Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzuummm sıkma canını bitanemm, kısmet balım tamamen kısmet... sen içini ferah tut, duanı eksik etme yeter ki.. Rabbim zamanı gelince gönderir meleğini bitanemm :16: dualarımdasın kuzummmmmmmmmmmm:16:

bitanemm erkekler bizim gibi işin duygusal boyutuyla ilgilenmiyo ki malesef :14: kocişin bilerek yapmamıştır bitanem, bu kadar hassas bi konuda daha dikkatli olması gerektiğinin farkında değildir belki de.. bak senin asla ve asla stres yapmamamn lazım.. hele hele bebek konusunda :20:
lütfen sıkma canını sen gerekli araştırmanı yap, kocişin paşa paşa götürür seni istediğin yere merak etme olur muu:34:

nasıl yanii:53: 6,5 aylıkken mi hamile olduğunu anlamışlar o nasıl oluyor yaaa:53::53::53::53::53: hey yarabbim nelere kadirsin...

canımmm kısmet bu, başkasında olumsuz oldu diye sende de aynı şey olcak diye bişey yok kiiii.. olumsuz bişeye takılıp moralini bozma llütfeeeeeennnnnnnnnn

hoşbulduk bitaneeeeeeeeemmmmm çok özledim yaaa :16:

bende özledim bendeeeee:46::46::46::46::46::54::54::54::54:ya kuzum 6.5 aylık düşünebiliyomusun.erken dogum rıskı olabılır demıs doktor oyuzden alısverıse baslamıslar hemen ogrendıklerı gıbı:1::1:rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın:16::16:fılmde nasıl fgoremedıler anlamadık hıcbıımız valla ama gerçek valla:46::46::46::46::46:kuzum sendemı hastalanıyon yoksam:53::53::53:geçmiş olsun bıtanem ya çalışma aşamasında tamda :27::27::27:

ayşeme nolduki acaba yaa:26::26::26:inşallah iyisindir kuzum :25:

hayalotumm :( sogan suyu içiyodumm cok fena kabız yaptıı ya kanamam oldu düşün dün gece cok kötü oldumm :(((

Ayşemmm dün aniden çıktım bitanemm, noldu çok merak ettim seniiii:26:

bebegim ya sogan suyu 4. gun bende kabızlık yaptı ilk defa boyle oldumm cok cnmm acıdı aferdesın cnm ama vc de kanamam oldu cnmm cok acıdı ya bende bıraktım sogan suyu mu yapmıştır acaba :26::26:

bitanem demek suedam hastaydı:5: kıyamam ben ona, çok geçmiş olsu bitanemmmm :54:

kuzuummm sıkma canını bitanemm, kısmet balım tamamen kısmet... sen içini ferah tut, duanı eksik etme yeter ki.. Rabbim zamanı gelince gönderir meleğini bitanemm :16: dualarımdasın kuzummmmmmmmmmmm:16:

selencelkimmm bitanem özlettin kendini arada da olsa gelemye çalış öpüyorum :54:

bebeğimm tekrar tekrar geçmiş olsunn, benim kocişim de hastaa veee bana da geçiyo sanırım :5: bende bugün çok fenayım :53:

bitanemm erkekler bizim gibi işin duygusal boyutuyla ilgilenmiyo ki malesef :14: kocişin bilerek yapmamıştır bitanem, bu kadar hassas bi konuda daha dikkatli olması gerektiğinin farkında değildir belki de.. bak senin asla ve asla stres yapmamamn lazım.. hele hele bebek konusunda :20:
lütfen sıkma canını sen gerekli araştırmanı yap, kocişin paşa paşa götürür seni istediğin yere merak etme olur muu:34:

nasıl yanii:53: 6,5 aylıkken mi hamile olduğunu anlamışlar o nasıl oluyor yaaa:53::53::53::53::53: hey yarabbim nelere kadirsin...

rabbim yardımcın olsun bitanem, dikkat et kendine... oyyy kıyamammmmmm inşş bi gün kendi bebeişini izlersin dee mutluluktan için gider bitanemmm :16:

martta topiğimiz şenlencek inşşşşşş bitaneeemmm:46:

oyyyyyyy ben yerim onun minicik pamuk ayaklarınıı:nazar: teyzoşunun kuzusuuuu :16:

en güzelini yapıyosun bitanemmmm, en büyük engelimiz bu zaten.. bi oluruna bıraksaakk tıpış tıpış gelcek meleklerimiz deee... nerdeeeeee:52:

canımmm kısmet bu, başkasında olumsuz oldu diye sende de aynı şey olcak diye bişey yok kiiii.. olumsuz bişeye takılıp moralini bozma llütfeeeeeennnnnnnnnn

bende özledim bendeeeee:46::46::46::46::46::54::54::54::54:ya kuzum 6.5 aylık düşünebiliyomusun.erken dogum rıskı olabılır demıs doktor oyuzden alısverıse baslamıslar hemen ogrendıklerı gıbı:1::1:rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın:16::16:fılmde nasıl fgoremedıler anlamadık hıcbıımız valla ama gerçek valla:46::46::46::46::46:kuzum sendemı hastalanıyon yoksam:53::53::53:geçmiş olsun bıtanem ya çalışma aşamasında tamda :27::27::27:

yaa gereçekten çok ilginç bi olay 6,5 aylık bebeği rahim filminde bile görememeleri çok çok ilginç... iyi de karnı da mı şişmemiş bu kadının yaa:53: valla mucizeee:46:

valla bebeğim kocişim 2 gündür hastaydı e malum çalışma haftası olunca geçmemesi imkansız:17:

ayy şekeriiiimmm kocişim dün beni silkeleedi biliyo musunnnn:52::52::52::52::52: ama çok güldük yaaa, Allahımmm neler yapıyoruz biz dedikk:9::9::9::9::9::9:

canbonlarım ben döndüm doktordan:25::25:
bu ayda fos cıktı .kistlerim büyümüş en büyüğü şuan yine 7 cm:5::5:
ben daha agzımı bıle açmadan kendisi dede sanırım seni göndericez burdan diye:27:
sol tarafım polikistik over zaten yumurtlamam sagda gerçekleşiyo:26:ordada bu ay yumurtam var 1 tane ama büyük olan kistler yumurtamın etrafında aralarında küçücük kalmış büyümeden o şekil kist lur dedi:26:
doğum kontrol versem bebek olmuyo doğum kontrol içermeyen hap verincede kistlerın çoğalıyo büyüyo dedi.önümüzdeki ayın 3.gününe cagırdı aşılama için yönlendirme yapıcam dedi..
çatlatma iğnesine geçemiyoruz direk aşılama dedi.bende bu ay niye geçmiyoruz hemen yapalım ozaman dedim.saglam ymurtan yok dedıgı ıcın geri döndüm.
duphaston hapını verdi.sanırım bunu habıbtem kullanmıstı oyle hatırlıyorum:nazar::49::emir_bebek:
ama sonucunda bu ay hamılelık bekleme kendını aşılamaya hazırla ddı.bende benım ıcın sorun yok dedım tüp bebek desenızde farketmez artık bı sekılde tedavıye bıyerden baslamak ıstıyorum dedım olsada olmasada.tamam ozaman dedı:27::27:
am bu aşılamadan önce ne gerklı ne degıl bunların hıcbırını bılmıyorum bıraz arastırma yapmam gerek.herhalde aşılama bu ay degıl onumuzdekı ay olur.cunku bununla ılgılı onumuzdekı ay kistlerin kuculup kuculmedıgene bakarak konusmak ıstıyorum dedı.anlamadıgımdan dolayı bırseyde soramadım acıkcası:6::6:
benden boyle kuzular dualarım var okuncak onları bıtırıp akşam gelırım ancak opuyorum hepınızı:54::54::54::54:

ah bu kistleri ben varyaa... bi türlü balkusumu bırakmıyolar.. :47::47:gidin yaww, ne geliyonuz her ay, çağırıyoz sankimm :47:
sizin yerinize çifter çifter bebis geles nolur sankim he nolurr :47: ölür müsünüz azıcık hayalotuma gün yüzü gösterseniz,:36:
balım hiç korkma, ben gereken cvbı verdim, :42: onlarda benim bu haykırısımı duydular, nisan gibi terketcetler seni :27::27::27::52::52:

gonzalezım hemide esas olan geldi yine:27::27::27::27:napsam ben bunu ya acaba banyoda boğsammıkine:52::52::52:

yap kuzum bu böyle olmıycak he.. alıp götürüyo seni bizden :14:

meddcezrım ve gonzalezım hoşgeldınızzzz:46::46::46::46::46:

hsb balım benim :16:

hoşbulduk bitaneeeeeeeeemmmmm çok özledim yaaa :16:

umuuuuuuuuuduuuuuuuuummm hşşttt naber kuzuumm :16:

hşştt hsbuldum kuzu naber :52::52:
doğru de, en çok beni mi hayalotumu mu özledin.. :69: azıcık takıliim :27::27:

Son düzenleme:
hayalotumm :( sogan suyu içiyodumm cok fena kabız yaptıı ya kanamam oldu düşün dün gece cok kötü oldumm :(((

nasıl kanaman oldu bıtanem:44::44:bat gunlerınmıydı acabaki:26:

bu arada gonzalezım sen su lıste ısıne bı el atsan balım bu garıp hayalotun herseyı bırbırıne karıstırıyor artık yaşlandı:52::52::52:

ayşem ozaman içme kuzum daha bırak bıtanem sen :26:

Allahım yarabbim, ne sinir etit az önce beni bu pc nin sayfaları arada bi donuyo yine, mause un ucu öööölee dönüyo :53::53: aha ben düzeltecem diye :37::37:bölem oldum :1::1:en sonunad koydum ağırlığımı :42:kapattım açtım düzelid sankim dee :44: adres satırının altında biseyler varıd onlar nere uçtu bilmiyom :30:

hallettim hepsini :52::52::52:esim bulsun bağane :37::9::9:

nasıl kanaman oldu bıtanem:44::44:bat gunlerınmıydı acabaki:26:

bu arada gonzalezım sen su lıste ısıne bı el atsan balım bu garıp hayalotun herseyı bırbırıne karıstırıyor artık yaşlandı:52::52::52:

ayşem ozaman içme kuzum daha bırak bıtanem sen :26:

hayatım kabızlıktan dolayı oldu

yaa gereçekten çok ilginç bi olay 6,5 aylık bebeği rahim filminde bile görememeleri çok çok ilginç... iyi de karnı da mı şişmemiş bu kadının yaa:53: valla mucizeee:46:

valla bebeğim kocişim 2 gündür hastaydı e malum çalışma haftası olunca geçmemesi imkansız:17:

ayy şekeriiiimmm kocişim dün beni silkeleedi biliyo musunnnn:52::52::52::52::52: ama çok güldük yaaa, Allahımmm neler yapıyoruz biz dedikk:9::9::9::9::9::9:

kuzum tüp bebek için hastane arastırıyolardı:27::27:
bayadır gıtmemıs doktora bıde kıstlerden dolayı lekelenmelerı olmus hep:26:nasıl benım bu ay oldu o şekil:9::9:
sonra karnı agrımıs herhalde cok kist patladı dıye gıdıyolarkı bunu hemen ultrosan a alıyolar bı bakıyolar hamıleee:52::52::52::52:kızları olcak inşallah:16::16::16::16:rabbım çok buyuk kuzum ya vallahı hala şoktayım :46::46::46::46:

geçmiş olsun kuzum benım dıkkat edın kendınıze:54::54::54:

silkelettınmı kızçem kendını yaaa:52::52::52::52::52:hey allahım sılkelettın ıste şifayı kaptın o arada gordunmu:9::9::9::9:soğuk aldınnnn:1::1::1::1::1:hey allahım ya sen aklımıza mukayyet ol:52::52::52::52::52::52:

ah bu kistleri ben varyaa... bi türlü balkusumu bırakmıyolar.. :47::47:gidin yaww, ne geliyonuz her ay, çağırıyoz sankimm :47:
sizin yerinize çifter çifter bebis geles nolur sankim he nolurr :47: ölür müsünüz azıcık hayalotuma gün yüzü gösterseniz,:36:
balım hiç korkma, ben gereken cvbı verdim, :42: onlarda benim bu haykırısımı duydular, nisan gibi terketcetler seni :27::27::27::52::52:

aşkitommmm naberrrrr:52::52::52::52::52:yaw benım kistler nasılda şimdi hizaya gelirlerrrr scopıonsumda bı fırcaladı bugun onlarııı:9::9::9::9::9:

kim kimi özlemiş bi bana diyin bakem hele:9::9::9::9::9:

aşkitommmm naberrrrr:52::52::52::52::52:yaw benım kistler nasılda şimdi hizaya gelirlerrrr scopıonsumda bı fırcaladı bugun onlarııı:9::9::9::9::9:

kim kimi özlemiş bi bana diyin bakem hele:9::9::9::9::9:

ooşşşhhhiiihhhhh :17::17::17: bağa aşkitom didi :52::52::52:

he yaww.. fırça atmayınca gitmiycekler he, nedir bu kardesim böyle yaww :38:

valla orasını bnde anlıyamadım, kim kimi özlemis kine :44::44:

evet bitanemm ya hiç olmamiştı böyle

bitanem hemeroidin mi var yoksa ilk kez mi kanama yaşadın...endişelenme büyük ihtimalle çatlak olmuştur kabızlıktan.. bi kaç güne kadar geçer.. aman dikkat et , eğer soğan suyu yaptıysa bırak bitanem.. kaç yapayım derken göz çıkmasın:24:

valla sen, ayrı onu ayrı özledim ayol.. herkesin yeri ayrı şekeriiimmmm :34:
yeğenlerin gitti mii:16:

kuzum tüp bebek için hastane arastırıyolardı:27::27:
bayadır gıtmemıs doktora bıde kıstlerden dolayı lekelenmelerı olmus hep:26:nasıl benım bu ay oldu o şekil:9::9:
sonra karnı agrımıs herhalde cok kist patladı dıye gıdıyolarkı bunu hemen ultrosan a alıyolar bı bakıyolar hamıleee:52::52::52::52:kızları olcak inşallah:16::16::16::16:rabbım çok buyuk kuzum ya vallahı hala şoktayım :46::46::46::46:

geçmiş olsun kuzum benım dıkkat edın kendınıze:54::54::54:

silkelettınmı kızçem kendını yaaa:52::52::52::52::52:hey allahım sılkelettın ıste şifayı kaptın o arada gordunmu:9::9::9::9:soğuk aldınnnn:1::1::1::1::1:hey allahım ya sen aklımıza mukayyet ol:52::52::52::52::52::52:

ay yok kuzum silkeletmekten değil de kocişimden geçti sanırım.. anam silkeletmek de çok zor yaa kan beynime toplandıı:1:

medcezirimm bizde dun gece calışmadaydıkk bendee silkelendimmm :9::9::9: senin batın ne zaman aynı gundur belkı :9::9:

Ayşeemmmmmm :24: ayşeemmm :24: gül aysemmmm,, güldür ayşemmm :24::24:

konsere basladımm :52::52::52:

ooşşşhhhiiihhhhh :17::17::17: bağa aşkitom didi :52::52::52:

he yaww.. fırça atmayınca gitmiycekler he, nedir bu kardesim böyle yaww :38:

valla orasını bnde anlıyamadım, kim kimi özlemis kine :44::44:

:17::17::17::17::17::17::17::17:
heeeeee didim galiba sanırsam:52::52::52::52::52::52:
sanırım bu özleme işi meddcezırımın altından cıktı gonzalezım baksana kızçem silkeletmeleri bile oynamış :9::9::9::9::9::9::9:yirim ben seni ya kuzum benım ınsallah işe yarar bıtanemmm:54::54::54:

bitanem hemeroidin mi var yoksa ilk kez mi kanama yaşadın...endişelenme büyük ihtimalle çatlak olmuştur kabızlıktan.. bi kaç güne kadar geçer.. aman dikkat et , eğer soğan suyu yaptıysa bırak bitanem.. kaç yapayım derken göz çıkmasın:24:

valla sen, ayrı onu ayrı özledim ayol.. herkesin yeri ayrı şekeriiimmmm :34:
yeğenlerin gitti mii:16:

ay yok kuzum silkeletmekten değil de kocişimden geçti sanırım.. anam silkeletmek de çok zor yaa kan beynime toplandıı:1:

öle tabi balım benim :38:
evt gitit bi kisiydi zaten, 24 yasında.. üni okuyo son sınıf bu sene ama kız öldü bitti kül oldu dencek kıvama geldi :52:

hayırdır işi bulmuşsunuz siz hayalotumla,
<<<< silkelen kendine gel bebisle.. <<<<<................... slogana bak yahuu örtmenim nasıl bildim miii :52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X