- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.381
umuuuuuuuuuduuuuuuuuummm hşşttt naber kuzuumm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzuummm sıkma canını bitanemm, kısmet balım tamamen kısmet... sen içini ferah tut, duanı eksik etme yeter ki.. Rabbim zamanı gelince gönderir meleğini bitanemmdualarımdasın kuzummmmmmmmmmmm
bitanemm erkekler bizim gibi işin duygusal boyutuyla ilgilenmiyo ki malesefkocişin bilerek yapmamıştır bitanem, bu kadar hassas bi konuda daha dikkatli olması gerektiğinin farkında değildir belki de.. bak senin asla ve asla stres yapmamamn lazım.. hele hele bebek konusunda
lütfen sıkma canını sen gerekli araştırmanı yap, kocişin paşa paşa götürür seni istediğin yere merak etme olur muu
nasıl yanii6,5 aylıkken mi hamile olduğunu anlamışlar o nasıl oluyor yaaa
hey yarabbim nelere kadirsin...
canımmm kısmet bu, başkasında olumsuz oldu diye sende de aynı şey olcak diye bişey yok kiiii.. olumsuz bişeye takılıp moralini bozma llütfeeeeeennnnnnnnnn
hoşbulduk bitaneeeeeeeeemmmmm çok özledim yaaa![]()
ayşeme nolduki acaba yaa:26::26::26:inşallah iyisindir kuzum![]()
Ayşemmm dün aniden çıktım bitanemm, noldu çok merak ettim seniiii:26:
bebegim ya sogan suyu 4. gun bende kabızlık yaptı ilk defa boyle oldumm cok cnmm acıdı aferdesın cnm ama vc de kanamam oldu cnmm cok acıdı ya bende bıraktım sogan suyu mu yapmıştır acaba :26::26:
bitanem demek suedam hastaydıkıyamam ben ona, çok geçmiş olsu bitanemmmm
kuzuummm sıkma canını bitanemm, kısmet balım tamamen kısmet... sen içini ferah tut, duanı eksik etme yeter ki.. Rabbim zamanı gelince gönderir meleğini bitanemmdualarımdasın kuzummmmmmmmmmmm
selencelkimmm bitanem özlettin kendini arada da olsa gelemye çalış öpüyorum
bebeğimm tekrar tekrar geçmiş olsunn, benim kocişim de hastaa veee bana da geçiyo sanırımbende bugün çok fenayım
bitanemm erkekler bizim gibi işin duygusal boyutuyla ilgilenmiyo ki malesefkocişin bilerek yapmamıştır bitanem, bu kadar hassas bi konuda daha dikkatli olması gerektiğinin farkında değildir belki de.. bak senin asla ve asla stres yapmamamn lazım.. hele hele bebek konusunda
lütfen sıkma canını sen gerekli araştırmanı yap, kocişin paşa paşa götürür seni istediğin yere merak etme olur muu
nasıl yanii6,5 aylıkken mi hamile olduğunu anlamışlar o nasıl oluyor yaaa
hey yarabbim nelere kadirsin...
rabbim yardımcın olsun bitanem, dikkat et kendine... oyyy kıyamammmmmm inşş bi gün kendi bebeişini izlersin dee mutluluktan için gider bitanemmm
martta topiğimiz şenlencek inşşşşşş bitaneeemmm
oyyyyyyy ben yerim onun minicik pamuk ayaklarınııteyzoşunun kuzusuuuu
en güzelini yapıyosun bitanemmmm, en büyük engelimiz bu zaten.. bi oluruna bıraksaakk tıpış tıpış gelcek meleklerimiz deee... nerdeeeeee
canımmm kısmet bu, başkasında olumsuz oldu diye sende de aynı şey olcak diye bişey yok kiiii.. olumsuz bişeye takılıp moralini bozma llütfeeeeeennnnnnnnnn
bende özledim bendeeeeeya kuzum 6.5 aylık düşünebiliyomusun.erken dogum rıskı olabılır demıs doktor oyuzden alısverıse baslamıslar hemen ogrendıklerı gıbı
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
fılmde nasıl fgoremedıler anlamadık hıcbıımız valla ama gerçek valla
kuzum sendemı hastalanıyon yoksam
geçmiş olsun bıtanem ya çalışma aşamasında tamda
![]()
hayalotummsogan suyu içiyodumm cok fena kabız yaptıı ya kanamam oldu düşün dün gece cok kötü oldumm
((
canbonlarım ben döndüm doktordan
bu ayda fos cıktı .kistlerim büyümüş en büyüğü şuan yine 7 cm
ben daha agzımı bıle açmadan kendisi dede sanırım seni göndericez burdan diye
sol tarafım polikistik over zaten yumurtlamam sagda gerçekleşiyo:26rdada bu ay yumurtam var 1 tane ama büyük olan kistler yumurtamın etrafında aralarında küçücük kalmış büyümeden o şekil kist lur dedi:26:
doğum kontrol versem bebek olmuyo doğum kontrol içermeyen hap verincede kistlerın çoğalıyo büyüyo dedi.önümüzdeki ayın 3.gününe cagırdı aşılama için yönlendirme yapıcam dedi..
çatlatma iğnesine geçemiyoruz direk aşılama dedi.bende bu ay niye geçmiyoruz hemen yapalım ozaman dedim.saglam ymurtan yok dedıgı ıcın geri döndüm.
duphaston hapını verdi.sanırım bunu habıbtem kullanmıstı oyle hatırlıyorum
ama sonucunda bu ay hamılelık bekleme kendını aşılamaya hazırla ddı.bende benım ıcın sorun yok dedım tüp bebek desenızde farketmez artık bı sekılde tedavıye bıyerden baslamak ıstıyorum dedım olsada olmasada.tamam ozaman dedı
am bu aşılamadan önce ne gerklı ne degıl bunların hıcbırını bılmıyorum bıraz arastırma yapmam gerek.herhalde aşılama bu ay degıl onumuzdekı ay olur.cunku bununla ılgılı onumuzdekı ay kistlerin kuculup kuculmedıgene bakarak konusmak ıstıyorum dedı.anlamadıgımdan dolayı bırseyde soramadım acıkcası
benden boyle kuzular dualarım var okuncak onları bıtırıp akşam gelırım ancak opuyorum hepınızı![]()
gonzalezım hemide esas olan geldi yinenapsam ben bunu ya acaba banyoda boğsammıkine
![]()
meddcezrım ve gonzalezım hoşgeldınızzzz![]()
hoşbulduk bitaneeeeeeeeemmmmm çok özledim yaaa![]()
umuuuuuuuuuduuuuuuuuummm hşşttt naber kuzuumm![]()
hayalotummsogan suyu içiyodumm cok fena kabız yaptıı ya kanamam oldu düşün dün gece cok kötü oldumm
((
ayşem kabızlıktan mı kanaman oldu bitanemm![]()
nasıl kanaman oldu bıtanem:44::44:bat gunlerınmıydı acabaki:26:
bu arada gonzalezım sen su lıste ısıne bı el atsan balım bu garıp hayalotun herseyı bırbırıne karıstırıyor artık yaşlandı
ayşem ozaman içme kuzum daha bırak bıtanem sen :26:
yaa gereçekten çok ilginç bi olay 6,5 aylık bebeği rahim filminde bile görememeleri çok çok ilginç... iyi de karnı da mı şişmemiş bu kadının yaavalla mucizeee
valla bebeğim kocişim 2 gündür hastaydı e malum çalışma haftası olunca geçmemesi imkansız
ayy şekeriiiimmm kocişim dün beni silkeleedi biliyo musunnnnama çok güldük yaaa, Allahımmm neler yapıyoruz biz dedikk
![]()
ah bu kistleri ben varyaa... bi türlü balkusumu bırakmıyolar..gidin yaww, ne geliyonuz her ay, çağırıyoz sankimm
sizin yerinize çifter çifter bebis geles nolur sankim he nolurrölür müsünüz azıcık hayalotuma gün yüzü gösterseniz,
![]()
balım hiç korkma, ben gereken cvbı verdim,onlarda benim bu haykırısımı duydular, nisan gibi terketcetler seni
yap kuzum bu böyle olmıycak he.. alıp götürüyo seni bizden
hsb balım benim
hşştt hsbuldum kuzu naber
doğru de, en çok beni mi hayalotumu mu özledin..azıcık takıliim
![]()
hayatım kabızlıktan dolayı oldu
aşkitommmm naberrrrryaw benım kistler nasılda şimdi hizaya gelirlerrrr scopıonsumda bı fırcaladı bugun onlarııı
kim kimi özlemiş bi bana diyin bakem hele![]()
evet bitanemm ya hiç olmamiştı böyle
ah bu kistleri ben varyaa... bi türlü balkusumu bırakmıyolar..gidin yaww, ne geliyonuz her ay, çağırıyoz sankimm
sizin yerinize çifter çifter bebis geles nolur sankim he nolurrölür müsünüz azıcık hayalotuma gün yüzü gösterseniz,
![]()
balım hiç korkma, ben gereken cvbı verdim,onlarda benim bu haykırısımı duydular, nisan gibi terketcetler seni
yap kuzum bu böyle olmıycak he.. alıp götürüyo seni bizden
hsb balım benim
hşştt hsbuldum kuzu naber
doğru de, en çok beni mi hayalotumu mu özledin..azıcık takıliim
![]()
kuzum tüp bebek için hastane arastırıyolardı
bayadır gıtmemıs doktora bıde kıstlerden dolayı lekelenmelerı olmus hep:26:nasıl benım bu ay oldu o şekil
sonra karnı agrımıs herhalde cok kist patladı dıye gıdıyolarkı bunu hemen ultrosan a alıyolar bı bakıyolar hamıleeekızları olcak inşallah
rabbım çok buyuk kuzum ya vallahı hala şoktayım
geçmiş olsun kuzum benım dıkkat edın kendınıze
silkelettınmı kızçem kendını yaaahey allahım sılkelettın ıste şifayı kaptın o arada gordunmu
soğuk aldınnnn
hey allahım ya sen aklımıza mukayyet ol
![]()
yaa gereçekten çok ilginç bi olay 6,5 aylık bebeği rahim filminde bile görememeleri çok çok ilginç... iyi de karnı da mı şişmemiş bu kadının yaavalla mucizeee
valla bebeğim kocişim 2 gündür hastaydı e malum çalışma haftası olunca geçmemesi imkansız
ayy şekeriiiimmm kocişim dün beni silkeleedi biliyo musunnnnama çok güldük yaaa, Allahımmm neler yapıyoruz biz dedikk
![]()
ooşşşhhhiiihhhhhbağa aşkitom didi
he yaww.. fırça atmayınca gitmiycekler he, nedir bu kardesim böyle yaww
valla orasını bnde anlıyamadım, kim kimi özlemis kine :44::44:
bitanem hemeroidin mi var yoksa ilk kez mi kanama yaşadın...endişelenme büyük ihtimalle çatlak olmuştur kabızlıktan.. bi kaç güne kadar geçer.. aman dikkat et , eğer soğan suyu yaptıysa bırak bitanem.. kaç yapayım derken göz çıkmasın
valla sen, ayrı onu ayrı özledim ayol.. herkesin yeri ayrı şekeriiimmmm
yeğenlerin gitti mii
ay yok kuzum silkeletmekten değil de kocişimden geçti sanırım.. anam silkeletmek de çok zor yaa kan beynime toplandıı![]()