Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım bugün arkadaşımla türbeye uğradık hepinize ayrı ayrı dua ettim rabbım cuma günü yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah:16::16::16:

canbonlarım bugün arkadaşımla türbeye uğradık hepinize ayrı ayrı dua ettim rabbım cuma günü yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah:16::16::16:

amin amin inşallah canım eskiden en çok ben istiyordum bebişimn olmasını şimdi eşimde öyle her sabah kalkıyor aşkım rüyamda bebk gördüm dye üzülüyo:(

amin amin inşallah canım eskiden en çok ben istiyordum bebişimn olmasını şimdi eşimde öyle her sabah kalkıyor aşkım rüyamda bebk gördüm dye üzülüyo:(

hayırlısı bitanem üzülmek fayda etmezki daha sabırlı olmamız gerek bol bol dua edelım rabbım gondercek inşallah meleklerimizi beklemediğimiz bi andaaa:16::16::16:

Son düzenleme:
bitanem ben çıkıyorum.misafirliğe gitcez eşimle çaya çağırıyolar.hani bebek mevütüne gitmiştim ya bi ara işte oraya biraz bebiş sevelim.:9::9::9:
bol bol sohbet edın ben yokken sizi seviyorum ...gelınce yazarım artık :54::54::54::54:

bitanem ben çıkıyorum.misafirliğe gitcez eşimle çaya çağırıyolar.hani bebek mevütüne gitmiştim ya bi ara işte oraya biraz bebiş sevelim.:9::9::9:
bol bol sohbet edın ben yokken sizi seviyorum ...gelınce yazarım artık :54::54::54::54:

güle güle canım ii gezmeler kib öpüldn:16::16::16::16:

beenn geldiimm ama herkes meşgul bugün :26:

bugün hepiiz için bol dua edip meryem suresi okudum.. Rabbim kucaklarımızı boş koymasın, tez zamanda göbüşlerimizi doldursun inşşşş :16:
çıkcam birazdan sarma sarcam yarına misafiim var:16:

hayalotum bugün arkadaşıyla vakit geçrmiş ne güzeell :16: türbeye gidip dua da etmiş hepimizee :46: Bizleri de unutmamışsın kuzumm Allah razı olsun.. Bugün ettiğin dularını da kabul etsin inşşş :16:

umudum da ailesine gitmiş ohh balım çok sevindim senin adınaa :54: duaların için de Allah razı olsun cankuşum :54:

scorpionsum nasıl oldu acep :26:
umarım iyisindir meleğimm :16:

keserimin de kırmızları gelmiş, çalışmalara az kalmıışşş :17:

gurbetkızçem çok yoğun kıyamam kuzuumm, Rabbim yardımcın olsun :16:

ayşemm nerelerde kii :26:

habibtem de gelmiş fındığımı yerim ben yerimmmmmmmmmm :16:

Yasakhayalimin doğumgünüymüş yeni öğrendim.... Her ne kadar aramızda olmasan daaa doğum günün kutlu olsun canımm :16: dilerim her şey gönlünce olurr :16:

Son düzenleme:
medcezrim kuzum nasılsın napıyorsun geçmişi okudumda biraz kardeşinde brantaşm olucakmş sanrm:)) tebrik ederim şimdiden

medcezrim kuzum nasılsın napıyorsun geçmişi okudumda biraz kardeşinde brantaşm olucakmş sanrm:)) tebrik ederim şimdiden

iiym çok şükür bitanemmm sen nasılsın kuzumm :16:
eveett kardeşim de branştaşın olcak inşşş atanabilirse tabii :69:
kırmızlar gelmiş sanırımm kuzumm.. hadi bakalım çalışmalara az kalmışş :17:

iiym çok şükür bitanemmm sen nasılsın kuzumm :16:
eveett kardeşim de branştaşın olcak inşşş atanabilirse tabii :69:
kırmızlar gelmiş sanırımm kuzumm.. hadi bakalım çalışmalara az kalmışş :17:

kuzum evt geldi kırmızılar :)) çalışmalar haftaya başlıyor inşallah bu kez tuttururuz:)))kardeşin canını sıkmasın atanır puanlarımız tüksek değil bizim bölümn:)

kuzum evt geldi kırmızılar :)) çalışmalar haftaya başlıyor inşallah bu kez tuttururuz:)))kardeşin canını sıkmasın atanır puanlarımız tüksek değil bizim bölümn:)

İnşallaah kuzumm, mart ayı bereketli olcaakkkkk :16: :52::52::52::52::52::52::52:
bitanem ben de diorum kardeşime stres yapma diye ama elinde değil insanın yaaa :16: hakkında hayırlısı olsun inş yaaaa :16:

bebeğim ben kaçtım , sarma yapayım.. sonra da çalışma vaarr :17:
iyi bak kendineee :16:

Canlarımmm ben kaçtımmm :10:
yarına misafirim var büyük ihtimalle çok geç gelirim:5:
hepinizi çooooooooooook seviyorumm :54:

baktim ki kimsecikler yokkkkk..ama ben şimdilik buralardayım canlarım..
sabah sağlıkocağına gittim..doktora anlattım..zaten aile hekimim bilyo az çok..dedim bebek çalışmalarındayız korunmasız dönem..en az zarar vrecek antibiyotik varmı?bitane yazdı netten de bakmıştım onu veriyolar zaten..aldım içiyorum şimdi..ama hala kötüuüm..hatta doktor ısrarla rapor vermek istedi dinlen dedi ama işler yoğun istemedim..zaten çok şükür işyerimde izin sorunum yok..bi mesaj atsam gelemiyorum diye sorun olmaz..neyse çok şükür iki gün tatil..
ama biz halaçalışmalara başlayamadık..bu ay olmaz ben anladım..martta kısmetten çıktı sanırım..artk hayırlısı nisana:23::23::23:
bende haberler böle canlarımm..herkes iyidir inşallahhh..hayalotum Hüdayi hazretlerine mi gitti acabaaaa..

beenn geldiimm ama herkes meşgul bugün :26:

bugün hepiiz için bol dua edip meryem suresi okudum.. Rabbim kucaklarımızı boş koymasın, tez zamanda göbüşlerimizi doldursun inşşşş :16:
çıkcam birazdan sarma sarcam yarına misafiim var:16:

hayalotum bugün arkadaşıyla vakit geçrmiş ne güzeell :16: türbeye gidip dua da etmiş hepimizee :46: Bizleri de unutmamışsın kuzumm Allah razı olsun.. Bugün ettiğin dularını da kabul etsin inşşş :16:

umudum da ailesine gitmiş ohh balım çok sevindim senin adınaa :54: duaların için de Allah razı olsun cankuşum :54:

scorpionsum nasıl oldu acep :26:
umarım iyisindir meleğimm :16:

keserimin de kırmızları gelmiş, çalışmalara az kalmıışşş :17:

gurbetkızçem çok yoğun kıyamam kuzuumm, Rabbim yardımcın olsun :16:

ayşemm nerelerde kii :26:

habibtem de gelmiş fındığımı yerim ben yerimmmmmmmmmm :16:

Yasakhayalimin doğumgünüymüş yeni öğrendim.... Her ne kadar aramızda olmasan daaa doğum günün kutlu olsun canımm :16: dilerim her şey gönlünce olurr :16:

ALLAH dualarını kabul etsinn habibtemmm bugun cok yogundmm hıc bos kalamadm mısafırımm vardı .... bende inş. yarın okucamm namaz kılıp dua edıcmm hepimizee :16:

Back
X