişe çıkmıyo çünküü.... ayyyyyyyyyyyyy inşş güzel haberler verirsin bitaneeemmmm :16:

benimde maşallah butun belirtilerim oluyo :1::1::1:bide düşünmüyorum diyorum düşünsem kimbilir olmayanı doğurcam herhalde:9::9::9::9::9:

ayol ben de öyleyim belirtileri saysaydım şimdiye bir sürü bebişim olurdu vallaaa:52::52:

hayalimm cnmm bak o çizgi boşa çıkmaz heeee:1::1:
sen yarın yada pazartesi ilk idrarınla tekrar yap..bhcg çok düşükse geç çıkıyormuş..benimki de 10 saat sonra çıkmıştı geçen ay..inşallahh hamilesindir cnmmmm:32::32::32:

aaaaa ben çıkmıyo diye hep çöpe atıyodum... zaten kırmzıılar geldi hep ama bundan sonra bekleteyim bari:52::52::52:

scorpionsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
nereye gittin yaaa az önce burda değil miydiinnn:10:

tatlım kimse yoktu diğer topiğe göz atıyordummmmmm..nasılsın tatlım kırmızılar gelmişş.bende beklemedeyimm:ssz:gelse de yeniden çalışsakkkk:17::17:
bebek mevlitindeydimmm.Allahım ne tatlı bir oğlannn..aldım kucağıma gülücükler attı banaaa..içim gitti desem yeridir..tabi ona değil Allah anasına babasına bağışlasın ama insan benim de olsa artık diyor işteee:26::26:

tatlım kimse yoktu diğer topiğe göz atıyordummmmmm..nasılsın tatlım kırmızılar gelmişş.bende beklemedeyimm:ssz:gelse de yeniden çalışsakkkk:17::17:
bebek mevlitindeydimmm.Allahım ne tatlı bir oğlannn..aldım kucağıma gülücükler attı banaaa..içim gitti desem yeridir..tabi ona değil Allah anasına babasına bağışlasın ama insan benim de olsa artık diyor işteee:26::26:

ahh bebeğimmmm bilmez miyim ben de hep aynı duyguyu yaşıyorum... yok kzuuummm içiin gitme sebebini anlıyorum tabi kii, rabbim bizlere de nasip etsin inş tez zamandaa... bu ay soğan suyuna başlıcam kuzum da adetten sonra kaçıncı günü başlayacağımı bilemedim... bazı yerlerde adetin 7. günü yazıyo.. basılarında adet bittikten sonra 6. gün azıyo... adetin bitmesini beklersek ben çoktan yumurtlamış olcam o yüzden kafam karıştı.. kocişimde keçi boynuzu pekmezi yiyoo.. ballı bi karışım var spermleri arttıran onu aşladı yiyoo.. ben de arı sütü içiyorumm.. şuan adetimin 3.günüü çalışmalar için hazılıklar başladı yanii :17: kuzuummm belki de senin kırmızılar gelmeez deee bebiş gelir haaa ne dersiinnn :16: ayy süper olur vallaaa:46::46::46::46::46:

ahh bebeğimmmm bilmez miyim ben de hep aynı duyguyu yaşıyorum... yok kzuuummm içiin gitme sebebini anlıyorum tabi kii, rabbim bizlere de nasip etsin inş tez zamandaa... bu ay soğan suyuna başlıcam kuzum da adetten sonra kaçıncı günü başlayacağımı bilemedim... bazı yerlerde adetin 7. günü yazıyo.. basılarında adet bittikten sonra 6. gün azıyo... adetin bitmesini beklersek ben çoktan yumurtlamış olcam o yüzden kafam karıştı.. kocişimde keçi boynuzu pekmezi yiyoo.. ballı bi karışım var spermleri arttıran onu aşladı yiyoo.. ben de arı sütü içiyorumm.. şuan adetimin 3.günüü çalışmalar için hazılıklar başladı yanii :17: kuzuummm belki de senin kırmızılar gelmeez deee bebiş gelir haaa ne dersiinnn :16: ayy süper olur vallaaa:46::46::46::46::46:

soğan suyunu saraçoğlunun sitesinde bak cnm belki yazıyordurrrr..inşallah bu ay hayırlı haberler alırız senden tatlımmmmmm..
valla cnm ne bili,m bu ay çok boş geçti..eşim keçiboynuzu bilem yemedi..artık bakalım olsa süper olur amaaaa hiççç zannetmiyommmmmmmmmmmmm:26::26:

şimdik yemek yapmaya gidiyom yine gelicem kızçelerim baaaayyyyyyyyyyyyyyy:56::56:
tmm şkerim kolay gelsin.. ben de hala yemek yapmadım ben de çıkarım birazdan akşam görüşüüürüüzzz :54:

soğan suyunu saraçoğlunun sitesinde bak cnm belki yazıyordurrrr..inşallah bu ay hayırlı haberler alırız senden tatlımmmmmm..
valla cnm ne bili,m bu ay çok boş geçti..eşim keçiboynuzu bilem yemedi..artık bakalım olsa süper olur amaaaa hiççç zannetmiyommmmmmmmmmmmm:26::26:

kuzum saraçoğlunda adet bitiminden 5-6 gün sonra yazıyı.. maranki de adetin7. günü diyoo naapsak bilemedimm :53:

hanımlar bugune bugun 2 paşa annesıyım tekı goremedik daha iyi aksamlarr
canım inş subatın 28 gun verdı bırdaha bakacak

oyy yerim ben onları yaaaaa, maşallaaahh teyzoşlarımaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşşalllaaahhh diğeri de kızdırrr :46::46::46::46:

hoş bulduk kuzum iyiym kek yapıyordum zebra kek:)) demin burda gördüm hayalim4141 yapmştı sanırım benimde canım çekti hemen yaptım:)))

oohhh ellerineee sağlık bitanemmmm :46::46::46:
ben de çıkayım da yemek yapayım bi zahmet..:21:
haftasonu alt üst oluyo bütün düzen yaa saat 1 de uyandık...
2buçukta kahvaltı yaptık, daha yemek yok piyasada :1::1::1::1::1:
ama burda kalmaya devam edersemmm hepten alt üst olcak düzen:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
sonra görüşürüz canlarımm öpüyoruummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

$539289_10151436422899801_1735563813_n.webp bu da benim zebra kekim:))

Back
X